Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 718
  • 827
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, нова съм във форума. Може ли да ми дадете мнения за Анифе от село Черница. Ходих при нея и ми каза, че имам проклятие, за което трябва да ми бае, но доста се страхувам.

Запалете голяма свещ в църква и поръчайте 40 дневната литургия. Помолете се с искрена молитва за Божия закрила.
Пропуснах да спомена, че знам за това проклятие от много време. Направено е от баба ми директно към майка ми и децата и, тя ни го е споделяла. Каза ми, че след смъртта на майка ми това засяга мен и сестрите ми. Не е първата гледачка, която посещавам и ми го казва .. но се страхувам от това, че е от друга вяра и не знам как би подействало.

# 436
Здравейте дами, от доста време се опитвам да намеря координатите на Снежана Маркова от село Първенец. Чувала съм, че е много точна и познава всичко. Ако някой е ходил при нея и има нейните координатите, ще се радвам да сподели мнение и да ми даде неин телефон за връзка.

# 437
На мен това, за което отидох да питам, не ми позна Снежана от Първенец. Освен, ако няма две Снежани.
Номер нямам, роднина ме урежда, щото май не гледала на всеки. Аз тогава исках при сестра й или братовчедка й, да ида, не помня точно каква й се пада, но се е преместила.

# 438
Здравейте, целият ми Facebook, Tik Tok, включително мои приятели ми рзказаха ,че са гледали Ани от Костинброд (лелята на Азис) в "Ничия земя" ... За камъка и там за чудесата които правила и т.н .... Та въпроса ми е някой/я да е ходил/а при нея и да може да разкаже нещо  реално за нея и това, дали наистина има някаква дарба и познания и т.п?

Тя не му е такава ,а е жена на негов братовчед ако не се лъжа или нещо такова ,както й да е ....По отношение на Азис ,майка му и нейните сестри ,мога да кажа ,преди време ги бяха давали по тв ,и то няколко пъти..Само ще кажа ,че едната от тях поиска сума ,за да развали нещо което видя ,аз всъщност знаех това нещо ,няма значение от къде ,но факт ,че ни бяха поискани пари...Вие само преценете ,на базата на това ,дали да се вярва ,на хората които въпросният певец рекламираше така ревностно! Спомням си че хвърли един карти ,и за 5 мин приключи ,нищо съществено дори не каза ..
Няма да стане така ,някой да издевателства със 100,150 или 200 лв .Ако има резултат,разбира се че човека ,той или тя ще получат нещо в знак на благодарност!Знам ,че и те трябва да живеят ,разбирам ,но поне да искат по малко пари или както споменах,от знак на благодарност,все ще остави нещо всеки човек !

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 11:02 от ivo8

# 439
Здравейте!Този безплатен въпрос ,който мога да задам в посоченият линк на 1 страница,къде точно в страницата им се задава? Аз ли не лога да се ориентирам в страничката не знам 🤭.Благодаря ❤

# 440
Някой би ли ме ориентирал , къде точно се намира въпросната Севда в Шемшево?!

# 441
Аз общувам само във фейсбук с нея. Права гласови съобщения с анализ. Досега все по 30лв съм превеждала
Като познаваемост как е според Вас? Колко въпроса може да се задават? С какво време разполагате?

Здравей, да споделя и аз ,че се възползвах от услугите на Таролина . Жената е коректна и отговаря подробно , звучи като доста интелигентен човек. Умишлено един от въпросите ми беше свързан с минала ситуация , за да видя какво ще каже там ... Ами сравнително точно позна за нещата от миналото , не с подробности , но все пак . Колкото до другите неща в бъдещето , Ами според нея ще се случат чак след месеци при мен ...те специално не ми звучаха като много типичен за мен ход на събитията , така че не мога да кажа колко им вярвам ...но ще видим .Ако пък нещо се сбъдне пак ще пиша . Моля и вие споделяйте впечатления си от нея и познаваемостта и , защото не мога много да преценя дали да и вярвам за бъдещето...🤨

# 442
Здравейте, моля препоръчайте някой за баене и леене на куршум във Варна. Благодаря!

# 443
Здравейте, някой може ли да ми каже нещо за Теменужка от Пловдив, някъде до Тримонциум гледала ....Но единствената информация ,която намерих е от преди години , звъня на посочения номер от дни ...обаче никой не вдига. Случайно някой да знае нещо за нея , дали въобще още гледа и ако да как да се свържа с нея ?
За съжаление Теменужка е починала.Скоро сестра ми е минала покрай дома и/живеем наблизо/ и е видяла некролог.Да е светъл пътят и!

# 444
Здравейте, моля препоръчайте някой за баене и леене на куршум във Варна. Благодаря!
Хвалят много една баба, която живеела в дългия блок до бизнес хотела.

# 445
Здравейте търся наистина добра гледачка.Ходех и при Мира в Айтос позна ми някои неща,но това което наистина желая не е станало,а каза че ще стане просто търпение.Ходех и при Фатме от Тънково ,тя ми каза че няма да стане това което искам.За това искам наистина някой добър.Благодаря!
Мира от Айтос такса има ли?Преди години ми позна всичко.Търси Виктория Събева фейс група има

# 446
Здравейте,от доста време следя групата и дойде и моя ред да се регистрирам да изразя моите впечатления от моите посещения при знайни и добре познати във форума ясновидци и таро гледачки......Най-пресният ми случай е Лина,която има сайт и има доволни от нея,по това което прегледах в темите назад и аз се реших-пълна загуба и наистина най най лошия избор от всички ,при които съм била -тази жена има голямо самочувствие,говори си само от лични наблюдения за някаква канцелария,която и подава информация,похвали ми се колко е успешна и в строителния бизнес и това и било видите ли хоби,пълна ама пълна подигравка със съдбите и проблемите на хората,които я търсят,не говори по основния проблем ,а си дрънка психологически за учени фрази,моля Ви не се лъжете!!!!!Бях и при Ваня Спасова от лагера,там малко ме шокира това, че тя в прав текст ми заяви за смърт в семейството ми,които първо не мисля че е редно така да се казва,наистина много ме уплаши,но като цяло научава и се ориентира,моля Ви които е бил при нея да изрази мнение,добра и възпитана жена е,отделя време и отговаря и се ориентира, за в бъдеще ще почакам да видя.Лили от разсадника за мен е била наистина точна в прогнозите си и наистина има попадения,другата от която съм много доволна е Мира Кунева астролог,наистина много интелигентна женя и си разбира от работата.Илияна Смилянова прочута тароложка,не бих казала ,нищо ама нищо не позна и нища не улови като енергия .Била съм при доста още,просто бях в труден период години наред и мога за много да говоря,но да не стане поста ми прекалено дълъг,ако имате въпроси за някой конкретно и аз имам лично наблюдение с удоволствие ще ви съдействам,защото знам какво е човек да се лута и да не знае на кого да се довери

# 447
Здравейте търся наистина добра гледачка.Ходех и при Мира в Айтос позна ми някои неща,но това което наистина желая не е станало,а каза че ще стане просто търпение.Ходех и при Фатме от Тънково ,тя ми каза че няма да стане това което искам.За това искам наистина някой добър.Благодаря!
Мира от Айтос такса има ли?Преди години ми позна всичко.Търси Виктория Събева фейс група има

Не няма такса,колкото и оставиш и чувам,че доста хора са доволни от нея.

# 448
Здравейте.Може ли мнение за Ники Йохансен,познава ли,прави ли правилни прогнози?

# 449
Не се занимавай - аз така пострадах от една такава - Керана от Добрич!!!

Общи условия

Активация на акаунт