Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 893
  • 827
  •   1
Отговори
# 420
А някой да ми каже за Мира от Айтос или за Фатме от Тънково мнения?

# 421
А някой да ми каже за Мира от Айтос или за Фатме от Тънково мнения?
При Фатме съм била преди години да ви кажа каквото ми каза това стана във времето. Имаше неща които нямаше откъде да знае и като цяло за мен познава сега не знам как е

# 422
А за Мира от Айтос някой да е ходил? Или да ми препоръча човек,който наистина познава?

# 423
За Гергана и аз бях писала миналата година,когато се допитах до нея. Празни приказки по телефона за няма и 10 минути,клише след клише,позволи си да дава някакви “съвети” все едно от позицията на психолог. И на мен ми каза да направя дарение колкото преценя,по револют.
Има обаче една жена от която съм наистина доволна. Тя беше писала в темата преди около година,казвайки че самата тя се занимава с гледане на карти. Допитвала съм се до нея 4 пъти,има профил във фб, пише се Таролина Фортунова.  Както казах съм доволна, позна ми много от сегашната ситуация,и предвиди бъдещи. От първото ми запитване Март 2022, до последното Октомври 2022 беше познала как ще се развият нещата по моя въпрос.
Също така съм била и при една жена,която гледа на кафе. 2 пъти ходих,първият път позна повече неща,вторият не толкова. Исках да отида трети път,но последните месеци не си вдига телефона. Казва се Биляна,живее до Лидл на сточна гара.
Каква е таксата на Таролина и как става консултацията с нея? Благодаря.

# 424
Аз общувам само във фейсбук с нея. Права гласови съобщения с анализ. Досега все по 30лв съм превеждала

# 425
Здравейте, някой може ли да ми каже нещо за Теменужка от Пловдив, някъде до Тримонциум гледала ....Но единствената информация ,която намерих е от преди години , звъня на посочения номер от дни ...обаче никой не вдига. Случайно някой да знае нещо за нея , дали въобще още гледа и ако да как да се свържа с нея ?

# 426
Аз общувам само във фейсбук с нея. Права гласови съобщения с анализ. Досега все по 30лв съм превеждала
Като познаваемост как е според Вас? Колко въпроса може да се задават? С какво време разполагате?

# 427
Може да задавате до 3 въпроса. На мен примерно за два въпроса ми е записвала съобщение около 30 минути. За мен има много голяма познаваемост. По-съществените събития които са се случили от март до декември ги позна. Даже станаха по-рано от посочените срокове.

# 428
Може да задавате до 3 въпроса. На мен примерно за два въпроса ми е записвала съобщение около 30 минути. За мен има много голяма познаваемост. По-съществените събития които са се случили от март до декември ги позна. Даже станаха по-рано от посочените срокове.
Благодаря Ви за отговора. Лошото е, че не мога да се свържа с нея. Не приема съобщения.

# 429
Чета от известно време Боян Желязков. Занимава се с Таро. Писах му, но не отговаря. Някой има ли информация -цени, начин на свързване. Подробности някакви.

# 430
А за Зеви някакви отзиви била е при Гала преди 10 години някой ходил ли е .

# 431
Някой ходил ли е при Мими от люлин?

# 432
Коя е Мими от Люлин, на какво гледа? Разкажете повече.

# 433
Здравейте, нова съм във форума. Може ли да ми дадете мнения за Анифе от село Черница. Ходих при нея и ми каза, че имам проклятие, за което трябва да ми бае, но доста се страхувам.

# 434
Здравейте, нова съм във форума. Може ли да ми дадете мнения за Анифе от село Черница. Ходих при нея и ми каза, че имам проклятие, за което трябва да ми бае, но доста се страхувам.

Запалете голяма свещ в църква и поръчайте 40 дневната литургия. Помолете се с искрена молитва за Божия закрила.

Общи условия

Активация на акаунт