Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 580
  • 827
  •   1
Отговори
# 510
  • плевен
Не съм пуснала никой по пързалката , не стоя постоянно в темата .
В Плевен 2те гледат на кафе,  другата с игла . Не знам дали биха искали да им споделя телефонните номера,  трябва да разговарям с тях .
Как с игла ще ни разкажете ли

Интересно е , задавате си въпросите и тя има разчертан картон с букви и сякаш иглата започва да се върти сама и тръгва информация от някъде и тя започва да говори .

# 511
В Плевен 2те гледат на кафе,  другата с игла . Не знам дали биха искали да им споделя телефонните номера,  трябва да разговарям с тях .

Интересно е , задавате си въпросите и тя има разчертан картон с букви и сякаш иглата започва да се върти сама и тръгва информация от някъде и тя започва да говори .
Благодаря ви наистина много интересно за първи път чувам. Щом сте доволна предполагам има познаваемост? А дава ли срокове
И последно ако и те са съгласни бихте ли споделили контакти

# 512
  • плевен

Благодаря ви наистина много интересно за първи път чувам. Щом сте доволна предполагам има познаваемост? А дава ли срокове

Да , има познаваемост.  Беше ми казвала че за една заплетена ситуация ще има развитие следващата седмица и така и стана , за обаждане например до края на седмицата и пак беше права . Да , ако имам разрешение ще напиша телефона за връзка .

# 513

Да , има познаваемост.  Беше ми казвала че за една заплетена ситуация ще има развитие следващата седмица и така и стана , за обаждане например до края на седмицата и пак беше права . Да , ако имам разрешение ще напиша телефона за връзка .
Много ви благодаря за отделеното време и отговорите

# 514
Момичета, някой чувал ли е за Ани Никова от София, гледала на завод Електроника? Ще се радвам някой ако я е посетил да сподели мнение.

# 515
Здравейте,

А как се изписват фейсбук страниците на Олга и Кремена?

Благодаря!

Здравейте  , чета темата редовно но не пиша активно . След контактуване преди години със знайни и незнайни ясновидки,  сега мога да препоръчам 3 от които съм доволна :
1. Таролина която се споменава тук .
2. Олга Ангелова , има и сайт и фейсбук страница
3. Кремена,  която също има фейсбук.
Убедих се , че всичко друго е загуба на пари и празни надежди .
Имам си 3 при които ходя и в Плевен на място и мога да разчитам на всяка една от тях .
И кой са тези 3 в Плевен дайте малко информация? Тук една не може да се намери, а там цели 3

# 516
  • София
Ани Никова е нумеролог, ако не се лъжа

# 517
# 518
Благодаря, не знаех.Приателка на моя приятелка я препоръча, каза че била точна в предсказанията си, но много малко информация има да нея. Та се чудя дали 50лв си заслужават.

# 519
Малко май по пързалката ни пуснаха
Да с това включване тя таролина специално се коментира от месец изведнъж от години има хора са доволни.
Правим реклама на поредната звезда за един ден, както бяха много други тук…. Вместо да си помагаме им пълним портмонетата🤦🏻♀
Който следи темата би трябвало да има спомен,че самата Таролина писа тук преди повече от година,за да предложи помощта си. Тогава аз се свързах с нея именно във форума,на сляпо,допускайки,че може и да е неуспешно. След това се преместихме във фейсбук. Няколко човека вече потвърдиха за нея тук,а още няколко ми писаха ЛС,че също са доволни.

# 520
Хора, аз се обърках от всичко написано. Къде мога да се свържа с Таролина?

# 521
  • плевен
Хора, аз се обърках от всичко написано. Къде мога да се свържа с Таролина?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100078686687652

# 522
Малко май по пързалката ни пуснаха
Да с това включване тя таролина специално се коментира от месец изведнъж от години има хора са доволни.
Правим реклама на поредната звезда за един ден, както бяха много други тук…. Вместо да си помагаме им пълним портмонетата🤦🏻♀
Който следи темата би трябвало да има спомен,че самата Таролина писа тук преди повече от година,за да предложи помощта си. Тогава аз се свързах с нея именно във форума,на сляпо,допускайки,че може и да е неуспешно. След това се преместихме във фейсбук. Няколко човека вече потвърдиха за нея тук,а още няколко ми писаха ЛС,че също са доволни.
Аз не съм чела предложението на Таролина преди година. Свързах се с нея във ФБ, не помня как я намерих. Засега едното нещо, което видя се случи. На трети април ми прати записа миналата седмица беше факт. За другите неща дето видя се иска време и тогава ще мога да кажа. Не бих си позволила да правя реклама на някой, който ми е говорил общи приказки и легенди от 1001 нощ. Хайде малко по спокойно го давай. И СЕГА ДА ДАМ ОТЗИВИ - Жеко Жеков нищо и половина. Прави се на психолог, но не му се получават нещата. Познаваемост нула, защото според него има намеса у нас и затова не вижда нищо.

# 523
Здравейте! Някой има ли информация за Ангел Димитров от Дианабад? По принцип приема в блок 64, ходила съм и помага, но сега го няма и телефонът му е постоянно изключен. Моля, напишете, ако знаете нещо по въпроса.

# 524
А как точно става гледането на Таролина? Писах й съобщение във фейсбук. Някой беше писал, че не отговаря веднага, нали? Как става плащането? Колко въпроса мога да задавам?

Общи условия

Активация на акаунт