Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 516
  • 827
  •   1
Отговори
# 525
А как точно става гледането на Таролина? Писах й съобщение във фейсбук. Някой беше писал, че не отговаря веднага, нали? Как става плащането? Колко въпроса мога да задавам?
Отговори ми след няколко дни и на другия ден ми изпрати аудио запис. Задават се три въпроса. Таксата е 30 лв. и могат да се преведат през EasyPay или по банков път.
Много добре описа ситуацията по единия ми въпрос и човек, за когото питах. Даде ми прогноза, но тя е за след няколко месеца. Надявам се да е права, ще дам отзив, ако се случи това, което каза.

# 526
А как точно става гледането на Таролина? Писах й съобщение във фейсбук. Някой беше писал, че не отговаря веднага, нали? Как става плащането? Колко въпроса мога да задавам?
На мен ми отговори на следващия ден. Платих по банков път. 30 лв е таксата за три въпроса. Единият запис, който ми прати беше 32 минути, само за един въпрос. Пак казвам едното се случи, другите неща са напред във времето и още не мога да кажа.

# 527
Някой има ли телефона на Виктория от София, която гледа на кафе?

# 528
Някой има ли телефона на Виктория от София, която гледа на кафе?

За пръв път чувам за нея.Може ли малко повече информация?

# 529
Искам да дам обратна връзка за Олга Ангелова. Видях я тук като име и реших да се свържа с нея. Първо три пъти ми писа дали съм и превела парите, при все че се разбрахме за ден и час до когато трябва да съм ги превела . Още с това ме издразни, но реших да й дам шанс. Меко казано, за сумата от 70 лв с намаление е малко повърхностно гаданието й. Естествено завърши с изчистване на карма и работа по моя случай.
За пореден път се убеждавам, че когато някой още в началото не вдъхне доверие - не трябва да се занимаваме......

# 530
  • София / Виена
Здравейте  , чета темата редовно но не пиша активно . След контактуване преди години със знайни и незнайни ясновидки,  сега мога да препоръчам 3 от които съм доволна :
1. Таролина която се споменава тук .
2. Олга Ангелова , има и сайт и фейсбук страница
3. Кремена,  която също има фейсбук.
Убедих се , че всичко друго е загуба на пари и празни надежди .
Имам си 3 при които ходя и в Плевен на място и мога да разчитам на всяка една от тях .
Може ли да споделите при кои ходите в Плевен и от кои сте доволна? Чувала ли сте нещо за Севда? Знам само името на жената и че живее някъде около Плевен.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 22:47 от АниИ

# 531
Искам да дам обратна връзка за Олга Ангелова. Видях я тук като име и реших да се свържа с нея. Първо три пъти ми писа дали съм и превела парите, при все че се разбрахме за ден и час до когато трябва да съм ги превела . Още с това ме издразни, но реших да й дам шанс. Меко казано, за сумата от 70 лв с намаление е малко повърхностно гаданието й. Естествено завърши с изчистване на карма и работа по моя случай.
За пореден път се убеждавам, че когато някой още в началото не вдъхне доверие - не трябва да се занимаваме......

За съжаление всички искат първо превода да видят, интересува ги единствено това, дарби нямат, или аз поне не съм открила човек с истинска дарба. Комерсиално е всичко и доза психология.

# 532
Здравейте търся наистина добра гледачка.Ходех и при Мира в Айтос позна ми някои неща,но това което наистина желая не е станало,а каза че ще стане просто търпение.Ходех и при Фатме от Тънково ,тя ми каза че няма да стане това което искам.За това искам наистина някой добър.Благодаря!
Може ли контакт на въпросната?

0886454856 това е номера на Мира от Айтос. С ръка на сърцето казвам,че познава всичко. За Фатме от Тънково,нищо не позна за сега.

# 533
  • плевен
Може ли да споделите при кои ходите в Плевен и от кои сте доволна? Чувала ли сте нещо за Севда? Знам само името на жената и че живее някъде около Плевен.
Севда живее в Тръстеник , аз лично не съм доволна , събития които е казвала не са се сбъдали а точно обратното . Сестра ми пък е много доволна , всичко й познавала.  Аз съм доволна от Захарина и Румяна - гледат на кафе,  Софийка- гледа с игла .

# 534
Нека да отворим една тема във връзка с Корана

Имам познати ,които преди време са ходили при истински ходжа ,който им е отворил Корана ,и те не са спряли на плачат близо 20 минути
Представете си ,дали не им казал истината за всичко !

Някой ходил ли е да му четат Коран ?
/макар истински ходжи да се намират все по трудно /

# 535
Смесването на религии не е желателно!
От Корана се четат сури и айети в определена последователност според случая. Но за това ходжата си преценява, за това е и учил. Но в исляма им и други свещени текстове и понякога се четат и те.
Какво като са плакали 20 минути ? Това какво показва и за какво е показателно ?Какво имате предвид с това,че са плакали? 
Виждал съм да плачат от емоция и от новини за неприятни събития, да припадат след като са им чели молитви ( пропадането е от изтощение).
Лично аз не бих смесвал религиозни практики - след това си има последици които не са приятни. Но всеки сам си решава.

# 536
Нека да отворим една тема във връзка с Корана

Имам познати ,които преди време са ходили при истински ходжа ,който им е отворил Корана ,и те не са спряли на плачат близо 20 минути
Представете си ,дали не им казал истината за всичко !

Някой ходил ли е да му четат Коран ?
/макар истински ходжи да се намират все по трудно /
Тука е много интересно някой като напише имам познат ходил някъде….
Иначе темата за ходжите и на мен ми е интересна и аз винаги съм искала да отида и няма значение че е друга религия Бог за мен  е един. Но истински едва ли ще намерим в интернет

# 537
От Корана се четат сури и айети в определена последователност според случая. Но за това ходжата си преценява, за това е и учил. Но в исляма им и други свещени текстове и понякога се четат и те.
Какво като са плакали 20 минути ? Това какво показва и за какво е показателно ?Какво имате предвид с това,че са плакали?  
Виждал съм да плачат от емоция и от новини за неприятни събития, да припадат след като са им чели молитви ( пропадането е от изтощение).
Лично аз не бих смесвал религиозни практики - след това си има последици които не са приятни. Но всеки сам си решава.

Всичко им е казал ,с дати ,имена ,случки , премеждия,болести ,деца ,и всичко в живота им до този момент - и положително и отрицателно.
За това са плакали ,защото не са очаквали да чуят точно това !
Става дума за ходжа в Родопите ,доколкото знам е било преди 15 години ,не че е било толкова отдавна .Тези мои познати са ми казвали  ,че били заведени на сила от техен роднина там , дори не са успели да запомнят името на ходжата тогава .Били са стъписани.Питал съм ги за име лично дори !!!

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 20:48 от ivo8

# 538

Всичко им е казал ,с дати ,имена ,случки , премеждия,болести ,деца ,и всичко в живота им до този момент - и положително и отрицателно.
За това са плакали ,защото не са очаквали да чуят точно това !
Но вие не знаете нито кой е нито откъде е предполагам

# 539
[video][/video]
Питал съм ,за съжаление не си спомнят !
Но те не са от хората ,които са имали проблеми кой знае какви точно тогава и в този момент,заведени са просто от любопитство!

По отношение на това ,че има хора които припадат ,и са в несвяст .
Това е не заради изтощение ,а поради това че се ,,чистят ,, в момента от негатива/ магията/ обсебването !
Когато на човек му се разваля нещо ,повярвайте може дори и кръвно да вдигне и то много високо,да повръща обилно ,да падне.
Същото впрочем може да се почувства ,и когато магията проникне в даден организъм.

Общи условия

Активация на акаунт