Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 149 082
  • 827
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте,
Аз бих искала пак да попитам дали има доволни от Таролина и дали им е познала бъдещи събития ? Че гледам по страницата и че хора се допитват редовно .... Благодаря предварително за отговорите !
Върни малко по назад в темата и прочети.

# 601
  • Пловдив
Аз също се до питах до Таролина .Със смесени впечатления останах.
При мен доста общо отговори на моите въпроси и нищо конкретно.
Някой неща дори и не са така ,но нищо опитах .

# 602
Аз също се допитах до таролина преди месец и според мен не й се отдават много нещата!Времето за четене беше около 11минути с 8минути общи неща!Даде ми срок за някой от нещата,но малко и се разминаваха отговорите с въпросите,но ще изчакам още 2-3месеца ,за да съм сигурен на 100% ,че познава/не познава,но според мен си е чиста загуба!Хубав ден

# 603
Такава реклама се направи на поредната добре че някой се осмели да напише реално…. Относно коментарите във фейсбук те са едни и същи ако не ви прави впечатление. Начина на изказване сърчицата… всеки може да си направи изводите

# 604
На моите въпроси, които й зададох, които бяха доста общи, Таролина отговори доста детайлно, и каза неща, които как да ги знае, че са така. Нещата за настоящето ги позна, кое и какво е. Това с картите не ми е ясно как става, и няма как според мен, ако нямаш дарба

# 605
Привет от Таролина!

От 13 години имам дарбата си, която не е само прочит на самите карти или подредби. Виждам картини, описвам хора и ситуации подробно. До сега не се налагало да работя с реклама (достатъчно търсена съм), но категорично отзивите които съм публикувала са истински и достоверни.
"Благодаря със ❤️" не може да се изкаже по сто начина. Освен това, който не вярва в силата и предсказанията на карти Таро, е безмислено да ми задава въпроси.
Нещо повече, посочила съм точен регламент. Три КОНКРЕТНИ въпроса. Несериозно е да питаш  "бъдеще" и да очакваш да ти дам конкретика за живота в 10 години напред.
Благодаря на тези, които ми повярваха!

# 606
Привет от Таролина!

От 13 години имам дарбата си, която не е само прочит на самите карти или подредби. Виждам картини, описвам хора и ситуации подробно. До сега не се налагало да работя с реклама (достатъчно търсена съм), но категорично отзивите които съм публикувала са истински и достоверни.
"Благодаря със ❤" не може да се изкаже по сто начина. Освен това, който не вярва в силата и предсказанията на карти Таро, е безмислено да ми задава въпроси.
Нещо повече, посочила съм точен регламент. Три КОНКРЕТНИ въпроса. Несериозно е да питаш  "бъдеще" и да очакваш да ти дам конкретика за живота в 10 години напред.
Благодаря на тези, които ми повярваха!

Добре е да има реални отзиви… всички тук сме ходили и търсили и сме давали пари, и сме влагали напразни надежди и сме чакали да се сбъдне поредното предсказание……..защо го приехте лично толкова. Целия форум в тези теми прелива от много съм доволна от…. И след това се започва, нормално е да си мнителен. Разбирам че вашето време също е пари, относно въпросите да тук сте права че сте си поставила условия и няма как някой да има други очаквания. Аз имам въпрос към всички с онлайн гледане как става и как се случва, за картите знам че трябва да си ги цепиш ти, да си ги теглиш сам, да има енергия… и много дългосрочни прогнози не се правят с тях ако бъркам моля да ме поправите

# 607
Отзивите няма как да бъдат по-реални, след като пазя самоличността на клиентите ми. Дискретността е на първо място при мен!

Не е задължително да цепиш картите или да ги теглиш сам. Аз моите карти не позволявам на никого да ги пипа.
За това е тази дарба, да усещам човека без да се докосва до картите.
"Дългосрочни прогнози" е разтегателно понятие при карти+дарба. Понякога се дава информация и без да се е питало.

# 608
Това което съм виждал е,че картите винаги се цепят. Преди това се размесват и при някой практики по време на размесването им се изговарят определени думи. Обикновено питащия ги цепи или му се дава карта която го "изобразява" и той я поставя в колодата на произволно място без да пипа цялата колода.
Както и да е, всеки си има начини.
Да усетиш човек, който ти е написал няколко въпроса без да си го виждал и не знаеш какъв е и да му дадеш точен отговор..... малко е странно и много силно изказване. Не казвам невъзможно но за това трябва много, много сериозна дарба и в такъв случай няма нужда от карти или каквото и да е друго. 
Но всеки е свободен да вярва в каквото иска и да гледа света самостоятелно.
Приемете това като мнение на страничен наблюдател и не го мислете за важно. Всеки сам прави избора си. Хубав и спокоен ден.

# 609
Това което съм виждал е,че картите винаги се цепят. Преди това се размесват и при някой практики по време на размесването им се изговарят определени думи. Обикновено питащия ги цепи или му се дава карта която го "изобразява" и той я поставя в колодата на произволно място без да пипа цялата колода.
Както и да е, всеки си има начини.
Да усетиш човек, който ти е написал няколко въпроса без да си го виждал и не знаеш какъв е и да му дадеш точен отговор..... малко е странно и много силно изказване. Не казвам невъзможно но за това трябва много, много сериозна дарба и в такъв случай няма нужда от карти или каквото и да е друго.  
Но всеки е свободен да вярва в каквото иска и да гледа света самостоятелно.
Приемете това като мнение на страничен наблюдател и не го мислете за важно. Всеки сам прави избора си. Хубав и спокоен ден.
Благодаря ти за написаното. Това съм чела и аз и точно затова питах за онлайн гледането как се случва и вече мислех че съм смахната и ми е сбъркана информацията относно картите. Но поне не съм сама в тези ми размисли….

# 610
Здравейте!
Искам да споделя следното:
Работя в центъра на София , близо до Граф Игнатиев и много често се появяват измамници - или с фалшиви пари, просяци, измамници с торбички и т н
Един ден се появи  циганка със здравец , застана пред магазина и ме попита дали имам цигара. Отговорих й , че не пуша и се държах мило и нормално. Тя влезе и ми каза “ ето ти здравец “
Аз от благодарност й дадох левче и помислих, че ще си тръгне. Тя може би заради парите се зарадва и ми каза дай си лявата ръка , каза нещо не на български език , каза ми да повторя да съм здрава като желязото , след това започна “сложи в ръката си едра пара”
Пита ме за името ми и аз й го казах.
Стана ми ясно че всичко е за пари , но аз не харесвам такива неща и дори ме е страх.
От уроки и т н
Знаете ли какво се прави в такъв случай , да се измия ли със светена вода.
Иначе изхвърлих здравеца , който ми остави.
Но ме е много страх от това че ми иска името и ръцете и говори
Знам че звучи налудничаво
Ако някой е имал подобна случка нека сподели и какво се прави за пречистване.
Благодаря от сърце!

# 611
Здравейте, искам да ви попитам дали някой от Вас знае за добра ама наистина добра гледачка в софия или около София и ако знае и е ходил да сподели какво  . Също искам и кординати защото искам да ходя

# 612
Никога не съм правила реклама на гадател. Казах мнението си за Таролина на базата на личен опит. Част от нещата се случиха, друга част все още не им е дошло времето, делото го отложихме. Залагам и на свободната воля и на промяната на енергията. Хората, които ми описа не ги познавам и не се сещам кои са, но това не означава, че не съществуват. Единият запис беше повече от 30 минути, като съвсем малко беше лично отклонение от нейна страна на база личен опит. Доволна съм засега и го казах. Така преди време казах за Краса от Бяла Слатина че вторият път не позна нищо. Първият път беше преди много години и тогава ме изуми със дарбата си. За съжаление 15 години по късно нещата вече стоят по друг начин или аз имах някакъв блокаж и тя нищо не позна.

# 613
Едва ли има човек на света, който може с точност да познава бъдещето и в този ред на мисли, не знам и доколко ще се случат нещата казани от Таролина. Аз също се допитах преди около месец и половина до нея, към днешна дата по- скоро си мисля, че нещата няма да се случат, отчитам факта, че ние имаме личен избор и влияем на събитията, а не сме просто наблюдатели в собствения си живот.

Видях моя личен коментар в страницата на Таролина и той беше точно такъв, какъвто аз й писах, просто беше скрито моето име , както е и редно. По-скоро исках това да споделя, че дамата е абсолютно коректна, а това че не случват нещата е съвсем отделна и дълга тема......

# 614
Здравейте! Да попитам Добринка от Игнатиево все още приема ли хора и има ли още способности да познава и помага? И ако да, кога приема? Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт