Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 148 992
  • 827
  •   1
Отговори
# 630
А знаете ли някой,  който да работи от разстояние и въобще възможно ли е?

# 631
Здравейте! След дълго четене и лутане в темите открих няколко гледачки за които имаше добри отзиви, но уви едната записва за септември. Таня от Люлин не вдига телефона, който открих тук, от няколко часа с приятелка се опитваме да се свържем. Ще съм благодарна за препоръки в София и софийската област, както и някаква форма за контакт. Благодаря предварително! Предпочитам гледане на кафе.

# 632
Здравейте.Има ли някой,който е ходил или чувал за Таня Костадинова Гюрова от Пловдив?
Във фейсбук пише само хубави неща за нея.....но,на мен ми се иска да разбера нещо от хора ,които са били при нея или поне за чували отзиви от близки или познати.Благодаря предварително!

# 633
Здравейте! Силно се надявам да ми препоръчате жена която лее коршум и се занимава с енергиино изчисчистване. От известно време ми се случват много лоши неща в живота, удар след удар, преживявам тежка раздяла и имам чувството че имам много натрупана негативна енергия около себе си. Рядко прибягвам към такива хора, но мисля че в момента е необходимо.
Може и ясновидка, която се занимава и с тези неща. За гр.София и района.
Благодаря ви от сърце!

# 634
Здравейте. Търся координати на Адриана Миронова от Рудозем. Телефон, имейл, просто някакъв контакт с нея?

# 635
Някой има ли мнение за Пепа или Пета жена възрастна от Медово? Нямала номер нито адрес.Влизаш в селото и питаш за нея.? Ако може информация споделете.

# 636
  • плевен
Здравейте! Силно се надявам да ми препоръчате жена която лее коршум и се занимава с енергиино изчисчистване. От известно време ми се случват много лоши неща в живота, удар след удар, преживявам тежка раздяла и имам чувството че имам много натрупана негативна енергия около себе си. Рядко прибягвам към такива хора, но мисля че в момента е необходимо.
Може и ясновидка, която се занимава и с тези неща. За гр.София и района.
Благодаря ви от сърце!

Здравейте , без да искам да звучи като реклама аз наистина съм доволна от Кремена , правихме няколко восъколеения и със сигурност имам промяна . Не е от София , но работи от разстояние и има резултат.
Прилагам страницата й във Фейсбук.
   https://www.facebook.com/groups/625730358536171/?ref=share

# 637
  • Пловдив
Восоколеене аз сама си правих .
Гледах в youtube и по стъпки си го правех в продължение на три дни май беше . Честно да ви кажа определено се почувствах по-добре не знам от внушение ли е ,но наистина имаше ефект.

# 638
  • бургас
Някой има ли мнение за Пепа или Пета жена възрастна от Медово? Нямала номер нито адрес.Влизаш в селото и питаш за нея.? Ако може информация споделете.

Ако става въпрос за Медово Бургаско,то е пълна нула познаваемост.

# 639
Здравейте! След дълго четене и лутане в темите открих няколко гледачки за които имаше добри отзиви, но уви едната записва за септември. Таня от Люлин не вдига телефона, който открих тук, от няколко часа с приятелка се опитваме да се свържем. Ще съм благодарна за препоръки в София и софийската област, както и някаква форма за контакт. Благодаря предварително! Предпочитам гледане на кафе.
Може и за добро да не ви е вдигнала. Човек с тежка енергия е, адски негативно настроен. Вади 10тестета карти, докато си пиеш кафето, решава си какво ще ти отговори, след това като изпих кафето получих само едно "ми, да".
Иначе тарифата я пише на масата и - 40лв.

# 640

А може ли да ми препоръчат някой от Бургаските области?

# 641
  • бургас

А може ли да ми препоръчат някой от Бургаските области?

Съжалявам,но за 14 год в Бургас не намерих никой който да познава.

# 642
Не само за Бургас, в цяла България няма такъв, който да познава поне 90%, да кажем. По мое мнение, когато отидеш с проблема си, врачките бързо се ориентират и понеже имат мнооого опит с хора, нагаждат отговора си според ситуацията. Също така, не могат да гледат на всеки. При някои има повече познаваемост, при други - никаква. Дори Ванга не е познавала 100% на всички.

# 643
Здравейте. Търся координати на Адриана Миронова от Рудозем. Телефон, имейл, просто някакъв контакт с нея? Здравейте! Най - добре посетете Андриана лично. Отидете при нея задължително сутринта до преди обяд.

Не знам дали ще ме приеме за това и търся номера

# 644
Здравейте. Търся координати на Адриана Миронова от Рудозем. Телефон, имейл, просто някакъв контакт с нея? Здравейте! Най - добре посетете Андриана лично. Отидете при нея задължително сутринта до преди обяд.

Може ли повече информация. За тази жена, на каво гледа, има ли такса,  и най вече доволни ли сте.

Общи условия

Активация на акаунт