Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 375
  • 827
  •   1
Отговори
# 660
Привет. Казаното от Христо Христов с кафето стана. Интересува ме дали някой си е правил ритуал за късмет при него тъй като се чудя дали да се го подсиля?

Здравей,
Може ли да споделиш повече впечатления за Христо? Аз се колебая дали да го посетя.
Благодаря предварително!

# 661
  • София
Привет. Казаното от Христо Христов с кафето стана. Интересува ме дали някой си е правил ритуал за късмет при него тъй като се чудя дали да се го подсиля?

Здравей,
Може ли да споделиш повече впечатления за Христо? Аз се колебая дали да го посетя.
Благодаря предварително!
Нещо съм изпуснала.Каква му е таксата ,лично посещение ли трябва , тел за връзка Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts  Благодаря.
И аз чакам повече впечатления.

# 662
  • плевен
Като става въпрос за восъколеене, може ли да препоръчате някой!

Аз лично съм много доволна от Кремена и восъколеенето,  със сигурност има промяна при мен и то голяма .
https://www.facebook.com/groups/625730358536171/?ref=share

# 663
Някой от Вас допитвал ли се е до Наталия Золторьова? Фейсбук ми я препоръча преди няколко дни, уж има доста добри коментари за нея, но дали са реални...

# 664
Някой от вас да знае бургаския район? Ходих при Фатме от Тънково и Мира от Айтос,някого друг?

# 665
  • там, където ми харесва
Някой от вас да знае бургаския район? Ходих при Фатме от Тънково и Мира от Айтос,някого друг?
Доволна ли сте от тях? Дайте някои коментар за двете.

# 666
Здравейте bg мами и не само мами, не знам вече колко са актулани тези теми, НО искам да питам някой има ли мнение за Искра от с. Бистрица ( Дупница) ? Има доста писано по нейн адрес но все пак...
Благодаря

# 667
Здравейте! Някой чувал ли е за Хаджи Контилев от Хаджи Димитър днес имам час при него и ми се иска мнение да чуя…

# 668
Здравейте! Някой чувал ли е за Хаджи Контилев от Хаджи Димитър днес имам час при него и ми се иска мнение да чуя…

Здравейте,

Аз съм ходила при него. Нищо не прави. Лее ти куршум и ставаш много напрегнат след това. Удоволствието струва 70лв.Мое мнение не си губи времето и парите като мен.

# 669
Ходих не усетих напрежение дано помогне. Може ли мнения и телефон на някой ходжа от Асеновград🙏

# 670
Ходих не усетих напрежение дано помогне. Може ли мнения и телефон на някой ходжа от Асеновград🙏

При всеки е различно, на мен лично не ми се отрази добре.

# 671
Здравейте,
Изгубих тел.номер на ясновидката Ина
Имаше офис близо до пазар Кирков в София.
От 3 години вече не е там.
При нея идваха много хора .
Много моля за съдействие, който знае нейният мобилен телефон.
Завършва на 84

# 672
Можете ли да препоръчате ясновидка, която да помогне в отриването на човек с конкретни детайли? Тоест точна информация от типа на точен адрес.

# 673
  • Пловдив
Търся координати на Веска Стоичкова от Пловдив. Мисля, че приемаше в апартамента си в кв. Смирненски. Преди 10 години позна много неща с точност.

# 674
Здр доста чета за милка от Караисен,някой ходил ли е при нея знам че гледа на кафе,може ли да разваля магии,и отрицателна енергия,моля който е ходил нека сподели

Общи условия

Активация на акаунт