КАУФЛАНД - тема 60

• 57 596
  • 928
  •   1
Отговори
# 405
Мога ли да върна хранителен артикул (от хладилна витрина или фризер) на Информация веднага след покупката?

# 406
Да ,аз върнах дори от предния ден сирене вакумирано,заквасена сметана ядосах се че кауфланд кард не ме беше хванал и нищо не ми беше минало на промоция ...

# 407
  • Fairbanks, Alaska
На тази цена баха тези в старата опаковка, има вече с нова на редовна цена 2.59 - ако съм запомнила правилно
Много е просто! Не купувайте сапуни ДАВ!
Чак такава крайност... Купува се, когато е на промоция. Аз ползвам ДАВ от поне 20 години и не съм дал повече от 1 лев за бройка. Но аз купувам и на едро. Последният път купих на 1.19 от Кауфланд, 49 броя.

# 408
Забелязвам нещо много интересно. Значи, отивам в петък ( в случая) да пазарувам и във витрината за обслужване има намалени неща , нарязани. В случая взех бут нарязан. Днес , събота - бута е на редовна цена. И няма други мръвки ( освен луканките) на промоционална цена.

# 409
  • София
Еспадрили не видях, но сандали имаше. Имаше и размери. За мен са тежки. Не ме впечатлиха.  Купих маслини Мамут Голд. Много ми харесват.

# 410
А кисело мляко какво купувате? А си харесвам Олимпус 3,7%, но тези 1,70 лв. не ми харесват. Давах и 2,00 лв. за козе Брей, защото е козе, но са влошили качеството.

# 411
Аз пък днес нацелих остатъците от намалението на текстила в нашия филиал. Отнесох 5бр тениски за 3 лв, рокля за 3,75, памучни пликчета 5бр за 5,40 и още две тениски по 3 лв бройката. Ще мисля дали да си ги оставям за домашни, че ръкавите са много тъпо скроени и малко опъват, но при тази цена направо е грехота да връщам.

С цените всички вериги яко се оливат, скоро гледах сирене Елена вакум за 20-тина лева в Кауфланд, в кварталния супермаркет е 15 лв. Чиста спекула е това.

# 412
Долче, можеш. Връщала съм, ако е различна цената, спрямо това, което съм очаквала. Даже и да е моя грешката.

# 413
В кой град ги гледате тези сандали ,еспадрили и т.н. ,в нашия май няма Sad

# 414
Пловдив.

# 415
  • София
София, филиала в Люлин  6.

# 416
  • в сърцата на децата <3
Момичета, на каква цена (редовна) вървят картонените кутии и консервите с доматено пюре? Става дума за 500 грамовите К-класик, които преди бяха на левче.

# 417
Snow, последно ги гледах по 1,19 или 1,29 лв. Но може и 1,49 лв да са стигнали, знам ли...
Дезодорантите Дав от 11,49 лв са по 250 мл.
Сандалите са супер леки, меки и удобни обути. Аз в първия момент не си усещах краката, толкова са комфортни. Иначе са твърде спортни за вкуса ми, но на тази цена и за вечерни разходки са екстра!
Пийкок, мерси, че сподели за още по-намалената цена! Взех си ги на още половин цена😁, а "по-скъпите" ще върна.
Имаше намалено манго по 1,39 лв и взех 5 броя- по над 500 гр са, едно едро авокадо, още 2 бутилки от нефилтрирания ябълков оцет, прясно мляко, от пиците по 2,49 лв по случай празника на Пловдив също.
Втрещих се от цената на моцарелата...кога стана по 2,99 лв?!🥶🥴😵😵‍💫🧐

Обаче после минах през Лидъл и там имаше ХХЛ моцарела по 3,14 лв, намалена с 30%- вътре са 2 х 125 гр.😉
Препоръчвам този препарат за съдове, хареса ми:

Другите два вида (жълт и зелен) са още по-евтини, но аз мия само на ръка и исках този вид. Мирише ми много приятно.🙂
Дева, мерих еспадрили...почти щях да си купя едни в черно, обаче не бях сигурна дали са ми удобни (но и сравнявах със супер комфортните туристически сандали от Лидъл и бях ходила вече доста днес) и накрая реших да ги оставя.🙂 А и не бях сигурна 39 или 40 е моят номер, просто са толкова различен тип обувка, че не можах да преценя.🤔🙂 Да кажеш как са, като ги пробваш!
Забелязах доста празни места- няма и при нас от бисквитките тип котешко езиче, няма от самобръсначките на Пийкок, разни други неща също липсваха. Дори неща като сол нямаше...😵‍💫

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 15:49 от dolce miele

# 418
Една телешка опашка колко (ориентировъчно) тежи?

# 419
Не съм ги изкупила аз самобръсначките, макар че няма да крия, че имам малко запас Wink
Царевица днес пак нямаше. Сливите бяха пак ...мале, мале. Взех пак лютеница.. много я харесваме тази на Брей. Беше много спокойно в магазина, сравнени с вчера в 18ч.

Общи условия

Активация на акаунт