КАУФЛАНД - тема 60

• 57 568
  • 928
  •   1
Отговори
# 810
При нас няма такъв магазин.
Но прекаляват вече с тия цени!

# 811
Мисля, че дойде време да кажем:
За бога, братя, НЕ КУПУВАЙТЕ....

# 812
# 813
  • в сърцата на децата <3
Мен преди ме бъзикаха за зимнините, но тая година доста хора правят...

Има интересни неща в новата брошура, ще видим какво налично ще има в понеделник...

# 814
Няма как да не се купува храна. Увеличиха основните продукти и същевременно намалиха качеството им.

# 815
Събота 9.30 сурови ядки няма ! Евала!

# 816
Събота 9.30 сурови ядки няма ! Евала!

То няма цяла седмица Grinning

За киселото мляко: и двете са 3.6%, но едното е по БДС и на картата пише гр. София. Валидното с купона кисело мляко е от с. Горна Малина

# 817
Прощавайте, исках да го напиша в темата за Лидл!

# 818
Чак ме е срам от мен си. Стигнах дотам да се бутам с възрастните на червените етикети до касите, защото видях да разтоварват доста неща… отидох и аз се бутах. Взех 2кг. захар по 39ст., бисквити траяна кутия за 60ст, някакъв чипс от лимец за 25ст, спагети Барила в кутия за 60ст, олио за 2.20, всичките бяха с нарушена опаковка… така ми се иска да нямам нужда да го правя, но уви. Знам, че няма нищо срамно, просто бих го оставила за наистина хората в нужда. Е, вече и аз съм от тях!

# 819
Всички вече сме хора в нужда. Цените се вдигнаха двойно и тройно, а заплатите не. Как се посрещат такива разходи. Смея да заявя, че моето семейство живее изключително скромно. И въпреки това ни е трудно. Как се оправят хората, които и по заведения излизат, и на почивки ходят, и партита организират, просто акълът не ми го побира. Явно не си правя разчета на бюджета правилно.

# 820
  • София
Явно имат по-високи доходи и не разчитат само на заплата/пенсия.

# 821
  • Mostly in my mind
Доста живеят и с бързи кредити
Важно е да се показва стандарт според масовия бг манталитет. Ама на каква цена...

# 822
Такава тротинетка за 12,50лв взех днес.
Предполагам, че и по другите филиали са намалени.

# 823
Предполагам, че вчера хората са си напазарували алкохол...Сeщам се и за тази причина да е имало много хора в магазина.🙂

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 15:14 от dolce miele

# 824
  • Mostly in my mind
При нас и в Лидл беше голяма лудница вчера. Не помня наистина в петъците да е било чак така.

Общи условия

Активация на акаунт