), и за да се избегне появата на нови кисти се наложи да пия противозачатъчни. Сега съм на Ясмин от май месец. Ами съжалявам, че не съм започнала по - рано да ги пия, определено цикъла ми е по - кратък, от 7-8 дни падна на 4, не е съвсем слаб да кажеш, но е направо оскъден в сравнение с преди, и дори да ме боли обикновено се разминавам само с бутика топла вода, тъй като избягвам да пия хапчета вече - дългите години пиене на обезболяващи ми докара проблеми със стомаха и сега често след прием на обезболяващи след това съм със силни болки в стомаха. Единствено последния месец беше по - силен и леко по - болезнен, така че не мога да дам гаранция, че със сигурност противозачатъчните решават напълно проблема, но поне при мен и за сега е доста по - леко. Не съм усетила някакви странични ефекти от тях.
), и за да се избегне появата на нови кисти се наложи да пия противозачатъчни. Сега съм на Ясмин от май месец. Ами съжалявам, че не съм започнала по - рано да ги пия, определено цикъла ми е по - кратък, от 7-8 дни падна на 4, не е съвсем слаб да кажеш, но е направо оскъден в сравнение с преди, и дори да ме боли обикновено се разминавам само с бутика топла вода, тъй като избягвам да пия хапчета вече - дългите години пиене на обезболяващи ми докара проблеми със стомаха и сега често след прием на обезболяващи след това съм със силни болки в стомаха. Единствено последния месец беше по - силен и леко по - болезнен, така че не мога да дам гаранция, че със сигурност противозачатъчните решават напълно проблема, но поне при мен и за сега е доста по - леко. Не съм усетила някакви странични ефекти от тях.Препоръчани теми