Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Чудесен втори епизод.  Липсващото интро се появи и е супер, Ренира ми харесва много, историята започна да набира скорост.

# 226
Кога са давали втори епизод? Не трябваше ли да е днес в 21 ч?

# 227
Качва се в 4 часа през нощта премиерно.

# 228
И на мен ми хареса много епизода. Интрото ми напълни душата! Довечера ще гледам отново и ще коментираме.

# 229
  • Вестерос
В хбо макс го качват в 4:00 вечерта, в 21 часа го дават по хбо канала.

# 230
Да, и мен вече като персонаж ме грабна Ренира!

Естествено най-добрата сцена от епизода
Скрит текст:
Макар и малко изрязана, липсва как й хвърли яйцето и после страхотната му походка на фона на музика Joy  Heart Sunglasses Heart Eyes

# 231
  • Варна
По НВО го дават сутрин в 4-5ч. Хареса ми, но не ми се коментира преди да прочета книгата.
 П.с. интересно дали е предимство да имаш златна ръка за да те приемат при ЗП?!?!?

# 232
  • The point of no return
Очаквах повече от интрото, но това не е най-важното.

Епизодът беше супер, много по-интересен от първия според мен.

Силно съм впечатлена от Мили Алкок, страхотна е в ролята си. Мат Смит ми е на кантар, не мога да кажа, че ми е супер грабващ.
Кралят играе супер, за мен с Мили са едни от най-открояващите се актьори, както и този в ролята на Корлис.

Скрит текст:
Имаме скок от 6 месеца и видяхме, че нищо не се е променило за Ренира независимо от това, че е коронясана за наследница на баща си. Все така я третират с презрение и недоверие, защото е жена.
Когато се опълчи срещу Ренис, страшно много ми заприлича на Дани!
Хареса ми изборът й за рицар, както и доводите й за направения избор. Още повече този актьор е симпатяга, не знам колко голяма ще е ролята му, но поне ще краси екрана като се появи.
Естествено много добра беше сцената, в която се появи в Драгонстоун и кацна на моста със Сайракс. Сайракс е порастнала много.Hug Purple Heart
Ще го гледам пак, че и при мен нямаше превод и не разбрах разговора й с Деймън. Но определено стана ясно, че Ренира му е слабост на чичото.

Алисънт паник атаки ли има, защо така си чопли ноктите чак до кръв? Някъде мернах да я сравняват с Църсито.

# 233
Безизразното лице на Ренира на моменти ми прилича много на това на Дани. Но Ренира като персонаж за момента ми харесва повече от Дани. А и актрисата е голяма сладурана.

# 234
За мен Дани е супер красавица, а Ренира не ми харесва толкова.

# 235
Имам чувството, че гледаме различен сериал...

# 236
Изгледах с голям интерес и 2рия епизод и все повече ме грабва! Не знам защо всички сравняват Ренира и Дани, и изобщо двата сериала, всеки е със своя чар,това е! Перфектен каст, нямам никакви забележки.... Не знам как да го кажа без да спойлвам, но....

Как си знаех на кого говори Морската змия край огъня!!!
Нямам търпение до следващия понеделник!

# 237
Имам чувството, че гледаме различен сериал...
хахаха не просто, как беше приказката  ''На вкус и цвят другари няма''.

Аз не бързам с това да харесвам някого, не само за да не го убият скоро, а и защото в GoT, освен че можеше да мразиш някого и после да плачеш за него, често се случваше и да намразиш любим герой - един такъв за мен беше Дани.... надявам се да не се случи с Ренира. Но то пък и това беше част от чара на GoT.

За мен Демън не е отрицателен персонаж или дори да е, засега е моят фаворит.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 19:07 от T.Valcheva

# 238
Много се радвам, че открих темата Hug голям фен съм на GoT. Надявам се и този сериал да е интересен като първите пет сезона на предишния. За сега съм гледала само първия епизод, че само в събота имам време, ама ще наваксам.

# 239
  • Варна
Имаме скок от 6 месеца и видяхме, че нищо не се е променило за Ренира независимо от това, че е коронясана за наследница на баща си. Все така я третират с презрение и недоверие, защото е жена.
Когато се опълчи срещу Ренис, страшно много ми заприлича на Дани!

Не е така, това е като Джон Сноу в Нощния страж- налива вино, но участва в Съвета! И как се наложи пред Ръката за избор на Бял страж без да й трепне окото ... впечатляващо. Много над Денерис, тя знаеше само Дракарис и до там.

Общи условия

Активация на акаунт