Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
LeSoleil, верен е спойлера, но съгласи се  - Валар моргулис.
Скрит текст:
Не искам да се съгласявам, много ми е симпатична. Disappointed

Скрит текст:
Какво ми трябваше да гледам така внимателно! Джофри и за това е виновен, пръска спойлери без предупреждение!

# 256
  • Варна
LeSoleil, верен е спойлера, но съгласи се  - Валар моргулис.
Скрит текст:
Не искам да се съгласявам, много ми е симпатична. Disappointed
Скрит текст:
СЕГА ти е симпатична. Wink Това може да се промени с течение на времето.
Пък и всеки умира рано ли късно. Знаеш, че при Мартин не се очаква хепи енд. Така че не се привързвай към нито един от героите.

# 257
Уви да,за челите книгите е малко скучно знаейки края.При троновете не беше така,аз продължавам да мисля че Мартин го е страх да не го оплюят феновете и затова не смее да пусне книгите,които вече са написани.

# 258
Скрит текст:
Скрит текст:
Абе и с течение на времето хората ще са за нея, колкото и да деградира. От другата страна все пак е брат и Егон, който сигурно е най-противният Таргариен в историята. И най-жестоките им и шашави представители са имали някакви плюсове, при него не се сещам за нито един. Ужасно леке.    

# 259
Скрит текст:
Скрит текст:
Абе и с течение на времето хората ще са за нея, колкото и да деградира. От другата страна все пак е брат и Егон, който сигурно е най-противният Таргариен в историята. И най-жестоките им и шашави представители са имали някакви плюсове, при него не се сещам за нито един. Ужасно леке.    
Скрит текст:
защо ще деградира Cry ? Този спойлер си беше гадничък наиситна.....

# 260
  • Вестерос
Джофрата го хранят отново по групите и заради това 😁

# 261
Изгледах и епизод 2, продължавам да се чувствам особено докато гледам, препратките с предишния сериал са ясни, но и колко са държали да се разграничат също е ясно. Образите са доста по-различни - от една страна по-земни, от друга пък многопластови и няма строго разграничаване между добри и лоши. Попрочех доста спойлери и вече малко ми е трудно да коментирам като имам все пак някакви идеи какво ще се случи.
Само едно мога да кажа - Алисънт е много по-различна от Санса. Ранира не е чак толкова различна от Денерис, но е достатъчно различна за да се запомни и разграничи.
Една идея по-наситено и бързо да е действието ще ми хареса повече!

# 262
Еее, LeSoleil, ама много гадно с този спойлер! Пишеш, че питаш нещо за ГоТ и изведнъж в спойлера си пляснала такава важна информация от книгата! Ами много ви моля, съобразявайте се. То тука стана спойлер до спойлер, не знаеш за книгата ли става въпрос в него или за сериала. Поне предупреждавайте за какво точно е спойлера.

# 263
Много ТЪПО, наистина! Даже се отказвам да чета повече темата, докато не свърши сериалът!

# 264
  • Варна

Скрит текст:
Тя действа по своя воля в тази ситуация. Направи го поради няколко причини. Едната точно, за да докаже, че може и не е просто едно невинно момиче, което заслужава само да налива вино и да е коронясана за пред хората. Другата е, че ставаше дума за драконовото яйце на починалия й брат, което тя лично му е избрала, нямаше как да не се трогне.

Баща й я нахока здраво, нали? Не я наказа сигурно, защото осъзна, че е намерила добро решение, но и рискът беше огромен. Деймън има дракон, който е доста по-голям от Сайракс, така че изходът можеше да е фатален. Бяха си на прага на мини война, но Деймън явно още не е готов да я отстрани или пък по-скоро премери риска и осъзна, че сега не е моментът. Нека не забравяме, че в писмото, което четоха, се беше обявил за законен престолонаследник, което никак не се хареса на Ренира. Предстои да видим докога ще има топли чувства между тях.

Скрит текст:
Първо, тя не е коронясана. Кралят е Визерис. В първия случай се намеси в спор  от чисто егоистични причини СРЕЩУ думата на Краля и отнесе само едно"Малка си, ще се научиш." Във втория баща й тръгна да я поучава и накрая се съгласи с нея. Мен ако питаш, леко й се размина. А за Деймън ... не е нужно да си чела книгата, достатъчно е да знаеш за нещо което наричат Танца .......... Но те предупреждавам, че това е МНОГО силен спойлер и ако ще се радваш на сериала, по-добре не го чети. Wink
Извинявам се, но станаха много спойлерите. Ако държиш да знаеш ще ти пратя линк...

# 265
Много съжалявам, но съм написала, че въпросът е за който е чел книгата и съм го сложила в спойлер.

# 266
  • Варна
Хексе, УАУ! Защо не съм попадал на тези? Утре ще ги дам за печат....Wine Glass

# 267
Аз отново гледам Игра на тронове, на 3-ти сезон, 4-та серия съм и там

въпрос към челите книгата:
Спойлер за филма!!!
Скрит текст:
Джофри разказва на Марджъри, че  Ренира е изядена от дракона на брат си, има ли нещо такова в книгата?
Така се  пазех от спойлери и сега не мога да се стърпя да не попитам.

Скрит текст:
Ренира има брат ? От Алисент може би ?
Ама чакайте сега.. аз мислех, че тя става владетел и то доста добър ,но явно аз отново нищо не предвиждам и съм ужасно наивна !
И не разбирам... уж има език с драконите и се разбира с тях, командва ги , а в същото време изобщо не е на ТИ с тях и не може да ги командва ! [\spoiler]

# 268
Много съжалявам, но съм написала, че въпросът е за който е чел книгата и съм го сложила в спойлер.

Така, както си формулирала въпроса си, все едно питаш за книгите, върху които е базиран ГоТ, а не текущия сериал.

# 269
Бих искала да попитам,  сезона щесе състои от 10 епизода или не се знае още?

Общи условия

Активация на акаунт