💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 40 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
И още от Биге за "Алем"

# 151
цитат на БлагаВест:

Необяснимо силна е любовта към племениците!

Sparkling Heart
"Племенниците носят щастие и радост. Те също са пълни с любов и изненади. Те правят живота специален, а не син."

Според мен и двамата са готови за техни деца, дали заедно или поотделно незнам, нищо, че имам предпочитания, но кой ме пита. Grinning

Много се радвам за Керем, със сигурност, като е гледал каква дълбока връзка има Ханде с Маави, на него много му е липсвал Тео. Blue Heart

# 152
  • София
Сиси, аз също съм на мнение, че двамата вече са достигнали до момента, в който могат да направят решителната крачка за брак и деца. Толкова любов генерират. Те не я крият. Двамата са много променени след това скарване. И няма как да бъде иначе. Една такава раздяла или приключва с връзката или се връщат много по-силни и привързани. Според мен второто се случва при тях. Дадоха си време за размисъл. Разбраха, че не могат един без друг. Хубавото е, че сега не афишират тази любов. Те така й започнаха. Криеха се, отричаха, докато не се разбра, когато заминаха за Малдивите. После настана една еуфория сред милионите техни фенове. Дебнеше се всяка тяхна стъпка. Всичко се снимаше и непрекъснато ги контролираха. Нямаха миг спокойствие и уединение. Започнаха спекулации. Антифенофете им пускаха хейтове. Затова сега не е нужно да са под светлините на прожекторите. Трябва им спокойствие.  Колкото по-дълго останат така скрити, толкова по-добре. Нека си изживяват тази любов тихо, само двамата. Когато преценят, тогава да ни информират. Ние, тези които ги обичаме, знаем че са заедно. Всички вече са наясно. Няма турски блогъри и журналисти, които да не го потвърдиха. Керем и Ханде ни подсказват толкова, колкото е нужно. И двамата са щастливи. Откакто Керем намери сили да признае, че с Ханде връзката им продължава, се забелязва, че вече не се занимават толкова с тях. Въпрос на време е да ни взривят бомбата. Знам и съм сигурна, че най-хубавите им дни предстоят.

Попаднах на една много забавна история. За 30-ят си рожден ден Керем е получил ето тази торта, която е с формата на маратонка на известна спортна марка.
Няколко години по-късно Ханде публикува една своя снимка, на която тя е с абсолютно същият модел маратонки, точно като тортата на Керем. Ах, тези фенове. Нищо не остава незабелязано от тях.

Нека си припомним тези вълшебни нощи, които прекараха в Бодрум ХанКер точно преди една година.

25.08.2021 год.

Срещата с мама Чийдем и татко Памир.

Гривничките, подарени от мама Чийдем, да им носят щастие.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 23:37 от БлагаВест

# 153
Обичат си ги феновете съвпаденията и това е🙃 Миналата година на днешната дата е публикувана любимата ми сред любимите снимки на ХанКер. Тази с ръцете.

И днес пак... Този път едната ръчичка е малка ❤️

# 154
Серкан Болат е рожденик. Мисля си, дали да не му спретнем утре купон в темата? Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://twitter.com/KbAskbitti/status/1562896038154752000

# 155
  • София
Слънчице, това е много хубава идея. Нека го отпразнуваме подобаващо. Да видим дали самият Серкан Болат ще се сети, че има рожден ден!
От мен има ето тази торта - лего. Вярвам, че ще му хареса. Тематична е. Болат - виден архитект. Нали е работохолик, да се занимава, докато ние празнуваме.

# 156
Сиси Hug

Радвам се , че вуйчо и племенник са се срещнали най-накрая. 🤍 Не съм и очаквала да сподели много снимки. Blush

Обзор на епизод 59
(В оригинал - част от 19ти)

Фифи и Мело намериха фалшив обожател за Еда.
Мехмет: Много те обичам, Еда. Аз те обичам толкова много.
Еда: Какви са тези глупости? Имаш приятелка, обичай нея не мен. 🤣
Мехмет: Фифи се обади и ме заплаши. Каза да се правя на влюбен в теб.
(Еда вижда , че Серкан идва)
Еда: Падни на колене, нали ме обичаш? Преструвай се, хайде.
Мехмет: Искаш да те обичам? Ако ме види приятелката ми, ще ме убие.
😅

Серкан: Кой е той?
Еда: Един приятел от квартала.
Серкан: И защо беше на колене?
Еда: Имам многа работа бързам.
(тръгва си)
Серкан: Ясно, ти няма да ме улесниш.😅

Еда: Не всичко е бизнес, ако човек иска , ще намери време.
Айдан за Еда: Бъдещата ми снаха.
Някоя си: Разбира се, познах я по пръстена.
Еда: По пръстена? Трябва да сте запомнили лицето ми, но разбира се, интересува ви пръстенът.
...
Еда: Бъдещата ви снаха?
Айдан: Не съобщихте официално, че се разделяте, какво друго да направя?
😅
(Айдан представи Дерия като сестра на Ферит, не му ли беше леля? 😅 Чак пък и роднинските връзки да объркат така в превода или аз не помня точно? 🤔)
Серкан се появи.

Серкан: Може ли да поговорим?
Еда: Чаках те цял ден , сега съм заета.
Серкан: Яж по-бързо.
😅
Еда: Тук не е мястото да говорим, да го оставим за утре.
Серкан: Еда, търсих те цял ден , звънях ти много пъти. Искам да говорим, а ти бягаш. Защо?
Еда: Знам какво искаш. Тревожиш се , че е възможно да си намеря някой друг.
Серкан: Ако искаш да си намериш някой друг, аз не мога да те спра. Един букет още не значи нищо, нали?
Еда: Ти си просто един егоист. Не искаш нищо друго освен да те обичам вечно.
Серкан: Ти обичаш ли ме?
Еда: Как може да ме питаш това? Отделих ти достатъчно време.

Серкан: Обадих се сега , за да си свободна.
Еда: Аз съм си вкъщи. Свободна съм. Винаги съм свободна, защото нямам друг живот, но грешиш, защото сега съм на парти. 😅
Серкан: Много тихо парти. 😅
...
Еда: Серкан не те чувам. Какво казваш?
Серкан: Наистина ли не ме чуваш? Много ми липсваш, Еда Йълдъз. Обичам те, ревнувам те, толкова ми липсваш. И съжалявам за всичко.
Еда: Какво каза той? Не го чух наистина. Ами ако е казал нещо наистина важно? Ако е казал, че му липсвам. Тогава какво ще правя?
Мело: Я стига глупости.
😅

Селин: Серкан, добре ли си ?
Серкан: Да, Еда, добре съм. Аз не го направих. Нищо не е наред. Не разбирам какво става. Много се изморих. Всички тези тайни...
Селин: Какви тайни?
Серкан: Сега ще отида при Еда.
Селин: Не отивай при Еда. Аз съм тук. Кажи ми какво искаш?
Серкан: В момента искам Еда. Ще се обадя на Еда.

Ферит: Джерен, започнах да се виждам с теб, за да накарам Селин да ревнува. Но не знам защо продължих , не знам.
Джерен: И какво стана? Получи ли се ?
Ферит: Това не е важно, важното е, че се отнесох с теб отвратително.
Джерен: Много си прав.
Ферит: Преди да започна връзка с прекрасна жена като теб ми трябва малко време.
Джерен: Имаш колкото време ти е нужно Ферит, няма проблем. Но аз не разбирам едно , след това, което ми каза , ти искаш пак да съм с теб? Лека нощ.
(Много ме разочарова тук Ферит...)

За утре остана пиянството на Серкан и големият въпрос - кокошка или сърна има под душа? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 157
Добро утро, момичета! Coffee Flowers Hibiscus
Добро утро, Миси!.Hug

Честит рожден ден, Серкан Болат! Blue Heart

Слагам тази торта с всички допълнителни чаркове, които исках да му сменя, но пък се радвам, че го имаше и ни държи толкова време заплетени. Робот с голямо сърце и душа.Blue Heart
Благодарение на този сериал имам честа да бъда една от вас!

Хубав и успешен ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 06:42 от Sisi*9

# 158
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Добро утро , Сиси Hug Wink

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с добро настроение и положителни емоции Wink

# 159
Добро утро момичета.
Честит рожден ден Серкан Болат.

Един чудесен петък ви пожелавам.

# 160
🥳

- Мъфин от магазина?
- Да. Не ядеш сладко. Каква е разликата ако ще да е най-вкусната торта на света?!

- Ами... Мислех си какво може да се купи за човек, който има всичко...
- И ми подари целия свят, така ли?

Добро утро 🙃
Сиси, хареса ми намигването към Миси 😉😅

Мики, колкото преводачи, толкова и преводи 🤣 Дерия и аз съм я запомнила като леля на Ферит. И довечера значи идва отговора на големия въпрос - сърна или кокошка под душа 🤣🤣🤣

# 161
Добро утро Animal Bee

Сиси, страхотна торта. Heart Eyes И на мен ми хареса намигването към Миси. Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит рожден ден на нашия Роботчо! 🤖

И aз минавам днес по-раничко да ви донеса нещо сладко за здравето на дъщеря ми. Днес има имен ден. 🥰 Бях забравила, че със Серкан Болат са на една дата, а пък синът ми за малко да се засече с Керем , на 03.06 е роден. Grinning

Поздрав с една песен на първата Наталия, която срещнах в живота си. Stuck Out Tongue Winking Eye Любима актриса и певица. Heart Eyes

Превод
Скрит текст:
"Заменям болката"
Бих се заклела, че не зная точно какво искам,
но знам, че бих умряла, ако не продължа.
Затова летя по други пътеки,
за да опозная света истински.
Все още не е късно, но аз така го чувствам.
И се появяват много страхове, които не ме оставят да мисля.
И мечтая за нова любов.
И не мога да си представя това, което ще дойде.
Заменям болката за свобода.
Заменям раните за една мечта,
която ще ми помогне да продължа.
Заменям болката за щастие.
Нека късметът бъде късмет,
a не нещо недостижимо.

Животът е театрална постановка , която не позволява репетиции. Затова смей се,  пей, танцувай, плачи и изживей интензивно всеки един момент от живота си...преди завесата да падне и представлението да приключи...без аплодисменти.
Чарли Чаплин

# 162
  • София
Днес поводите да празнуваме са доста.
Привет момичета!

Поли, започвам с поздрав към твоето прекрасно момиче с още по-прекрасното име Наталия.
Да ти е жива и здрава. Нека да има едно щастливо детство. И когато порасне, да осъществи всичките си мечти.

Да не пропусна и рожденикът ни. Нашият " патрон ", който днес има повод да почерпи - Серкан Болат.
Обичаме си го такъв, непоправим " Робот Болат ". Не можем да го забравим, липсва ни.

Да завърша с една много вярна мисъл

# 163
Мики, да ти е жива и здрава именичката! Hug Flowers Four Leaf Clover

.... и купонът продължава Stuck Out Tongue Winking Eye

Инфо:
Според известната журналистка Сина Кологлу, ES Film продължава да разработва втория сезон на сериала „Халка“, чийто сценарий е написан от Левент Янтек. Вече са готови 4 епизода, до 4-ти септември ще бъде написан сценарият. Поредицата се подготвя за дигиталната платформа TRT Dijital. На въпрос на журналиста дали актьорите от първия сезон ще се снимат в продължението на сериала, продуцентите отговориха уклончиво: "Първо ще завършат разработването на сценария и след това ще се опитат да разрешат този важен проблем".

# 164
Мики, честит празник! 💐
Да ти е жива и здрава дъщеричката, да има едно безгрижно детство и винаги да носи името с гордост,  с което и вие да бъдете едни щастливи и горди родители.

Ако има и други именици, бъдете здрави и благословени! Flowers Hibiscus

Наздраве Серкан Болат! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Общи условия

Активация на акаунт