С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 868
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • France
Тц, тц, тези мъфини... все едни такива

# 151
По-скоро, такива:

# 152
Тук е лесно, написаното стои. В живия живот обаче установяваш как стоят нещата чак като настъпиш ... мъфина.

# 153
Свекървата на Малкия мъфин е още по-зле отколкото ни бе представена! Малък мъфин, много жалко, че продължаваш да плюеш срещу хора, от които получаваш дори и малко според теб помощ. Грозно е да смяташ, че някой ти е длъжен! Свекървите според снахите може и да не са стока, но и някои снахи не падат по-долу!
Ами мъжа ти да беше хвърлил пари за някой апартамент или къща или каквото ви е по възможностите, вместо при майка си. Има два вариянта - или се махате, или оставате и стискаш зъби. Решение друго няма. Такива са свекървите - и да и обясняваш няма да те разбере. Влиза през едното ухо и излиза през другото. Мислят си, че като са по-възрастни и вече изгледали 1-2-3 деца, са разбирачи големи. И моята свекърва е такава, само дето не живеем при нея (и слава Богу). Нашето пък бебче е на 4 месеца и като и отидем на гости за няколко дни много се пречка. Не слага точно мерителни лъжички, не слага точно вода, не мие правилно шишенцето и едно от най-дразнещите и неща е, че е много бавна. Като трябва да съблича бебето да го къпем го прави суууупер бавно, като иска да излезе да я разходи следва една дълга процедура - да се изкъпе, да сложи малко грим, да се облече, в движение се сеща разни неща като например прането да събере, чиниите да подреди и подобни. Бебето се къса да реве, защото иска навън, но не - тя трябва възможно най-бавно да действа. И също винаги като с ММ си затворим вратата, тя точно тогава решава, че иска да си измие зъбите или косата да си оправи в банята (а тя е до нашата стая и иска да подслушва)🤣🤣🤣 Но ние отиваме за 4-5 дни в месеца, затова я издържам някак. Но поне ММ също и се дразни, а не съм самичка. При теб малко мамино синче е работата. Или говори с мъжа ти, или стискай зъби.

# 154
Боже опази!

# 155
  • Бургас
Боже, с такива снахи взех да се чудя дали не е по-добре синовете ми да докарат по един зет. 🤣

# 156
  • Fort Worth, TX
Ауч.То човек и зъбите не трябва да си мие заради такива кокони.И как точно се мие правилно бебешкото шише.Егати то трябва сигурно на курс да ходиш, за да измиеш шишето .Мъфин много зле моето момиче.Като не искаш да ти се пречкат и си медоволна си седи у вас и си гледай бебето сама.

# 157
Аз пак не схващам как бебе на 4 месеца реве, защото му се излиза? И то ли иска на дискотека до 3 нощес?

Отначало мъфина като писа тук мислех, че свека наистина е някаква крива, от тия дето много акъл дават и не спазват заръките на майката, но вече съм на друго мнение.

# 158
  • Fort Worth, TX
Мъфина като го гледа че реве да го успокои , а не да следи всяка стъпка на сввкървата.

# 159
Мъфина като го гледа че реве да го успокои , а не да следи всяка стъпка на сввкървата.

Ох, Креми бе, не разбра ли, че то реве, защото свека е бавна???? Как да го успокои? То иска да излиза бързо, докато баба му се бави.

# 160
И аз щях да питам как бебе реве, защото му се излиза,но реших, че може аз да не разбирам от деца.
Иначе като нищо да се е метнало на майка си и да идка само навън да обикаля.

# 161
Силен ген има мъфина! И на мен също много ми се излиза, ако имам бебе дано не се метне на мене… 😂 ще иска и то на бар и дискотека от бебешката количка!

Едит: нов бисер от свекърва ми. Оня ден се виждаме. Поглежда ме и казва: “-името ми-, отслабнала ли си или си изморена?”

Казвам: “ами дано съм отслабнала, че не знам дали съм изморена…”

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 20:29 от Анонимен

# 162
  • Варна
Това за правилното миене на шишето ми напомни за моята майка, която веднъж казала на дъщеря ми, че аз не режа доматите за салата правилно. Щерката ми каза, разбира се, скъсахме се от смях и сега редовно си правим майтап помежду си с тая реплика. Обаче майчето си беше абсолютно сериозна, хора. Пак започвам да се смея 😂😂😂 Какви проблеми си създават хората...

# 163
Аз пък се чудя за неправилно изравнените лъжички за АМ. Мъфин явно стои до свекървата. Иначе как ще знае, че са неправилни.
За протокола- и аз имам малко дете. Не са го гледали и хранили баби, но баща му- да. Та се каня като прави ММ шишето да стоя до него. И да му мисли, ако не са правилно изравнени. Чака го грандиозен семеен скандал!

# 164
  • София
Това за правилното миене на шишето ми напомни за моята майка, която веднъж казала на дъщеря ми, че аз не режа доматите за салата правилно. Щерката ми каза, разбира се, скъсахме се от смях и сега редовно си правим майтап помежду си с тая реплика. Обаче майчето си беше абсолютно сериозна, хора. Пак започвам да се смея 😂😂😂 Какви проблеми си създават хората...
Ааааа, за доматите съм на страната на майка ти!!!
Като видя ММ или сина ми да ги режат във въздуха, а не на идеални квадратчета на дъската направо ми идва да ги лопна с дъската по главите!

Общи условия

Активация на акаунт