Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Oт темата съм останала с впечатление, че филър под очите не се препоръчва, ако жената склонна към задържане на вода. Това ме спира, защото по време на цикъл си задържам. Все още съм на етап четене и събиране на инфо.

# 421
Момичета, на някоя от вас може да е интересно и полезно - следя тази мацка:

https://www.facebook.com/mariana.kocheva

Показва много хубави упражнения за лице, при самата нея резултата също е впечатляващ.

Аз я следвам в Инстаграм и май трябва да я отследвам. Явно си личи на снимките, които поства / преди -след/, че ъгъла и светлината са различни, което попомага за "уж ефекта" .

# 422
И при мен след второ поставяне на филър под очите се капсулова (при първото беше идеално) и това лято го разградих, но ефекта сега е по-зле отколкото преди поставянето и се замислям отново да сложа.. Освен при Ванеска къде може да ми препоръчате поставяне на такъв?

# 423
  • в 1001-та нощ
Михайлов, но той слага а голяма неохота и миже да те насочи към PRF.

# 424
Така, споделям ефект след една процедура rrs eyes.
Моля не ме цитирайте,

Не знам какъв ефект целя.
По принцип запълване на хлътналото, най-вече и освежаване на зоната.

Не искам филър там.

Мисля да направя още една след 20 дни.
Вие виждате ли някаква промяна?

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 11:33 от alethea

# 425
  • София
По-свежа е зоната. При мен такава разлика обаче има и ако се наспя вечерта и се снимам сутринта. След цял ден пред екраните вечерта ставам като на първата снимка…

# 426
според мен, ефектът е слаб / съгласно снимките/. Първо, не са толкова силно изразени хлътванията и второ разликата между първата и третата снимка не е голяма. За мен определящо при това положение би била и цената, за да преценя дали бих инвестирала в това

# 427
Затова искам да направя още една-две, за да видя краен резултат.
Както казах няма да си сложа филър в тази зона, предвид че задържам вода и подпухвам от всичко.
100 лв. е процедурата, мисля че не е толкова скъпо.

# 428
А колко процедури трябва да се направят за най- добър ефект? За тези пари бих направила и аз няколко. Колко време ще се запази ефекта?

# 429
В моя случай ми каза 3 процедури през 20 дни.

За дълготрайност не знам, може би ако се поддържа всеки месец по една,,, би трябвало да е ок, така си мисля.

# 430
  • София
Не ми звучи ок всеки месец да се инжектира нещо в тази зона.

# 431
Всичко зависи от изходно положение.

Вероятно втора ще направя след 20 дни и след това чак след месец, тъй като ще отсъствам.
Но би трябвало да има ефект, някакъв все пак.
Или поне се надявам.

# 432
  • Варна
3 процедури през 20 дни поне веднъж годишно, за предпочитане 2 пъти в годината.

# 433
  • пустинята Гоби
При теб ефекта е малък, защото и преди прецедурата зоната изглежда добре. Но се вижда леко изсветляване и освежаване.

# 434
  • при Arctic Monkeys
За мезотерапия  РРС. Аз след една такава процедура се отказах. Повиши ми оточността, то и преди около цикъла беше ужас, сега съвсем. Освежава кожата, до там. Остана ми една червена точка от бодене в слепоочието. Ползвам крем, който напоследък ми влияе добре. Няма да повторя мезотерапия около очи, или ако не излезе нещо ново уау.

Общи условия

Активация на акаунт