Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Всъщност в такива случаи разглраждането плаща ли се от пациента?

# 181
  • София
Изтървах снимката Sad
И каква е равносметката, даваш едни пари за да изглеждаш добре, след това даваш други пари за да го махнеш Angry
Егати далаверата.
За филърът, който разградихме реално са си пари на вятъра. Хиалуронидазата не съм заплащала.

# 182
  • при Arctic Monkeys
Така ще е , докато не започнем да ги съдим. Сега си знаят, че се разминава и правят каквото си искат.

# 183
Вчера от нямане на какво да правя си причиних допълнителен стрес с НВО и филма им "Обезобразени от пластични операции". Бяха снимали само 3 случая, един мъж с 4-ри ринопластики, жена с фейслифт и още една с липосукция. На този с носа вече кожата му не можеше да издържи на повече рязане, тая с фейслифта беше чисто луда за връзване, а най-страшна беше липосукцията. При операцията пробиват червата, спасяват и живота в друга болница, но и режат краката заради усложнения - разпад на вените и гангрена. В общи линии нищо по-различно от при нас - "Видях рекламата, отидох в клиниката, той ми каза, че всичко ще е ОК ..." Няма проверка на лекаря, на клиниката, като първия лапни шаран се хващаш за промоцията "специално" за теб и прочие глупости. Та американците се жалваха, че нямало никаква гласност за подобни случаи, а какво да кажем ние?

# 184
Кари, благодаря че сподели, а като си видя творенето изобщо обсъдихте ли връщане на пари или компенсация?! Защо не поиска среща с управител или собствени или който там отговря?! Докато не си плащат за грешките и всичко е за наша сметка, и изобщо не само финансово, ще продължава да не им пука!

# 185
Аз също бих искала компенсации, освен връщане на парите.
В Америка е страшно положението с клиниките, няма никакви законови норми и се случват много страшни неща.

# 186
  • София
Аз последно си записах час за консултация при д-р Камелия Присадашка - 70 лв. и д-р Росица Денчева - 100 лв.
Малко солено ще ми излезе, че досега за консултации съм дала 120 лв.Sweat Smile
Но не мога да си избера лекар, а и ме е страх.

# 187
  • София
Не съм искала компенсации, тогава бях толкова разочарована и се чувствах толкова зле, че исках просто да ме оправят и да изглеждам нормално.
Както споделих и по-горе около 2 месеца след тази ситуация отидох при другата докторка, която ме разгради, в същата клиника и тя ми постави филъри, които съм си заплатила.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 12:30 от *Carrie*

# 188
  • Варна
Най-малкото, което може да се направи след грешка от страна на лекарят е да се върнат парите на пациента. Всяка дефектна стока можеш да върнеш, но няма възвръщаемост и наказуемост за такива процедури? То затова и куцо, кьораво и сакато боде, защото тука се оказва, че парична загуба няма и няма как да има. Скандално, но факт. Ето, че и "реномирани" клиники пари не връщат. Мен ще ме е срам ако съм един лекар и докарам нечие човешко лице в неприемлив вид. Затова е хубаво да се споделя с имена, да се споделят и политики на съответният лекар, за да може всеки да си прецени.

# 189
Аз последно си записах час за консултация при д-р Камелия Присадашка - 70 лв. и д-р Росица Денчева - 100 лв.
Малко солено ще ми излезе, че досега за консултации съм дала 120 лв.Sweat Smile
Но не мога да си избера лекар, а и ме е страх
Познавам работата на Денчева, много премерена, мога да я препоръчам. Когато заедно с прегледа се прави процедура не отпада ли таксата? В доста клиники е така.

# 190
  • Sofia
В случая пациента трябва да си търси парите.Никой няма да му се предложи доброволно.Макар и аз да пропуснах снимката,си спомням случая от преди няколко месеца. Абсолютен гаф от страна на Дерма Акт и трябваше да искате среща на по-високо ниво.Откакто се разраснаха там е малко "куче влачи диря няма".

# 191
  • при Arctic Monkeys
То и аз си платих за моите мехури, почти 200 лева. Никой не предложи да ми върне парите. Никак не им харесват такива варианти с връщане.

# 192
Спомням си, че беше коментирано в темата за хармоника, вчера ми бе препоръчана и  доста ме заинтригува. Може ли линк. Мерси.

# 193
То клиентите сме си виновни, че не си търсим правата. На мен пък д-р Каляшева ми окепази устните, въпреки че също има много доволни от нея дами. Филърът беше разлят над горната устна, общо-взето бях като патица. Не беше мигрирал впоследствие, просто така беше поставен. Даже не се върнах да се оплача, ако се бях върнала сигурно докторката щеше да направи нещо. Отгоре на всичко 1 година си ходих с грозните устни, преди да реша да разградя филъра в друга клиника. 😂
После още 1 година ходих с устни натурал от страх да не се съсипя отново, но напоследък взеха да ми малеят и пак си сложих много малко количество - 0,4 мл при гореспоненатата д-р Хаджийска, от която аз пък съм най-доволна.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 13:06 от kalina_pehlivanova

# 194
  • при Arctic Monkeys
Много я рекламират тази хармоника. Мен нещо не ме кефи идеята за смесване на различни продукти, както и нехиалуроновите продукти като цяло, заради непредвидимата реакция на организма. Освен това е съвсем нов продукт. Не бих сложила.

Общи условия

Активация на акаунт