Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 357
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
И според мен до 35-40 г има много примери за добре поддържани дами без филъри и инж процедури. След 2-3 раждания и 40 г може да говорим по същество. Тук има такива примери. Относно ранно започване с ботокс добър анализ
https://m.youtube.com/watch?v=rQ9CAUttQpA&t=309s

# 331
Както казах момичета, генът съчетан с грижа и хранене, играе основна роля.
Моите наблюдения са, че дамите над 35 изглеждат по-добре от момичета под 30. Вероятно причината се крие в храната и начинът на живот в детството/младежките години.
Аз все по-често забелязвам лица със "свлечен" контур, изпити устни, чело с бръчки, дълбоки назолабиални и безжизнена кожа при мои връстници и млади момичета около 23-25 г. И в същото време прекрасно изглеждащи дами с plumped skin над 35 (без кой знае каква поддръжка). Та, това е положението Simple Smile

# 332
Аз сега на 41 ще се мятам в дълбокото😅🤣 И ме е страх, Like, чакай да мине Радиеса и ще ти дам отзиви Simple Smile

Аз правя всеки ден масажи и йога за лице, отплащат ми се! Но назолабиалните имат нужда да се пипнат леко.

Не обичам обеми, но казват че от Радиес няма да се получи такъв ефект, дано всичко мине добре. Мисля го.

# 333
Здравейте дами, в момента карам  Ковид, плановете за Радиеса на 5.10 може би ще се отложат. Тези от вас, които са минали тази гадост, моля да споделят кое е дало резултат за възстановяване на кожата и косата след това. Все още не виждам голяма разлика, но очаквам поражения. Дотук започва да личи отслабването...

# 334
Жаки, я кажи какви резултати имаш от йогата за лице и от колко време я правиш?

# 335
6-7 месеца съм по редовна, прибра се под брадичката леко увисване, като цяло контура на лицето се повдигна и от масажите с шипково масло кожата е с по- бистър тен, свежа. Аз бръчки още няма кой знае какви, но всички виждат подобрение и питат правила ли съм нещо:)

# 336
Някой с мнение за Виваче на лице ?

# 337
Здравейте дами, в момента карам  Ковид, плановете за Радиеса на 5.10 може би ще се отложат. Тези от вас, които са минали тази гадост, моля да споделят кое е дало резултат за възстановяване на кожата и косата след това. Все още не виждам голяма разлика, но очаквам поражения. Дотук започва да личи отслабването...

Ениса, аз карах два пъти ковид, поражения нямам никакви нито по кожата, нито по косата. Така че може и ти да си от щастливките и да не видиш никаква разлика преди/след ковид.
Аз ползвам третиноин от много години, всяка вечер, а косата от доста време я мия с естествени продукти. Шампоан ползвам само, ако правя маслена маска, което правя все по-рядко, защото усещам, че я премивам и изглежда недобре след това.
Та тая рутина може и да ми е помогнала следковидно, но не мога да съм 100% сигурна.

# 338
Благодаря, аз също мажа трет, а и много други неща, но съм наплашена от това, което се случва с  мои познати - много сериозен косопад и  състарена кожа .

# 339
Благодаря, аз също мажа трет, а и много други неща, но съм наплашена от това, което се случва с  мои познати - много сериозен косопад и  състарена кожа .

Зддравей Enisa , ако имаш ваксини би трябвало да няма проблем , но като терапия високи дози вит.Д до като си болна , Колхицин 7 дни 2 по 1 табл. 0.30 преди храна . След като оздравееш Омега 3 поне 2 до 3 месеца . Ако имаш въпроси ми пиши на лична .

# 340
  • София
Ако някой приема арника за бързо разнасяне на оток/синини при процедури, моля за инфо по каква схема го приемате?

# 341
JACKLIN*, пусни ако има  клипче на йогата за лице, че ми стана интересно Smiley. Аз къщо правя всяка вечер масаж с шипково масло( като пристрастена съм към него Satisfied) и кожата ми е чудесна, но търся начин да се справя с гравитацията.

# 342
Най-напред ти пожелавам да го изкараш по-леко и без да ти се отрази на здравето последващо 🤗 . За косопад винаги ползвам ампулите на Фито,действат ми безотказно,след Ковид имах засилен косопад,но се възстанових. И лицето ще възстановиш с последваща грижа,не го мисли, успех!

# 343
Благодаря за отговорите, ще се наблюдавам и се надявам да няма последствия. Ще пиша. Лек ден на всички

# 344
Аз съм на 36 единственото ,което имам е хилаурон в устнити ,бръчки все още не са ми си показали,все някакви малки ме заглеждат ужас на всичко отгоре ви дават и по малка възраст....

Общи условия

Активация на акаунт