Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 340
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Това с малките е забавно. Преди време едно момче ме задяваше в супермаркета. Не знам какво му се вързах да заговоря, то се виждаше, че е зелен, реално няколко години по-голям от сина ми. И като разбрах, че е набор 2000, ми стана зле. Кога 2000 станаха хора, ужас ужас,
Иначе е добре, че като се разминам с майки/баби с деца и казват "какичката", да видим до кога ...

# 346
О, младоците са ми много навити и на мен, чак изумявам
понякога.😄 А приятелите на сина ми казват, че съм “много яка майка”.🤣
Но спомнете си филма “Момчето си отива”, всичко това явно си е нормален процес житейски .Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 14:04 от ДХ3

# 347
Да, забавно е с лапетата свалячи 😅😅 щото ако съм с очила и от далече могат много да се объркат с годините 😅🤣🤭
Дъщеря ми си качва наша снимка в ИС и пише, ако само някой пише, ти си готина, ма майка тиииии е топ, ще го блокирам😅🤣🤣🤭
Още някоя годинка ще връщаме от пътя, после ще си спомняме само😅🤭🤭

Вита, аз съм качвала ето пак, с тази дама правя или трите по къси заедно около 22-23 Мин или по дългия само него. Тя има само 4 в канала си.

https://youtu.be/YMuJp0GuGq0

# 348
Bekig44, много ми харесва резултата!
Може ли малко повече подробности - къде, при кой, за първи път ли правиш?
И аз имам мустак 🫤, но дерматоложката ми иска първо да пробвам избелващ серум и след това чак зимата, ако е нужно да правя лазер. И сега си ходя с мустаците, луничките и петната 😭.

Ходих за първи път , и аз имам и на челото  и отделно лунички . Дерматоложката каза да пробваме първо на мустачето , за да видим дали ще имам ефект и тогава да реша и за челото . В Ата Дерма в Пловдив го правих / Пико  лазер / при др. Мария Генова . На 15 септември ми прави горната устна и каза че ефекта най добре ще се види след 14 ден, и след месец 2ра процедура. Домашна грижа освен лазера ми изписа двоен серум за пигментация на Юсерин само вечер , а за през деня аз си се мажех с на Биодерма 50 фактор за пигментирала кожа , каза да си продължа с него докато свърши и тогава ще ми изпише на Авен пак 50 фактор включително и за синя светлина / с такъв ме намаза след лазера и ми беше много добре с него /  . Освен това сутрин и вечер измиване с на Юсерин измивен гел , пръскане през час два с термална вода на Авен , хидратиращ бустер на Виши сутрин и вечер преди кремовете . Много стриктно спазвам всичко от няколко дни преди да направя лазера. Преди това абсолютно нищо не мажех и затова се докарах до тук за съжаление .....
Вчера си записах час и за челото на 29 Септември когато ми се пада точно 14 ден след първата процедура на устната , та тогава хем да ме види и тя и да каже с точност кога ще е втората процедура .

Не е ли доста рано за лазерни процедури? Имам предвид, че е все още слънчево, а винаги се препоръчва да се прави лазер зимните месеци.

# 349
Скрит текст:
Bekig44, много ми харесва резултата!
Може ли малко повече подробности - къде, при кой, за първи път ли правиш?
И аз имам мустак 🫤, но дерматоложката ми иска първо да пробвам избелващ серум и след това чак зимата, ако е нужно да правя лазер. И сега си ходя с мустаците, луничките и петната 😭.

Ходих за първи път , и аз имам и на челото  и отделно лунички . Дерматоложката каза да пробваме първо на мустачето , за да видим дали ще имам ефект и тогава да реша и за челото . В Ата Дерма в Пловдив го правих / Пико  лазер / при др. Мария Генова . На 15 септември ми прави горната устна и каза че ефекта най добре ще се види след 14 ден, и след месец 2ра процедура. Домашна грижа освен лазера ми изписа двоен серум за пигментация на Юсерин само вечер , а за през деня аз си се мажех с на Биодерма 50 фактор за пигментирала кожа , каза да си продължа с него докато свърши и тогава ще ми изпише на Авен пак 50 фактор включително и за синя светлина / с такъв ме намаза след лазера и ми беше много добре с него /  . Освен това сутрин и вечер измиване с на Юсерин измивен гел , пръскане през час два с термална вода на Авен , хидратиращ бустер на Виши сутрин и вечер преди кремовете . Много стриктно спазвам всичко от няколко дни преди да направя лазера. Преди това абсолютно нищо не мажех и затова се докарах до тук за съжаление .....
Вчера си записах час и за челото на 29 Септември когато ми се пада точно 14 ден след първата процедура на устната , та тогава хем да ме види и тя и да каже с точност кога ще е втората процедура .

Не е ли доста рано за лазерни процедури? Имам предвид, че е все още слънчево, а винаги се препоръчва да се прави лазер зимните месеци.

Края на септември вече е ок..слънцето вече е друго😥
Имах и аз час сега за picosure в дермаакт, но се отложи, нещо машината май е извън строя в момента. Което малко ми прецака намеренията за ботокс, който мислех за сложа скоро след пико-то. 😥

# 350
Здравейте момичета, по темата Ковид аз преди 10тина (16-17 септ.) го хванах, но имах симптоми само първите 2 дни. Имам записан час за филър под очите на 3 октомври и се чудя дали да не го преместя, защото ще е доста близо до боледуването, ще са минали около 16 дни след симптомите..

# 351
Дайте линк за този медипийл, че в айхерб го дава изчерпан.
Разписвам се в темата с два броя морфеус на лице. Единият от днес, предишният от началото на месеца. Все така възрастна съм си засега;)
Ще чакам развитие в следващите два месеца, дано!
Иначе се снимам всяка седмица, ако уловя разлики,ще споделя в темата.
Ако ли не, ще се навивам, че съм инвестирала в кожата си, но не е моето;)

# 352
Здравейте момичета, по темата Ковид аз преди 10тина (16-17 септ.) го хванах, но имах симптоми само първите 2 дни. Имам записан час за филър под очите на 3 октомври и се чудя дали да не го преместя, защото ще е доста близо до боледуването, ще са минали около 16 дни след симптомите..
Най-добре звъннете на дерматолога. Когато аз бях болна, питах моята дерматоложка и мисля, че каза 1 месец след да не правя нищо.

# 353
Момичета, според вас тези линии - признак на дехидратация ли са?
Как може да се оправи челото? Козметика (например Cr3 дали ще даде резултат) има ли инжекционни ревитализации за тази зона?

Скрит текст:
(снимката не е моя).

# 354
  • София
Дайте линк за този медипийл, че в айхерб го дава изчерпан.
Разписвам се в темата с два броя морфеус на лице. Единият от днес, предишният от началото на месеца. Все така възрастна съм си засега;)
Ще чакам развитие в следващите два месеца, дано!
Иначе се снимам всяка седмица, ако уловя разлики,ще споделя в темата.
Ако ли не, ще се навивам, че съм инвестирала в кожата си, но не е моето;)

Здрасти, тук виждам че е наличен Blush
https://www.aziatika.bg/za-lice/kremove-losioni/krem-za-shiq-i-dekolte.htm

# 355
  • в 1001-та нощ
Момичета, според вас тези линии - признак на дехидратация ли са?
Как може да се оправи челото? Козметика (например Cr3 дали ще даде резултат) има ли инжекционни ревитализации за тази зона?

Скрит текст:
(снимката не е моя).

Аз бих опитала с Центела локално и прием на ХК за кожа през устата.

# 356
Благодаря, Аполония, поръчах. Сега ако се подмладя, няма да знам от какво е;)

# 357
Здравейте момичета!
Не успях да открия мнения за Д-р Неделчева от Стара Загора.
Иска ми се да си направя консултация и евентуално ботокс и нещо за хлътванията под очите. Някой има ли информация?

# 358
Докторката изглежда гротеска, никога не бих отишла при такъв човек.

# 359
При д-р Неделчева не ти препоръчвам.Аз съм от този район и не се слави с добра дейност .Ако искаш виж Леге Артис клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт