Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 330
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Medi-Peel Naite Thread Neck Cream го има в ибей на по-добра цена от айхърб.
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m … ream&_sacat=0

# 361
Въпросът ми не е за тази тема, но все пак - трябва ми силно хидратиращ крем за лице, може и серум.

# 362
  • в 1001-та нощ
А под хидратиращ не се има предвид тежък и мазен - отново препоръчвам да се пробва - "ампула" центела.

# 363
Момичета, знам, че се е коментирало, но някой скоро слагал ли е Prohilo, пише, че има голямо количество хил. Киселина 64 мг и ефекта е видим
Обмислям да сложа
Уж е бустер, но не било точно скинбустер.
Дали ще заличи мн. Финни линнийки

# 364
AЗ вчера сложих 3 мл скинбустер сейфa, достa неприятно беше , нещо достa чувствителна съм станала . Хуабвата новина е , че нямам никакви синини днес . Нямам търпвние за резултата.

# 365
  • София
Аз да попитам по-запознатите - ултразвук или йонофореза с разни подхранващи кожата субстанции е по-ефикасната процедура за лице? Става дума за третиране на много фини бръчици по бузите, причинени от дехидратация и дълго излагане на слънце.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 23:22 от Skiorche

# 366
Аз да попитам по-запознатите - ултразвук или йонофореза с разни подхранващи кожата субстанции е по-ефикасната процедура за лице? Става дума за третиране на много фини бъчици по бузите, причинени от дехидратация и дълго излагане на слънце.
Ако само двете са опция - ултразвук. Йонофорезата не мисля, че има изобщо такива възможности.
Друго, което може да помогне е ретинол, aha кремове  и серуми, скин бустер, радио честота. Мен малко ме е страх от RF в клиниките, че много жени се оплакват от лоши резултати, но все още понякота ползвам такъв домашен уред, от който съм доволна. Той не вдига такива градуси в подкожието като професионалните и това ми e утехата засега.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 20:02 от tuali

# 367
Аз да попитам по-запознатите - ултразвук или йонофореза с разни подхранващи кожата субстанции е по-ефикасната процедура за лице? Става дума за третиране на много фини бъчици по бузите, причинени от дехидратация и дълго излагане на слънце.

правила съм и двете, правих йонофореза преди около 7-8 години. Слаб ток на уред подобен на дермапен и помага за проникването на серуми / ампули / в кожата. Това, което си спомням е че,  не всички серуми са подходящи за йонофореза.
Ефектът и при двете е с натрупване - правила съм по 5-6 процедури. На мен лично ми напомня за сегашните апаратни процедури с дермапен, по отношение на ефекта. Не знам дали помагат при бръчки / въпреки че,  ги популяризират като такива /. Аз ги правих за дълбока хидратация и вграждане на витаминни комплекси в кожата. След тях кожата изглеждаше по-свежа и по-хидратирана/ сочна /, друг ефект не съм забелязала, но не съм и очаквала тогава. Simple Smile нямаше нужда.

# 368
Момичета, според вас тези линии - признак на дехидратация ли са?
Как може да се оправи челото? Козметика (например Cr3 дали ще даде резултат) има ли инжекционни ревитализации за тази зона?

Скрит текст:
(снимката не е моя).

Аз бих опитала с Центела локално и прием на ХК за кожа през устата.

Благодаря, Алена!
Центека локално имаш предвид така нашумелия в момента тонер ли?

А ХК Injuv ли препоръчваш?
А според теб признак на дехидратация ли са тези линии?

# 369
Момичетата, на колко време подновяване процедурата с лифтинг конци?

# 370
  • Варна
alethea, за мен подобни линии са резултат от: на първо място възраст +загуба на еластичност вследствие на това.. Много приличат и на линии, които се получават след като ботокса отпусне. Не могат да се оправят, ами да се поддържа постоянно кожата, която като е с по - добър тургор ще изглежда по - добре,по - еластична и т. н. Смятам, че и дермапен би бил добър вариант, може би и ИЧ? Ботокс и той със сигурност ще подобри само визуално ситуацията..

# 371
  • в 1001-та нощ
Момичета, според вас тези линии - признак на дехидратация ли са?
Как може да се оправи челото? Козметика (например Cr3 дали ще даде резултат) има ли инжекционни ревитализации за тази зона?

Скрит текст:
(снимката не е моя).

Аз бих опитала с Центела локално и прием на ХК за кожа през устата.

Благодаря, Алена!
Центека локално имаш предвид така нашумелия в момента тонер ли?

А ХК Injuv ли препоръчваш?
А според теб признак на дехидратация ли са тези линии?

Центелата - т.нар. ампула:

Скрит текст:

ХК - да по метода injuv.

Доста странно изглежда кожата. Ако не се оправи - може да се помисли за микронидълинг, фракселен лазер, PRP.

# 372
Здравейтеее,някой да е правил нещо в клиника Dermahair medical  и доволни ли сте?

# 373
Някой с отзиви от HIFEM?

# 374
  • при Arctic Monkeys
И аз имам такива линии и си я поръчах тая ампула, да видим.
Предстои ми мезотерапия и се двоумя между Реденсити и нещо ново, напр. Synecos.

Общи условия

Активация на акаунт