Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 320
  • 735
  •   2
Отговори
# 390
Явно имаше предвид, че е за дълбоки бръчки, а в описанието не пише точно така.
След Long lasting ми се поосвежи кожата.
Но някак впечатлението от лекарката остана негативно - може би заради начина, по който протече дискусията, отделно закъсня и трябваше да чакам повече от час да ме вземе.

# 391
Момичета, някоя от вас правила ли си е PRF?

# 392
  • в 1001-та нощ
Аз

# 393
  • София
Аз също. Много съм доволна.

# 394
  • София
И аз. Доволна.

# 395
Момичета, някоя от вас правила ли си е PRF?

Правила съм, кой знае каква разлика в състоянието на кожата след това не видях, да не кажа никаква. Лично за мене, това са пари на вятъра.

# 396
Няма никакъв дългосрочен ефект за мен. Първите седмици кожата изглежда плътна и сочна, но това е докато се резорбира инжектираното вещество/плазма.

# 397
Момичета, нямах възможност да ви разкажа за посещението ни в Дерма Акт, че след часа там, бях    по други лекари и ме натиснаха проблеми.
Но не мога да не ви споделя колко съм доволна!
Доктор Трендафилова има златни ръце!
Бърза, точна и с много добра преценка за това какво и как трябва да се прави!
Първо ми изслуша притесненията относно Радиеса, вика много си се подготвила в интернет 😅🤭 Каза че рискове има от всеки филър, за какво да наблюдавам , ако нещо ме притесни веднага да и пиша.
Ами какво да ви кажа- първо не ме боля, ама грам!
Доверих и се тя да разпредели и прецени, къде да сложи Радиес, 1 мл филър Сейфа и скинбустер това бях платила за мен. Радиес сложи на странично не на скулите, а по/ назад, каза че така ще се лифтира и ще се поопънат назолабиалните, филър не сложи там директно, каза че ще работи в средна част на лицето ми, там имах загуба на обем.
Нямах нито една синина, някакъв оток и никави бучки! Макар че каза, че може да усещам Радиеса, нищо няма! Лицето ми е страхотно! Върна ми часовника поне с 5 г. Младежки овал, без обеми!
Толкова съм доволна, че не мога да опиша!
Беше ме адкси страх да не се личи, да не се промени лицето ми!
Днес си дойде от чужбина голямата ми дъщеря и вика - мамо, изглеждаш уникално! Няма хлътнало под очите, нямаш бръчки около устата!
Не знам точно как стана но само с тези три неща ми се решиха текущите проблеми! И скинбустера е много готин, опъната ми е кожата, като на мома:)

На мъжът ми два филъра и 1 Радиес, при него имаше оток на едната скула, но той е много слаб и лекарката едва вкара канюлата, на кост опираше, за 4 дни се разнесе и сега в супер. Макар че за него ще трябват още поне 1 Радиес в шия и 3-4 мл филър за челюстта, там е много стопено всичко.
Вече нито клиниката, нито лекарят ще сменим, най- после си намерихме нашият човек.
От половин дума разбра какво НЕ искам:)
Другото е нейна работа.
Препоръчвам я с чисто сърце!
А ефектът тепърва ще се разгръща, след 40 дни иска да ни види. Аз нищо няма да правя, каза че нямам нужда,  за мъжът ми както казах ще има още малко работа:)

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 06:50 от JACKLIN*

# 398
Джаки, мн. се радвам, че си доволна и вече спокойна.Покажи снимки ако прецениш.

# 399
Суперрр, много ще се радвам да споделиш отзив и по-нататък, ако може и снимки, Hug Heart Eyes

Момичета, какъв продукт според вас може да лифтира плътна кожа, без да натежи в един момент и да се свлече?
Освен радиес, може ли нещо друго?

# 400
JACKLIN*, направете с мъжа ти и един Juvenus, ще се влюбите в кожата си после. Става като порцелан, буквално

# 401
Ще имам предвид, за мен де на него не му се полага кожа порцелан на 54 е сепак и по него върви пара, аз все нямам нужда😅🤭🤣
Трендафилова иска да оформи челюстта му и така щяло да не се личи толкова увисването на шията и под брадичката, там му е генетично и най- сериозен проблем.
Иначе и на двама ни каза че имаме много добри костни структури и затова “младеем”
И за кожите ни не се оплака, значи има файда че сме йоги😅🤭

# 402
Попитах за PRF-а, защото ходих на консултация при Михайлов в Скин Лайн и ми го препоръча заради хлътналто под очите и назолабиалните. Много се чудя за тази процедура, не е евтина, а трябват 2-3, което ако няма ефект, са пари на вятъра.
Вие какви процедури сте правили са хлътнини под очите?

# 403
Аз съм правила при Михайлов - няма да ти помогне за тези проблеми. В началото кожата изглежда доста добре, с плътност и озарена. Но един месец по-късно си в началната точка и с доста пари назад.

# 404
Здравейте,може ли в един ден да се сложи хиалурон в назолабиалните бръчки и ботокс на пачи крак и чело?

аз съм правила такава комбинация, нямаше проблем

Общи условия

Активация на акаунт