Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 093
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
А за София, освен персила, нещо лесно достъпно за бяло да препоръчате?

# 316
Ариел, от ДМ денкмит за бяло...

# 317
  • София
А за София, освен персила, нещо лесно достъпно за бяло да препоръчате?
Тео бебе.

# 318
Здравейте ,как ви се виждат цените ? В случая доставка няма .Чудя се кой да избера ?

# 319
Двата големи чувала турски, неконцентриран прах не са добро решение. Дозивовката им е много голяма и понякога не се побира в чекмеджето. Виж го за 66 пранета, а то цели 10 кила!  Не бих си го причинила. Купи си за европейския пазар.

# 320
Турски прах не бих си купила. Голяма торба и накрая не събираш дозата в чекмеджето на пералнята. Никакъв смисъл, че е 10 кг.

# 321
За цената - гледай 18 или 20 пранета да ти е от 5-6 до 7 лева. За да е изгодно.

Делиш там пранета и цени, и се ориентираш по този начин.

# 322
Дами, как перете плюшени играчки? В химическото в мола ми казаха, че не перат, а само озонират, но не ме устройва.

Някои дребни може в пералнята, но имам един огромен мечок, който няма как да влезе в пералнята.

Намерих някои други играчки, които ми се иска да изпера и да намеря на кого да подаря, може би нуждаещи се дечица биха се радвали, но няма как да подаря непрани.

# 323
Давала съм обемно покривало мъхнато за легло, на хим.или обществена пералня, не знам как се води...имат големи перални и перат обемни неща.

# 324
  • Пловдив
Здравейте, може ли мнение за този прах? 80 пранета, 8 кг, 32 лв

# 325
Дами, как перете плюшени играчки? В химическото в мола ми казаха, че не перат, а само озонират, но не ме устройва.

Някои дребни може в пералнята, но имам един огромен мечок, който няма как да влезе в пералнята.

Намерих някои други играчки, които ми се иска да изпера и да намеря на кого да подаря, може би нуждаещи се дечица биха се радвали, но няма как да подаря непрани.
За колко кг ти е пералнята и слим ли е ? Нямаш ли някой роднина/съсед с по-голяма пералня , да го помолиш да ти я изпере ?

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 21:45 от blueberrу

# 326
Мисля, че беше 8 или 9 ама тоя мечок не влиза. 😂 не е слим пералнята.

На майка ми е по-малка.

А и не знам как да го суша …

# 327
Добре де, а освен Скип гръцки, който така и не намерих в цяла Варна, какво друго за бяло бихте препоръчали (сух прах)?
Синята или зелената кутия е за бяло?

# 328
  • Пловдив
И синята,и зелената кутия Скип е с кислородни избелители(5-15%),т.е. за бяло,но същият производител(Unilever) има и друг прах за пране(Klinex) с повече кисл.избелители(15-30%),който е по-подходящ за бяли дрехи.Вече има и Skip ultimate color,който е за цветно.Всички Скип(Клинекс също) се продават в магазините за паралелен внос и в Гърция,Испания,Франция.

# 329
И розов скип има за бяло.

А ето го за цветно..шарен е той

Общи условия

Активация на акаунт