Перилни препарати и омекотители – 70

• 46 987
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
https://ttmarket.bg/product/chante-clair-no-cal-tabs-tabletki-pr … liansko-kachestvo

Супер, устройват ме и за това.
Ще ги редувам с  прах за бяло на 90 гр, значи.

# 436
В лидл са 52 броя за същата цена. Но това са таблетки против натрупване на котлен камът и омекотяване на водата, съответно-намаляваш си дозата на препарата, а не са почистващи!

# 437
Честно казано в магазина казаха, че са за почистване на пералнята и затова ги взех.

Така или иначе ги ползвам, благодаря за разяснението.

# 438
  • Бургас
Благодаря за помощта ви, момичета!
Ще направя,каквото сте написали.

# 439
  • София
С 1/2 прах за бяло имаше пяна по целия коридор Joy
Няма такова нещо. Многократно съм пускала празна пералня за почистване с 1/2 прах за бяло на 90С.
60С няма да свършат работа.
У вас може и да няма. У нас има.
Не знам какъв е този коментар...
Прах Ариел, ако има значение.

# 440
  • Варна
За тези, които са от Варна, открих много хубав магазин на ул. Пискюлиев. Всичко е внос от западна Европа- Англия, Германия, Италия, Франция…. Перилните препарати са много хубави, омекотителите също. Други препарати като за баня, тоалетна и т.н също. За последния месец пазарувам всичко от там, цените на някои неща са по-приемливи от навсякъде другаде.
Би ли споделила адреса или някакъв ориентир?

# 441
Няма такова нещо. Многократно съм пускала празна пералня за почистване с 1/2 прах за бяло на 90С.
За да се случва това, явно пералнята ви е затлачена с прах от предозиране. Пуснете празна пералня на дълга програма и високи градуси без да добавяте прах и вижте дали и колко ще се разпени водата.

ПП Аз също ползвам прахообразен Ариел.

# 442
  • София
За да се случва това, явно пералнята ви е затлачена с прах от предозиране. Пуснете празна пералня на дълга програма и високи градуси без да добавяте прах и вижте дали и колко ще се разпени водата.

Нищо не ми е затлачено, още повече от предозиране. Моля, не се притеснявай за пералнята ми.

# 443
За тези, които са от Варна, открих много хубав магазин на ул. Пискюлиев. Всичко е внос от западна Европа- Англия, Германия, Италия, Франция…. Перилните препарати са много хубави, омекотителите също. Други препарати като за баня, тоалетна и т.н също. За последния месец пазарувам всичко от там, цените на някои неща са по-приемливи от навсякъде другаде.
Би ли споделила адреса или някакъв ориентир?
https://www.facebook.com/3dmarketvarna

# 444
  • София
След едно изпълнение с прах за пране за почистване на пералня, пяната беше до небесата, чувах помпата как е в агония. От тогава само с препарат за почистване.
Не съм фен на схеми с оцет, сода и крак от жаба.

# 445
  • Пловдив
Моята пералня има програма за почистване на барабана(drum clean),веднъж месечно я пускам,понякога слагам и препарат за почистване на пералня.Прах за пране,таблетки за съдомиялна и др. никога не бих ползвала за профилактика,тяхното предназначение е за друго.

# 446
В МаксМаркет София има Корал-прах за бяло 100 пранета за 41 лева
и
Персил мегаперли за бяло, 15-30% кислородни избелители 25 пранета за 19.90лв.
Скрит текст:
Малко ми е съмнителен този Корал обаче. Дали не е някакъв стар, изостанал по складове?!

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 18:26 от petiaivanov

# 447

Нищо не ми е затлачено, още повече от предозиране. Моля, не се притеснявай за пералнята ми.
Последният  ми дерт е да се притеснявам за пералнята Ви!
Останете си със здраве!

# 448
В МаксМаркет София има Корал-прах за бяло 100 пранета за 41 лева
и
Персил мегаперли за бяло, 15-30% кислородни избелители 25 пранета за 19.90лв.
Скрит текст:
Малко ми е съмнителен този Корал обаче. Дали не е някакъв стар, изостанал по складове?!
Стар е . Не се произвежда прах зя бяло Корал от поне година и половена . 41 лв е скъпо . Аз за малко над 30 го гледам в Плевен . Персил мегаперлите за 25 пранета мисля не са немски .  Австрийски са , или поне така си мисля . Сега проверих . Персил мегаперли не са нито австрийски, нито немски . Австрийските са за по 26 пранета. В Германия бяха пуснали лимитирани опаковки /Special Grobe пише под броя с пранетата/ но са за 23 пранета ...
Мистериозни са ми нещо тези . Между другото отварях сайта на Борн и видях , че имат промоция на мегаперлите - 2 опаковки по 26 пранета са 40 лв . Бих взела тях , поне са пресни /в новата опаковка от 2021 са / и излизат по-евтино .
Гледам , в Германия са се появили и мегаперли в кутия за 27 пранета , но са доста скъпи - около 8 евро . В БГ ще бъдат поне 18 лв . Аз последно /в началото на лятото/ си купих опаковка за 18 пранета за 12 лв , септември пак гледах , че са 12 лв , но мисля тези дни пак да мина , та ще проверя на колко е .

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 19:10 от blueberrу

# 449
Взех един пакет, пък ще разбера дали стават.
26 пранета е, объркала съм
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 19:29 от petiaivanov

Общи условия

Активация на акаунт