Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 95 181
  • 585
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, да знаете фирма за плъзгащи се врати в района на Пловдив?

# 571
Някой може ли да препоръча фирма за хибридни/комбинирани врати за баня /от единия край МДФ, от другия - алуминий?

# 572
  • София
Аз гледах такива врати на няколко места, но най-изчистени ми се видяха в Eurostill. Има ги в Практикер изложени. Все още не сме стигнали до поръчка.

# 573
Аз гледах такива врати на няколко места, но най-изчистени ми се видяха в Eurostill. Има ги в Практикер изложени. Все още не сме стигнали до поръчка.

За кои врати е коментара?

# 574
  • София
За последния пост е коментара, този
Някой може ли да препоръча фирма за хибридни/комбинирани врати за баня /от единия край МДФ, от другия - алуминий?

Но като им гледам сайта, имат и плъзгащи врати. Производител са.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 13:02 от delisardeli

# 575
  • SF
Не препоръчвам Порта Нова.
Първо нямат голям избор и се правят компромиси с доста неща - первази, ъгълчета, лайснички. Но огромният им проблем е монтажът. За врати, поръчани през м. май, още нямам дата за монтаж. Очаквам да ми дадат нещо към ноември, но след хиляда обаждани от моя страна. Разговорите са едни и същи: да, ще предам на колегите да ви се обадят и да уточните дата.
Май изобщо нямат колеги тия.

# 576
  • София
Цитат
За врати, поръчани през м. май, още нямам дата за монтаж.
Има и по-зле. Хипер Врати. 11м. Вече сме в КЗП.

# 577
  • SF
Помагат ли КЗП?
Да искам ли контакти?

# 578
Има ли вариант за монтиране входна врата на апартамент, ако от едната страна няма зид, който касата да обхване?

# 579
Здравейте, предстои ми цялостен ремонт на баня, която в момента е на шпакловка и замазка. При отвора за вратата, от вътрешната страна на банята, разстоянието до съседната стена е само около 2–3 см и се притеснявам, че това може да създаде проблем при монтажа на касата и первазите. Някой имал ли е подобен казус и как го решихте?

Също, ако можете да препоръчате фирма за интериорни врати във Варна, която прави оглед на място и може да даде съвет преди ремонта, ще съм благодарен.

# 580
И при мен е така в банята, нямаше проблем, но не сте уточнили каква врата смятате да сложите.

# 581
  • SF

Искаш ли да ми помогнеш с КЗП-то?

# 582
И при мен е така в банята, нямаше проблем, но не сте уточнили каква врата смятате да сложите.

Все още не съм избрал конкретна врата, по-скоро стандартна интериорна. Точно затова се опитвам да разбера дали трябва да съобразя избора на врата/каса с това малко разстояние. При Вас каква врата сложихте?

# 583
Первазите имат само декоративна роля. С касата и пяната ще стане 5-6 см и най-вероятно ще се събере. Ако все пак е по-широк, може да се отреже. Запечатайте го от рязаната страна и отдолу, касите и вратата също.

# 584
  • София
Скрит текст:

Искаш ли да ми помогнеш с КЗП-то?
Да, онлайн се подава жалба. Аз ще ти помогна, въпросът е, че КЗП трудно помага, но не пречи да опиташ.

https://kzp.bg/bg/kak-se-podava-zhalba-signal

Общи условия

Активация на акаунт