БРАТЯ - СЕЗОН 5 ФИНАЛ

• 33 956
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Знам, че е криминален сериал и е нормално да има екшън сцени ,но ми дойде в повече. Доста тежки сцени с Денис и Анатолий, даже не ги изгледах, само извъртах поглед.
Смешно ми стана как Елена се перчи пред баща си и как на Черкезов казва ,че Денис бил на тяхна страна, сякаш не знае ,че само от няколко месеца😅 А уж знае колко години наистина е бил в мафията. 😂И докато разправя колко е добричък ,той убива жестоко в същия момент. Ива пък всичко тя решавала😂 Ивка и Елка за сега са най-неадекватни и нагли.
Като гледам промото Давидов намира Денис. Оляха се с това нелепо бягство. Вярно ,че познава тия среди обаче, да го оставят без надзор и хоп да се спаси, нелепо ми идва. Лора милата още изпитва вина, личи и ,обаче като я пита жената млъкна. Явно не е тук само заради децата. Щом отива при Сандо значи иска и да види Денис. То е очевидно ,че нито Денис я е забравил ,нито тя го е го забравила. Срещата им вече трябва да идва. Заслужават да са заедно след толкова време.

# 646
  • Галифрей
Добре,че не гледах епизода 🫣😂 Само видях постове в фейса и чета коментари 😄 Правилно си прециних.Чета само Денис е българският Чък Норис 😁 Знаех си аз,че го мъчат избягвам да гледам такива неща, стави ми гадно като видя такива сцени. Въй въй толкова го “ търсеха” и той пича сам се спаси. На скриншотите как Драго ходи целият в кръв си личи,че яко са го мазали с кепчуп.

# 647
  • София
Много нелеп епизод.
Първо излишно жесток с тези мъчения и кървища. Никога няма да е правдоподобно, защото е евтина боза, така че за какво им трябваше?
После нелепото бягство. То така ако ставаше...
По-реалистично беше да бъде спасен. Без значение от кого.

Искаше ми се Елена да хвърли картите на масата и да разкаже всичко на Черкезов. Разбирам я защо си затрая, но се ядосах.

# 648
Тъпня, тъпня и пак тъпня.

Сцените бяха доста реалистични, така че от мен + за продукцията. Не ми се доповръща или нещо такова, напротив, изгледах ги, но ми се искаше да не беше целия епизод пълен с мъчения.И без това епизодите са кратки,а и те ги пълнят с глупостите.Чудя се Денис как намери сили да стане с тия рани по себе си.Този човек явно наистина е някакъв супермен под прикритие.joy:JoyJoy

Като казах супермен, се сещам за линията Давидова-Черкезов. Просто няма такова безсмислие. Черкезов, който спа с Ива, жената на "обичния " му Калин, Черкезов, който прикри Симо и който през цялото време прикриваше майка му, вместо да я вкара в затвора, сега да се прави на големия моралист и едва ли не на Света Дева Мария 2.... Еми няма логика за мен това.
Много ми се иска Елена да му разкаже всичко на великия полицай.Да видим тогава какво ще каже, защото то е много лесно  да съдиш хората преди  да си  ги опознал.Вече когато видиш зад маската, си проличава какъв човек си. А и честно казано много малко хора, особено от "добрите" даряват средства за деца болни от рак.
Накрая ми се струва, че се окаже, че "лошите" не са чак толкова лоши,а "добрите"  не са толкова лоши.(тук е ясно кого визирам)

"Как не те възпитах да се научиш да слушаш!"JoyJoyJoy
Давидов и Елена къртят.Просто няма други такива.

За Зайка и Сандокана не ми се говори.И двамата безкрайно дразнещи.

Като гледам промото Давидов довечера ще намери Денис.Интресно ми е кога ще каже на дъщеря си и дали ще и каже въобще.Просто ми се иска да има една сцена, в която Денис обяснява но Елена къде е бил, защо е бил там и т.н.

# 649
Знам, че е криминален сериал и е нормално да има екшън сцени ,но ми дойде в повече. Доста тежки сцени с Денис и Анатолий, даже не ги изгледах, само извъртах поглед.
...
А аз не извъртах поглед, ами направо превключвах на друг канал. При поредното превключване, явно съм попаднала на нещо по-интересно, забравих да върна на сериала Grinning, сега от вас разбирам, че Денис е избягал.
И според мен прекалиха с тези сцени.

# 650
  • Другата България
Колко серии общо е сезона, някой знае ли?

На мен ми е интересно Лора като каква се визуализира при Сандо, след като е заявила пълен игнор и на двамата?

# 651
  • Галифрей
52 епизода са, големият финал е на 1.012.

# 652
Колко серии общо е сезона, някой знае ли?

На мен ми е интересно Лора като каква се визуализира при Сандо, след като е заявила пълен игнор и на двамата?
Явно се е сетила за Денис. Както и да звучи след всичко😂. Малко нелепо ,но...
Все пак е и те ще се видят.
Сигурно сценаристите си държат на любовта на Лора и Драго и са решили да я оставят, нали все пак през целия сериал в това ни убеждават. То е очевидно,че затова я върнаха.

# 653
  • Другата България
А, аз съм на съвсем различно мнение, но няма да дискутирам отново Лора и Драго.
Повече се вълнувам от останалите персонажи, достатъчно имам набелязани, които искам да си получат заслуженото.

# 654
Защо всички актьори играят толкова зле? Най-добри са Влади Михайлов и актрисата,която играе Андрея / Анна ..../. Всички останали си играят както във всички филми,в които са участвали досега.

# 655
А, аз съм на съвсем различно мнение, но няма да дискутирам отново Лора и Драго.
Повече се вълнувам от останалите персонажи, достатъчно имам набелязани, които искам да си получат заслуженото.
Аз не изразих мнение за тях ,а просто коментирах коментара ви и мисля ,че е факт това ,че сценаристите са я върнали Лора ,за да я събират с него. Иначе няма за какво друго. За сега другите персонажи колкото и да ме вълнуват ,не са ми много интересни. Дано ги раздвижат.

# 656
Елена тя не съди ли хора ,които не познава ? Тя е същата като Черкезов и двамата са еднакви.Защо не му каза  за баща си.Може да ми коментира Сандо и Лора без да ги познава и да ги осъжда - Сандо се грижел за Сара от гузна съвест.Денис добре  я постави на място ,когато спомена детето ,както не й спести истината за Радо.Ленка споделя това ,което й е изгодно за нея.

# 657
  • Галифрей

Денис Топал в  5 сезона 😂

# 658
  • с трима мъже :)
Хайде да гледаме сега новата серия, пък каквото такова Simple Smile .
Турските сериали да не би пък да са по-добри Simple Smile ?

# 659
  • София
А може с Лора нарочно да заблуждават Елена, че са заедно. С цел да стои далече от него и така Анатолий да не разбере, че е с Денис и да я използва, за да го нарани.

Общи условия

Активация на акаунт