🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 744
  • 942
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
В кои дни ще повтарят епизодите по телевизията? Аз вчера хванах само края. Това, което видях ми допадна.

# 196
  • София
Ще има и Алманах. Дори във вчерашния дуел беше предвиден за трета битка, но не се стигна до нея.

# 197
Ще има и Алманах. Дори във вчерашния дуел беше предвиден за трета битка, но не се стигна до нея.
Супер!

# 198
  • София
А по кое време е сниман сезона? Знаете ли?

# 199
  • Бургас
Пролетта май, видях доста цъфнали дървета.

# 200
Яни, наистина ли каза, че наградата му си седи в банката? Спешно му трябва жена на това момче Grinning
Противно на очакванията ми добре се получи със старите участници. Харесах подбора с изключение на Чавдар.
Живка направи чудесен избор за златен билет. И аз бих избрала същите.
Мажена и Мирела не изглеждат физически подготвени за дуели, Симона също. Мисля, че Аксения изнесе в голяма степен играта със сала, но пък тя ми е дразнеща на първо четене.
Арената изглежда страхотно. Очаквах Камелия да победи най- малкото, защото е спортист. Изненада ме с триона, стори ми се много бърза.
Доволна съм от видяното в първи епизод.

# 201
Аз съм гледала само 6ти и 7ми сезон (най-оплюваните Joy). Искам да попитам за първите пет сезона дали арената е имала покрив? Много е хубава, но ако не се покриват съоръженията при дъжд пак има голям риск от подхлъзване и контузии. Винаги ми е много криво, когато участник отпадне по този начин, изцяло ми се губи смисълът от влизането му в играта.

# 202
  • София
Някой има ли представа кога ще го повтарят? Предишни години го повтаряха на бтвекшън, но сега не го виждам. Не мога да връщам назад по желание, затова разчитам на програмното повторение.

# 203
  • София
Andariel,
ДИРЕКТНИЯТ ЛИНК
който дадох на предната страница, не те ли устройства?

# 204
  • Вестерос
Имаше покрив преди.

# 205
А по кое време е сниман сезона? Знаете ли?
Началото на май месец. Мирон го сподели в рубликата си.

# 206
Аз съм гледала само 6ти и 7ми сезон (най-оплюваните Joy). Искам да попитам за първите пет сезона дали арената е имала покрив? Много е хубава, но ако не се покриват съоръженията при дъжд пак има голям риск от подхлъзване и контузии. Винаги ми е много криво, когато участник отпадне по този начин, изцяло ми се губи смисълът от влизането му в играта.

Kонструкцията е така пригодена, че да може да се покрие ad  hoc. Няма да е като миналата година. Предните години арените бяха с покрив.

Мирон миналата година беше казал, че ако почнат да се изчерпат идейно - то ще има all-stars. В момента да кажем, че са се изчерпали на половина. Мисля, че ще е хубаво да орежат визитките. Малко повече групов екшън в началото би бил интересен...

# 207
  • София
Ще го следя и аз, стига да няма агресия, разбира се. Само че тази година смятам да гледам на запис като наказание за миналогодишното творчество на продуцентите. Joy
Не ми харесва много идеята за стари и нови участници, не е много честно към новите, не тръгват с равен старт. Когато познаваш и харесваш някого, някак по-лесно му прощаваш и извиняваш издънките. Иначе ми харесва мъжкият каст от стари муцуни, не ме дразнят Гуспата и Чавдар. Финци и Дидо са ми любимци, но Дидо вече е печелил, така че засега ще стискам палци на Финци за финал.
От новите дами ми харесва Камелия, струва ми се мъжко момиче. Мирела и Мажена са симпатяги, но не съм сигурна, че ще се справят добре на дуелите. Аксения се изложи тежко. Много ми е странно, когато някой участва в реалити, за което не знае нищо... Rolling Eyes

П.П.: Много ми харесва, че се върнаха към дуелите в един ден и официалната арена и няма повече да гледаме как търчат и се пребиват по поляните.

# 208
Възможно да не е така. Последните сезони имаше доста удобства. Миналата година бяха на курорт. Сега излизат на добрата стара гола поляна. Може би това не е очаквано.

# 209
Много ми е интересна негативната нагласа към Чавдар. С какво ви подразни толкова? Че е ударил по масата? Беше полезен, правеше им хляб. Даже Ивайло, докато плюеше по него и се караха, си хапваше от неговата питка.

Харесаха ми Яни и Финци, доста позитивни. И кучето, разбира се 💓 Според мен Милена не се влияе само от децата, може роднините и съседите й да говорят така.

Общи условия

Активация на акаунт