💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 184
  • 870
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Красима ми изглежда много различна. Дали е правила корекции или изглежда променена, защото е свалила доста килограми. И не спря да се хили цяла вечер. Неделчо е без коментар, голям мизерник.

# 31
  • София
Неделчо има много качества поради, които го харесвам.
Според мен участва в "Черешката..." колкото да отбие номера.
Готвенето не му е силна страна, ама като гост може да е на ниво и да е забавно.

# 32
Пропуснала съм да се запиша тук. Няма да мога да гледам пилотния епизод в реално време, но се надявам да има интересни участници. И както казах и в предната тема - поне едно Мани Heart

# 33
  • София
Хайде хоп, записвам се и аз!
Дяволче, благодаря за темата. Надявам се, този път да се чувствам комфортно в нея, така както в сървайвърската.... че миналата година нещо ми дойде хейта в повече.
Надявам се и сезонът да е по-добър и по-реален .... Но къде ти.... Дано поне аз да съм претръпнала.
И сега по анкетата
Никакви...
Ще е поредната глупост...

П.П. Малко офтопик - чудя се дали да не загледам Фермата.... Никога не съм я гледала, но сега този олстарс ме замисли....

# 34
И аз нямам очаквания, ще гледам и коментирам като почнат да се излагат 😂😂

Точно!
Ама за кого говорим:
- Участниците
- Продукцията
- All of the above.

Joy

# 35
  • Варна
И аз нямам очаквания, ще гледам и коментирам като почнат да се излагат 😂😂

Точно!
Ама за кого говорим:
- Участниците
- Продукцията
- All of the above.

Joy

За всички 😂😂

# 36
  • София
Мерси за темата!
Ще гледам. Simple Smile

# 37
Нямам търпение за патоса на Димо 🕴

# 38
Черешката на тортата с герои от ИВ - втора вечер
https://play.nova.bg/video/cherry/season-18/cherry-2022-08-30/607527
Днес с участието на Андрей

# 39
Вероятно ще започна да го гледам и този сезон, ама ако прекалят като миналия с Мани ще го зарежда. Миналия сезон не успях да го изтърпя до края.

Очаквания от четвъртата локация нямам. Вероятно ще говорят колко е важна за играта, а накрая ще претупат всичко за 15ина минути и няма да е от голямо значение или ще я използва т за да бутат напред техен фаворит.

Все пак ми изглежда по-добър вариант от Фермата (особено, ако наистина е All Stars сезон). Харесвам Иван и Андрей, ама това тяхното предаване ми изглежда все едно снимат някакви хора в култ.

# 40
Много се надявам четвъртата локация този сезон да е доста по-добре измислена. Предния за цяла седмица епизоди един път го показваха отшелника там, през другото време не беше ясно този човек живее ли какво прави. И накрая противно на всякаква логика, когато Симеон изгуби битката решиха да го върнат в племената, което единствено ме накара да се замисля "защо беше всичко това", а това, което излезе от цялата работа, беше, че Елизабет не напусна първия път като отпадна. И в крайна сметка спокойно можеха да пропуснат този елемент, ако и този сезон се изложат по същия начин не виждам какво може да спаси предаването... вероятно смяна на целия екип

# 41
Нямам намерение да гледам фермата. Иван и Андрей са ми неприятни. Повече Иван.  Чисто визуално.

Отшелника беше идея нескопосно открадната от Сървайвър.

Сега като се замисля Елизабет май ми беше не по-малко противна от Мани.  (до степен да ми трият мнения за Елизабет).

# 42
Благодаря за темата Simple Smile
Гледам ги и аз в Черешката петимата от миналия сезон. Красима се е разхубавила. Поля превзета както винаги. Онова недоразумение Мани станало още по-голямо чучело - вярна на себе си - проста до дупка. И с объркания Неделчо в коалиция.
Андрюша в много аскетична обстановка ги е посрещнал. Хванах момента от Мравуняка нататък.
Към новия сезон нямам очаквания освен, че пак ще вкарат някой дразнител, който за никакъв чеп не става.

# 43
  • София
Чухте ли снощи Мани как попита Неделчо: "Ако има All stars сезон, дали ще ни поканят?"Sweat Smile Нея със сигурност ще я поканят.

# 44
  • София
Ам Плажът на отшелника не беше ли 4-та локация още миналата година и играеше роля в хода на играта?? Не виждам никаква кой знае каква изненада в такъв случай. Ениуей Simple Smile

Благодаря и аз за темата!
 Харесва ми предаването, следя с интерес. Надявам се да има малко по-разнообразни игри. Миналата година с тая Маймунска пътека ( май така се казваше), дето висяха на ръцете си и трябваше да минават, направо ми омръзнаха. Там един нямаше кадърен и само някакви 5-минутки наказания гледахме вместо игри. Беше доста тъпо според мен.

Общи условия

Активация на акаунт