💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 221
  • 870
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Саръиванов по Нова. Слагам в спойлер, въпреки, че е официално съобщено.
Скрит текст:
Четвърта дестинация- Обиталището; Най-висок участник 215см, най-нисък- сто петдесет и няколко см и 40 кг. Сезон на любовта-двойка, влиза като двойка, бивша двойка и трета двойка, която се заформя в игрите.

# 61
Досега не съм гледала Игрите, но сега ще започна да ги следя заради определен участник.

# 62
  • София
Много мразя сълзливи любовни истории. Гледат ми се битки. Ама истински битки, не нагласени такива.

# 63
  • London
Официалната информация няма смисъл да я слагате в спойлер според мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Звучи добре....,но да видим. Blush

# 64
Официалната информация няма смисъл да я слагате в спойлер според мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

"Спойлер" пуснат от продукцията не е спойлер, а обикновена реклама.   Simple Smile
На тоя високия сигурно 240см варелите ще му стигат до рамото, по аналогия с Братоев.   Simple Smile

Това с любовните истории бие на брадъризми и е типично във Фродов стил, чак се чудя защо не са кръстили едната дестинация "Островът на изкушението" а там на хонорар - русата Златка.

# 65
Абсолютно съм съгласна. Официалната информация е нещото, което се очаква да коментираме открито, а не да крием.

# 66
Чудя се вече дали да гледам
 сезона. Първо ще видя участниците и при липса Манки ще дам шанс, ако любовните им глупости не превземат игрите.
Имам чувството че в това предаване вече се опитват да вкарат всички липсващи формати на Нова тв и ББ, и ,,един за друг,, и женени от пръв поглед,, и сървайвър...остава и по една песен да изпеят за да включат и капките.

# 67
  • София
Нова съсипаха абсолютно всеки формат, за който взеха лиценз. Аз затова първо заглеждам, да видя участниците, после само на картинки ми мърдат по екрана и поглеждам от време на време.

# 68
И на мен ми се гледат истински битки с много добре подготвени физически участници. Кифлите и интригите ми идват в повече и затова превъртам това което не ми е интересно.

# 69
  • София
Ох, сега пък любов.... Не се научиха значи! Мислех да гледам до появата на първото Мани, но дори и да няма такъв куц и прост участник /Дано!/, то любовните драми със сигурност ще вземат превес и ще ни занимават нон-стоп с глупости и разправии. Като със сестрите, просто по-различен сюжет. А така не ми се гледат простотии, за тях си имаше други формати.

# 70
Сестри и Манки, сега пък и любовни истории. Очаквам този сезон да бъде още по-нагласен и противен. Няма да гледам.

# 71
  • София
Здравейте, радвам се, че отново ще си коментираме тук.
Като чета ми се струва, че ще имаме продукция тип Боливуд. Сълзи, сополи, разводняване за повече серии и тук там малко кьотек. Ще видим. Въпреки гласуването ми с "Рано е да се каже" една малка надеждичка се надига за по-добро и интересно предаване.
До утре приятели!

# 72
Как разбирате коя информация е официална и коя не е?

# 73
Предполагам, че информация, използвана в рекламите за предаването или подадена в интервю от някой от организаторите е официална.

# 74
И сега какво стана в събота и двете конкурентни предавания  почват по едно и също време.Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт