💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 237
  • 870
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за труда по новата тема, Diavolo! Идвам в последния момент, но поне не съм забравила, че ще има епизод днес, последните две години пропуснах епизодите през уикенда. Sweat Smile Очаквания нямам и идеята за чртвърта локация, съм сигурна, че ще е зле реализирана, но първите епзиоди ще гледам за забалвение. Сигурна съм, че по-силните "емоции" ще се появят с течение на сезона. Bowtie

# 91
  • Стара Загора
Благодаря за темата!
Дано ни изненадат приятно. Радвам се че най-накрая започва нещо за гледане по ТВ.

# 92
  • София
Саръиванов по Нова. Слагам в спойлер, въпреки, че е официално съобщено.
Скрит текст:
Четвърта дестинация- Обиталището; Най-висок участник 215см, най-нисък- сто петдесет и няколко см и 40 кг. Сезон на любовта-двойка, влиза като двойка, бивша двойка и трета двойка, която се заформя в игрите.
Аз също ще отговоря в спойлър, само подчертавам, че единствено съдържа описание, и не издава конкретни участници:
Скрит текст:
Това с бившите и настоящите двойки звучи ужасно, Big Brother го е правил многократно, така че дори не е иновативно. Напомня ми за сюжетната линия на сестрите във втори сезон, която ми беше по-неприятна и от тази на Мани в трети, защото с Мани поне се посмях един-два пъти.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 23:49 от La Vikinga

# 93
От сега усещам, че ще прецакат някой мой фаворит, заради недоразумения, като госпожица Тъ. Трябва да престана , да се вживявам толкова, но просто такива ситуации ме изкарват извън релси Bowtie

# 94
  • Вестерос
Записвам се да ви следя. Ще го гледам тези дни на запис най-вероятно.

Не съм очарована от влизането на Джаферовичката.

# 95
Аз реших за дам шанс на Фермата тази година. Никога не съм я гледала, а вече толкова много неприятни неща прочетох за новия сезон на игрите , че... просто не искам Биг брадър. Определено предпочитах Мани пред сестрите, заради тях не догледах сезона, а сега пък двойки. Не мерси.

# 96
  • София
Слушах Ралица и Димо колко хвалят жените тази година. Още в първата битка давали сериозна заявка. Малко се съмнявам, но да видим. Джаферович ми е ужасно неприятна по принцип, ще я видим тук как ще се държи.

# 97
  • Вестерос
Мен ме дразни как с мъжа си все се тикат по телевизията. Иначе в Инстаграм я понасям.

# 98
  • Буркина Фасо
утре и двете телевизии ще се хвалят, че са имали най-висок рейтинг  Smiley

# 99
  • София
Не можах да я позная изобщо Елица. 😃

# 100
Първи залагания, че гласят Елица за победител. Хем жена, хем олимпийски медалист 😂

# 101
  • София
Симпатична е тази Елица. Мисля, че ще се справи добре. До къде ли ще стигне?

# 102
Тоя е за фермата🤣

# 103
Аз не разбрах как се казва гаджето на Елица. И дали са в един отбор-няма да е много честно ако е така

# 104
Този Генчо, за силовите игри ще е шест

Общи условия

Активация на акаунт