💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 322
  • 870
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Кой /коя е Алекса, за който/която говорят?
Гаджето на Елица

# 316
Много гадно това, взимаме ви, ама само за резерви wtf 😃

# 317
Вас кое племе най-много ви кефи, аз клоня към сините както всеки един сезон?

# 318
  • София
Лека нощ! Продължавам си корейското сериалче, което спрях уж само да погледна малко, пък изгледах целия епизод.

# 319
Битката на резервите ще бъде премирана в статистиката като първа индивидуална битка през сезона ( съответно с 3,2 и 1 точки ), преди класическите три битки за определяне на капитан, традиционно част от статистиката.

# 320
При толкова много двойки ще трябва и любовни юрти да им сложат!

# 321
Кой /коя е Алекса, за който/която говорят?
Гаджето на Елица
Леле … реших, че за жена говорят Joy

# 322
Не ми харесват сините толкова на мен, с малки изключения- рускинята се оказа симпатяга и добряга, на такава ми бие, както и щуравата е някаква готина явно, защото повдига духа. Като че ки към Жълтите бия и тук- таме червените, Аспарух ми хареса от тях и още мисля 1-2ма, които отново трябва да видя, за да регистрирам. 😂 Аспарух сигурно ще е ъпдейт версия на Рабухчиев- грамаден,с добро сърце, но издържлив или поне полезен с жива сила.  😀

# 323
  • Варна
Чак утре ли ще качат епизода, тъй като изпуснах най-интересното - битката? Smile

# 324
  • Пловдив
Не е честно да има двойки.

Накрая да не стане бившите да се съберат, а тези влюбените да се разделят 🤔 за сеира очаквам всичко от продуцентите.

Лудата изглежда да е готина.

# 325
Иначе слушахме повече за Алекса, отколкото за някои от реалните участници😂

# 326
  • Буркина Фасо
Чак утре ли ще качат епизода, тъй като изпуснах най-интересното - битката? Smile
може и след малко.
фермата я качиха.

# 327
  • София
Изгледах прекалено дългата премиера и идвам с "кратък" коментар. Ще започна с положителното (дано такъв бъде и сезонът). Епизодът беше спонсориран от бранд, пропуснах дали са го обявили в началото, защото в 19:59 ч. вече беше започнал, но благодарение на това нямаше реклами в първите 50 минути. Благодарности.

Имената на племената се помнят лесно, от Непобедимите харесвам Куков, има трима участници на име Георги и двама на име Димитър, така че разбирам необходимостта от това да бъдат запомняни с фамилията си. Не знам защо не всички участници бяха представени с две имена, на някои не им научих фамилиите. Не смятам да наричам Жени "Джаферович", както ни беше наложено в първи епизод, нито Александра - "Фейгин", нито една от тях не доблира името си с друг участник.

Говорейки за Жени, аз съм фен на семейство Джаферович и отсега съм пристрастна, радвам се, че нейното племе победи. От там ми допадат повечето - тя, Ралица, синът на Мария Гроздева - Валери, Илина, Михаела. Направи ми впечатление, че Ралица се справи добре на частта със стрелбата, а нейната съименничка - водещата, поздрави само Михаела, защото е оцелила последната мишена, и Валери. В рекламата за следващия епизод една участничка не успяваше да се качи на понтона и някой от противнковия отбор каза "това е старата", стори ми се налудничаво, защото най-възрастният участник е на 35 години и това е снахата в земеделското семейство - Мирослава, а не мисля, че говориха за нея. Другите участнички са между 27 - 30 години, безотоговрно е да бъдат определяни като "стари".

Хареса ми, че Жени каза, че е изградила стратегията на Ваня и му е помогнала да спечели "Сървайвър". Това е нещо, което много често се споменава и в темите на Сървайвър и в тези на "Игри на волята", обикновено от хора, които не харесват Ваня. Smile Но и Ваня и Жени са горди със стратегиите си, та е добре, че го чухме.

Още нещо, което беше споменавано многократно тук във форума, е плуването на Неделчо (в чиято защита ще кажа, че не той си измисли прякорите, с които го даряваха водещите, всеки път, когато обявяваха, че плува бързо),  сега му беше отделено време и във визитката на един от участниците, който смятам да нарека WannaBe-Неделчо, абсолютно непровокирано.

Нямам любимци от племето на "Супергероите", хареса ми британския акцент на Мануела, която работи като физиотерапевт в Лондон.

Ще спомена и някои от нещата, които ми направиха лошо впечатление. По традиция започвам с Ралица Паскалева, ненадмината в това отношение. Изрази като "дръжки", "треперят ли ви мартинките" и пр. са ми изключително неприятни, това, че фамилиарничи с участниците предизвиква органическа непоносимост в мен. Предаването няма нужда от двама водещи. От племето на Непобедимите ме подразни малдият земеделец, който се похвали с това, че е избил осем зъба на някого - Генчо, ако не се лъжа. Не ми харесва и Елица, стори ми се плачевна във визитката си, сякаш четеше и то не добре. Имам огромни съмнения относно възрастта, която няколко пъти анонсира Звезделина, а именно 30 години, но не знам дали това е достатъчно, за да ме дразни. Smile От това на Супергероите - майката на три деца - Велислава, която не спря да крещи по време на битката, но нито веднъж не я видях в действие. Напомня ми на Мария Шопова от Big Brother Family. Илиян, студентът по право в Лондон, който се занимава с "моделинг", също не ми харесва. Може би това е племето с най-малко приятни за мен участници.

Трябва да отбележа, че няма явен дразнител, с който се открояваха всички предходни сезони по време на представянето на визитките - Юлиян, Гоерги от Ямбол, Тодор, Мани... Тук такъв не се открои.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 00:32 от La Vikinga

# 328
Какъв сезон с нови участници. Думи нямам.
Валентин от ИВ-3 се оказва първа дружка с Мани.

Лефтеров се оказва първа дружка със Стратимир от ИВ-3 (имат стори в ИГ)
Вероятно има и други.

Ох тоя каратист ли е нинджа ли е.. Е много готин Heart Eyes Охх

# 329
  • София
Хмм, гледах със закъснение.... но пък го гледах с връщане, превъртане и без реклами. Голям кеф.
Нещо не съм ок с отборите! Нито един отбор не ми е както трябва. Да, то ясно, че винаги си правят каквото си искат, ама това вече е прекалено. 
Кастинга е странен. Не казвам, че не ми харесва. Просто мега странен.
Жълтите, уж Безсрашни, но са ми леко ощетени с липсата на мъжко присъствие. Затова пък съм много доволна, че си спечелиха първата битка.
Евгения .... странно, не ме издразни. В Сървайвър ми беше много антипатична, сега се получи обратното. Не я следя в социалните мрежи, но неизбежно, както знаем, Джаферович са навсякъде. Въпреки всичко тук, поне засега, ми харесва. Доста уравновесена, личи си отдалеч, че има опит... Не толкова в битки, колкото във взаимоотношения, стратегия, манипулация и всичко останало, което има значение за нейното и на отбора и оцеляване. Много ми е странно, но към момента тя ми е един от фаворитите.
Сините са ми много гротескни. Всичките. Направо няма един нормален....даже не знам откъде са започна и къде да стигна.... Надявам се и много ми се иска да бъркам. Ще им стискам палци въпреки всичко.
Червените, от друга страна, са ми доста напомпани. Къде в мускули, къде в самочувствие. Въпреки, че като индивидуалности няколко ми направиха впечатление, но като цяло - са ми неприятни. Особено момата с джуките - от раз първият силно антипатичен участник.....  Така като се замисля, за първи път червения отбор изобщо да не ми хареса. Странно, но се надявам временно.
Имена много трудно запомням. Имам си няколко фаворита, но убийте ме, не можах да им запомня имената... Къде втората седмица вече ще съм в час.
Както отбор - към момента клоня към Безстрашните. Но има време, всичко може да се промени.
А да, имената на отборите ми се струва изключително тъпа идея...
Абе изобщо към момента странен сезон.

Общи условия

Активация на акаунт