💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 294
  • 870
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Тя е ниска и набита.

# 376
Приятно изненадана съм. Много хубав старт и приятен каст от млади и супер млади хора. Двама-трима ме развеселиха (снахата, моделчето), с други се просълзих, но отявлени гадове и простаци не видях. Дано се получи хубав сезон.
Разпределението си е в стил - стратегия и ум бият мускули и сила. Да видим! Нека сме позитивни. Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 12:34 от Cafelate

# 377
  • Вестерос
Има ли линк към епизода? Не намирам

# 378
Diavolo
линка за гледане на МАри Мар ..не се отваря..май адреса не е пълен

# 379
Здравейте!
Как ще го дават предаването?
Кои дни и от колко часа?
Тази вечер ще има ли епизод?
Мисля да гледам...
Пък ще видим...
Днес ще има епизод от 20.00 часа.После в понеделник от 20.00 ч. ,а от вторник до петък ще е от 21.00 ч.

Събота и неделя вече не .

# 380
Аз харесах само градинарчето и Валери, от жените никоя. Евгения страшно се е разпуснала като за инфлуенсърка.

# 381
  • София
Той волейболистът Цветан има близнак, ако, помня правилно, така че може близнакът да е в днешните девет и да имат обща визитка.

Денкова не я е подобрила много в лице Жени, но нейното го разбирам, фациалисът е сериозен. Тя е разквала, че дори не е могла да спи, окото не се е затваряло и си го е лепила. Сега пък се затваря само и си ѝ е изкривено лицето. Но това е положението, случват се и такива неща. Без грим на плажа изглежда по-добре.

# 382
Коя е снахата?

# 383
  • София
О, не знаех за близнака. Това би дало обяснение на нещата. Ще видим 🙂

Снахата е с мъжа от богато семейство.

# 384
Diavolo
линка за гледане на МАри Мар ..не се отваря..май адреса не е пълен
Линка за епизодите на първа страница е TBA ( To Be Announced ).
Все още няма линк от Мари за епизода, защото епизода го качиха съвсем преди малко в нова плей.

# 385
  • София
Благодаря ти, ElpidaSimple Smile
Желая ти приятно гледане!

# 386
  • SF
Извинявам се. Май съм го пропуснала.

Съвсем сериозно ми мина мисълта, че са им орязали бюджета. Joy

Ти кои си мислиш, че са тези, които им режат бюджета? Правителството ли? В Брюксел?

# 387
Май продуцентите са много разочаровани, че предния сезон, въпреки всичките им усилия нямаше любовна история, та сега са се подсигурили - вкарали са бивши гаджета, настоящи, разведени. Отделно и типичните братя, сестри и братовчеди.

# 388
Денкова и оправи лицето наистина от парезата след прекаран фациалис в последните месеци на бременността и с първото дете. Не е ниска и тренира жестоко.
За жалост още си личат последствията мното, има разлики в двете половини на лицето, дано с времето да се оправи, макар да не ми е симпатична особено.

Велислава (с плацентата) в началото ме отблъсна, но после ми хареса как надъхва съотборниците и не ми беше досадна.

От Мирела съм изумена, не знам как стига времето за толкова много и скъпи занимания:"Във въздуха - парашутизъм и уингсют. На земята - ски, уейкборд, мотори, катерене. Под водата – фридайв и скубадайв." Изглежда ми много борбена, смела и подготвена.

Мрънкането на Звезделина беше режисирано, според мен, по-късно беше вече в настроение. Има невероятно тяло, за разлика от устните, стряскащо е.

Допадат ми Гого (нинджата от Сливен), Фейгин и Мани. Съжалявам, че сините не станаха поне втори.

При представянето си ме отблъсна Куков - градинарят, който бил дизайнер и ще победи с думи противника, голям позьор ми се стори.

# 389
  • SF
Елица ми е симпатична още от Олимпиадата в Рио - супер сладур със супер готина усмивка. Много ми беше мъчно, че трябваше да напусне горемия спорт, когато беше в подем и самочувствие заради Олимпийския бронз. Надявах се да се възстанови от операцията, но са последвали и други сериозни травми и... Това е положението с големия спорт!

Общи условия

Активация на акаунт