💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 299
  • 870
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Много ми хареса, че на пръв поглед няма отявлени простакели и агресивни примати. Повечето изглеждат приятни хора, развиващи се в повече от една област, разнообразни на външен вид и умения.
Жени бях готова да я нахейтя, че изглежда зле, но явно е имала здравословен проблем с лицето. Висока е около 168 см мисля. Помня я като плувкинята в Сървайвър. Фейгин ми се стори да е най-милото същество там, а Плацентата най-немлъкващото. Приликата й с Мая Новосеска е факт!

# 361
  • Пловдив
pinko, прочетох статията, благодаря. Аз този случай съм го пропуснала.
Мисля, че е била провокирана. Не е работа на журналистката да свири с клаксон за такава тъпотия и да въдворява ред. Сигурно е имало и словесни атаки. Ами прикипяло и на жената 😂
Нека я видим сега Жени как ще се представи... Според мен ще бъде тартора на жълтите.

Волейболистът няма шанс да продължи дълго.
Физиотерапевтката не знам накъде ще отслабва като е 40 кг.

# 362
  • Буркина Фасо
Като зрител ме обижда снизходителното "мравчица", "дългуч" или "ти с шапката". Много унизително. И говорещо зле за Ралица, или за продукцията.
възможно е да се познават добре, да му викат така и другите. те не се обиждат.Smiley

# 363
Ох, рано е да кажа каквото и да било за участниците, но тази с плацентата е дразнител. И много скоро племето ще го разбере. В началото във визитките ме подразни "снахата" но после Звезда и Велислава/май така беше/взеха превес

# 364
  • София
Здравейте!
Как ще го дават предаването?
Кои дни и от колко часа?
Тази вечер ще има ли епизод?
Мисля да гледам...
Пък ще видим...

# 365
  • Където морето целува небето...
И аз се записвам и тази година. Не мога да запомня кой знае колко имена за една вечер, но на пръв поглед Жени не ме издразни. Ще ми е интересна играта ѝ със стратегия и как ще я развие.
Изпуснах представянето на Непобедимите, но ме дразни тази с големите устни, която мрънкаше за рождения си ден. Кръглата годишнина мислих, че е 40, от вас научавам, че явно не е. В шах съм!
Хареса ми парашутистката, момичето с бившата връзка, фигуристката и физиотерапевтката. Обидно беше това "мравчице" на Ралица. Лудата с плацентата ми е интересно как ще се развия като играч.

# 366
  • Другата България
Аз предвидих, че снахата ще се окаже съвсем на място, в сравнение с други "дами", дето нямат шампанско на рождения си ден, но пък гледат веригата като полезно изкопаемо и питат "какво да правя с нея".....
Къде може да се видят визитките на участниците? Да запомня имената най-сетне?
Джаферович е много люта, тя е с голямо самочувствие и е от типа Жени Калканджиева - като не ѝ се играе по свирката, става агресивна. Но пък ѝ сече пипето, и предвиждам да стигне далеч. Явно са го закършили с парите, а и малко реклама никога не е излишна.
Велислава определено ще е една от първите изгонени, много говори, не спира, не млъква , то вярно, че трябва да има и шут, но нейното ще дойде прекалено. Иначе не е лоша, за предпочитане е пред Звезда, поне за мен.
Много, ама много нелогично разпределение на племената. Каките, батките и несъразмерните. Толкова ли можаха да измислят?
Потресена съм и от Ралица Паскалева. Кой я е излъгал, че може да води такова предаване?

# 367
Според мен, "снахата" ще влезе в ролята на Мани. Явно е с голямо самочувствие от "постижението" си и ще изисква внимание. Джаферович горе-долу за пръв път я виждам, не съм гледала други предавания, в които участва, само съм чела за инцидента с колата. Не бих я оневинила, но явно е имало сблъсък между две "неслучайни" жени със високо самочувствие и вероятно вината е и на двете. Явно е разчупена пред камера, физически е доста яка, ще я видим. Засега нямам мнение за нея. Жената с напомпаната уста, май Звезделина се казваше, на външен вид  ми е 1:1 със Соня от миналогодишният сезон. Иначе, всички са красиви млади хора, хубави силни тела, дано да са интересни в битките.

# 368
  • Стара Загора
Поне половината са въздух под налягане. Пухи като остане без храна ще има да припада по терена. Хранел се със страха на врага... Joy 215 см същата работа. Моделчето, текстописец, романтик, последният да затвори вратата...без коментар. Дубайския младеж ако не говори би бил страхотен. Най-подготвен от мъжете ми се струва синчето.
От жените харесах парашутистката.
Най-досадна ми е Елица.
И като почнат да реват на вторият ден как им липсват близките и удобствата, ай сиктир.

Иначе беше интересен епизода, изненадаха ме приятно с липсата на прекомерно много реклами.

# 369
  • София
За мен липсата на визитка на волейболиста си е гаф. Няма значение дали си тръгва или нещо подобно. Да видим дали ще дадат все пак. Виждала съм го, тренира в кварталния ми фитнес и ще ми е интересно представянето му.

# 370
  • Стара Загора
Преди 2 години Пламен фехтувача, който избяга, напусна на вторият ден и тн, ако си спомняте си имаше визитка.
Миналата година Стейсито също много рано напусна, но имаше визитка.
Някаква друга е причината.

# 371
  • Русе
На мен за сега са ми симпатични синът на Мария Гроздева, танцьорката /не помня името, бивша на друг участник/ и принцесата / до някъде/. Последната имаше дразнеща визитка, но в игрите се справи прилично.
Новата Мани ми е съща Елизабет визуално, Велислава ми е дразнеща, рожденичката и тя. Тя пък ми прилича на Сид Ленивецът от Ергенът /Габриела/. А да и този, който не иска да го сравняват с Неделчо ми е най неприятен от мъжете.

# 372
Като се замисля Евгения май ме дразни най-вече с това, че навсякъде се бутат с мъжа й. Неслучайно всички ги определят като двойката, която изкача от хладилника. Иначе засега не ми е направила лошо впечатление с нещо. За скандала с колата не знам подробности, ама понякога всеки си изпуска нервите и вдига скандали. Това, което ми прави лошо впечатление е, че е блъскала колата, това вече си е физическа агресия и значи, че си бая неуравновесен според мен. Иначе за нея знам, че е гримьорка, но личното ми мнение е, че сама себе си гримира супер зле.

# 373
  • IC 1101,Abell 2029
Тези врещялници ми надуха главата,не мога да си причиня да гледам това.

# 374
  • Вестерос
Аз зяпнах като каза,че е на 32г. Прилича на 40г жена и жалко за всичките й пари хвърлени за La Mer без резултат.
Иначе като говори я намирам за приятна.

Сливналията може би ще е вторият Илиян.Не знам,рано е да се коментира.
Чудесен кастинг.Очарована съм - има от всичко и най-вече ги намирам за нормални хора.Не ми пречи,че са приятели на приятели,на участници,шуробаджинащина и тн. Това няма да им спечели наградата ако нямат капацитет.
Аз съм на 35 и като бях разбрала, че Джеферката е по-малка от мен, паднах 😁 Може и 72 кг да е, просто от тв-то да изглежда зле, защото на сторита не е толкова едра

Общи условия

Активация на акаунт