💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 357
  • 870
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Нареждам се и аз в темата. Гласувах с "никакви очаквания" и "глупост за новата локация", но все пак се надявам да е интересен сезон. Някои са ми доста странни птици, дано не са ги избрали само заради това и да си правят шоу на техен гръб. Плацентата много говори и сигурно щеше да ме дразни. Не запомних имената на всички. Визитките както винаги са пресилени и предобрени. За високия май не дадоха нищо или поне аз не видях.

# 346
Забелязах, че доста хора пишат за имената на участниците, все пак е първото предаване и аз не ги знам и затова ще ви улесня като ви дам линк.
https://nova.bg/shows/people/1457/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%86%D0%B8/
Тук са всички участници, които са показани до момента и като кликнете върху името на някой участник излиза кратка информация за него!

# 347
  • London
Тя Джаферович е прекалила с филъри и ботокс, а аз се чудя защо ми е толкова променена...

Според мен има връзка с лицевата й пареза. Ама знам ли.....

Не ми допада засичането на играчите на стената в дизайна на играта. Практически е невъзможно по-бърз играч да изпревари по нея по-бавен,но тръгнал по-рано. Трябваше да има три стени,ама пусто с трици се ловят маймунки Simple Smile

2016 има подобна стена в колумбийския формат. Там обаче беше тройно по-висока и падаха като круши от нея. Нямат мащаб нашите съоръжения определено, а сме 2022....

Иначе какво да ви кажа....недогледах епизода. Скучно ми беше. Имам леки съмнения дали ще могат да ми задържат интереса за повече от 3-4 епизода.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 01:57 от La Catrala

# 348
Забелязах, че на Генчо и Елица мотото им е едно и също което ме кара да си мисля дали пък те няма да поднесът тази любов за която казаха по НоваТВ? И май легнаха един до друг под навеса а на вечерята пак седяха един до друг.
На сайта на Нова има снимки и на Резиденцията, тя е същата от миналата година но със други мебели.
https://nova.bg/shows/gallery/14089/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0% … 0%B5%D0%BA%D0%B0/

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 02:15 от ДзВяРа!

# 349
Нямаше визитка с волейболиста.
Не ми допадна, че Ралица го нарече "дългуч".

Плацентата ми прилича на Мая Новоселска.

Валери можеше да изпъкне сам с името си достатъчно добре, без да се споменава това на майка му.

Според мен Женя се е подготвяла като Красима- натрупала е килограми, за да има какво да сваля в предаването. Тя не е ли била плувкиня? Не споменаха това във визитката.

И в този сезон не сложиха субтитри Triumph

# 350
Интересен кастинг, обещаващ дори, но като знам как монтират визитките ще изчакам да си формирам мнение от самите игри.  Велислава много ми прилича на Жана Бергендорф и за това ми изглежда позната.

# 351
  • Другата България
На мен ми заби телефона половин час преди края, днес по-късно ще го догледам. Абсурд да запомня всички поименно и то посред нощ, но на първо време нямам изявен фаворит. Ама на мен и в първи сезон фаворита ми стана такъв много след началото на сезона.
Момчето с пъзелите ми допада и онзи с танцьорката. Земеделската снаха според мен ще заформи конфликт с другия земеделец, особено ако започнат да си мерят...земеделието. Генчо? Май така беше, не ме кефи, мрази жените. А снахата може и да е свястна. Елица и Алекса ще са мишени, както и другите, пък макар и бивши. Не харесвам любовните трепети в такива формати. Знам, че нарочно са подбрани такива типажи, но не е моето това. Георги според мен ще е дразнител, и още един имаше....
Ралица не ми хареса, жени културистки не харесвам. Онзи с тежестите, дето влачи камиони също.
Михаела ми хареса. Тази с плацентата Велислава ще е интересна. А, едно русо момиче ми хареса, с пътешествията. На Жени не съм фен.
Много спортисти, много медали, много нещо. И тестостерон, и адреналин...
Не съм оптимист с толкова любовни трепети, но ще дам шанс.

# 352
Когато споменаха, че Звезделина има кръгла годишнина, понеже пропуснах началото, реших, че става на 40, даже на прима виста бих ѝ дала 43-44.

Продължавам да се учудвам на тази мания по изкуствени джуки и колко много жени не могат да проумеят, че прекомерната употреба на филъри изкривява естествените черти на лицето, причинявайки състарен вид.

Звезделина е и с малки прихлупени очички, което допълнително я прави да изглежда по-възрастна.

# 353
  • earth
Уфф, като почнете да обсъждате участниците с имената им... Как да ги научи човек толкова бързо. Използвайте прякори, за да могат бавно запаметяващи като мен да схващат за кого иде реч. Например: снахата, крачун, малчо, овена, моделчето, Гроздев, боркинята, голямата културистка, малката културистка, плацентата, градинаря,  арабина и т.н. Вижте колко е лесно.

# 354
Разпределението на участниците в племената ми изглежда нелепо. Всички едри младежи в едно, тренираните девойки в друго и слабичките в третото, ако беше жребий да, ама така какъв е смисълът? Предполагам е нарочно, ще стане ясно. Представянето на синия отбор ми изглеждаше леко подигравателно, в стил лузърите в един отбор, дано не е така.

# 355
  • Другата България
Догледах.
Имам дразнител вече - Звезделина. Изявен дразнител  при това. Голла вОда на играта, ама после сърдита .....на кого? Че не пила шампанско на рождения си ден. А дали ако си беше стояла в къщи, щеше да има шампанско, и не само? Ама не може и по ТВ да си звИзда, и шампанско за РД..

# 356
Като зрител ме обижда снизходителното "мравчица", "дългуч" или "ти с шапката". Много унизително. И говорещо зле за Ралица, или за продукцията. Засега темпото на предаването е добро. При операторската работа има пропуски и не се виждат детайли в играта, като стената например. (а гледам на огромен екран) Не ми хареса и Джаферович, която "направила" мъжа си победител като велик стратег. Но е добре, че участниците са шарени. Приятно съпреживяване на всички! А синият отбор си е от Лигата на необикновените (на английски: The League of Extraordinary Gentlemen). Филм от 2003г. Симпатично хрумване. Харесвам и делението на мъжки и женски отбор при другите. Нали трябва да има нещо ново в сезона. Но и това, дето във Валери течала олимпийска кръв- малко повече ми идва при две реални участнички в игрите- една от които и медалистка.

# 357
На мен ми харесва каста, надявах се на по-балансирани отбори -  не на батките, на каките и на несъразмерните.
От мъжете ми харесват Валентин и Георги. От жените Михела и Фейгин.
Волейболистът не представиха, защото според мен си етръгнал сам рано рано. 2.15м човек не може а издържи без храна.

# 358
Всичко е ОК за мен за момента с едно голямо изключение/недоразумение защо е пак това нещо набутвано в очите на драгия зрител?! Кому е интересна тази хххх дано я разкарат аман от връзкари..

"Тя стана много агресивна - започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок", сподели потърпевшата повече за случката

# 359
Да, Жени е плувкиня, не знам защо не беше казано това във визитката.
Денкова и оправи лицето наистина от парезата след прекаран фациалис в последните месеци на бременността и с първото дете. Не е ниска и тренира жестоко.
Гледам заради нея и я подкрепям силно. Правила е страхотни неща за мен и се надявам да стигне възможно най-далече в игрите.

Общи условия

Активация на акаунт