💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 836
  • 870
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Браво, че отпадна Алекса. Сега ѝ Елица ревлата да си ходи.

# 616
Много се излага тази жена. Стана ми антипатична.

# 617
  • София
Голямо преиграване на мацката с гаджето. Хайде, пет минути слава и рев.
Когато чуя името Алекса, се сещам за една известна героиня от американска сапунка навремето, май беше Далас.

Като ги слушам тези хора като спортуват всякакви неща и постоянно се чудя как се изхранват а тези, които ходят на работа как успяват да спазват трудова дисциплина.

# 618
  • София
Сега ще продължава да реве за него... Ми така е, като спортист трябва да е наясно с победите и загубите.

# 619
  • Някъде в Европа...
Ай, супер,! Сега да я махат и тая.тя ако реве все така..
А жълтите момчета ако са умни, ще вземат жена, за да вкарат оше една змия в техния змиярник и така ще си осигурят по-дълго мъжкото присъствие 😀

# 620
Брей, изобщо не очаквах! Dizzy Face Алекса, че Алекса  два дни слушахме и бях сигурна, че ще влезе. Дали не са замислили нещо за него от продукцията?

# 621
А, всъщност Алекса като визитка ми хареса, но заради това драматизиране от нейна страна не исках да се събират в един отбор.
Стана ми мъчно за него, защото е получил един удар от федерацията, а сега изгуби и този спасителен пояс.
Иначе са много сладки  и дано бъдат винаги заедно и щастливи, просто като зрител не ми се гледа тази сюжетна линия.

# 622
  • София
Брей, изобщо не очаквах! Dizzy Face Алекса, че Алекса  два дни слушахме и бях сигурна, че ще влезе. Дали не са замислили нещо за него от продукцията?
Може да разиграят още едно състезание за отшелник и Алекса да е там.

# 623
Не бързайте да отписвате "отпадналите"  😉

# 624
Какъв е тоя истеричен рев? Да си ходи като толкова и липсва Алекса. Подозирам, че тази тъпня ще я гледаме още доста епизоди.

# 625
  • Стара Загора
Брей, изобщо не очаквах! Dizzy Face Алекса, че Алекса  два дни слушахме и бях сигурна, че ще влезе. Дали не са замислили нещо за него от продукцията?
Най-вероятно. Оставят ни едни реклами време да се порадваме. Joy

# 626
  • Вестерос
Тя Елица с ревове и драми настройва хората срещу себе си сега и Алекса

# 627
  • London
Цветан много я мисли Виктория.
Дали е само волейболна солидарност.
Цветан дългуча ли е?

# 628
Предлагам  Елиту да предостави мястото си на нейния любим и да си ходи,че не се търпи.GrinningТой поне е по-симпатичен от нея.Не мога да повярвм ,че това толкова нестабилно психически момиче е шампион в спорт.

# 629
Каква е този рев от олимпийска шампионка?? Очаквам сериозна психическа стабилност от такива хора.
Иначе предпочитам да гледам Алекса вместо нея.

Общи условия

Активация на акаунт