💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 217
  • 870
  •   1
Отговори
# 840
  • Пловдив
Функцията за връщане назад е голяма благодат.
Пауза, превъртане на реклами и гледане в удобен момент.

# 841
  • Вестерос
Потребителката питаше за дядо си. Не всички доставчици имат функция за назад

# 842
Повечето приемници вече имат опция за записване на usb памет. Ако има 2 приемника, на единия може да си гледа предаването, а другия да записва. Не е чак толкова сложно да се оправиш, ако бъде обяснено.

# 843
  • London
А за днес ми се стори от промото, че някой ще си смаже краката с варела ...дали не беше Жени?

# 844
  • Пловдив
Потребителката питаше за дядо си. Не всички доставчици имат функция за назад
Разбрах, но го споменавам, ако някой има възможност да премине към услугата, а се колебае.

# 845
В интервю с Вито Саръиванов той казва, че ще има любовна нишка и със състезатели, които се запознават в предаването. Ще предположа, че ще са Филип и Михаела от Непобедимите. Или поне се надявам да са те, мисля, че много биха си подхождали.

# 846
Някой има ли идея защо епизодът от снощи е изтрит от Nova Play? Да не би да са показали нещо, което не е трябвало и сега да го качат наново монтирано?

# 847
  • SF
Много харесах учителя по физическо и много му стисках палци, както и на Алекса и Виктория. Това бяха моите фаворити от вчера, въпреки че без Веселина, всички ми харесаха.
Ако това беше четвъртото племе, щеше да е страхотно.

Виктория много, много ме кефи!
Малко прибързано, но моите фаворитки са Виктория и Елица. Харесвам ги от преди формАта и сега продължавам да ги харесвам.
Плаках заедно с Елица и Алекса и много, много стисках палци да влезе и той.
Останалите в червеното племе ми станаха симпатични с желанието си да изберат Алекса в техния отбор.

# 848
  • София
Добри резерви, някои трябваше да са титуляри вместо такива като Мирослава, Илиян и Мирела.
Хубава битка, хареса ми. Браво на Фифо, направо ги отвя. Превръща ми се във фаворит, защото и на горния етаж има много. Внимание със Зорница, модерния петобой не е шега работа. Нормално е да се затрудни на копаенето, защото е крехка, но иначе е издръжлива и с много качества. Комплексна е. Браво и на Виктория, показа много сила и добра психика. Слабо звено - плуването. Алекса се справи добре, пъзела го забави много, но като професионален борец си е опасен съперник на Арената. Симпатяга е. С Елица са много хубава двойка. Тя доста си поплака, нямах проблем с това. Това е истинската любов. Само дано не го натякват непрестанно във всеки епизод. Но за това Елица и Алекса не са виновни, а продуцентите.
Добър избор на жълтите. Добър избор и на червените. Мислех, че ще сглупят и ще вземат Виктория, но точно Зорница им трябваше.
Като цяло не виждам как сините ще спечелят битка. Имат доста слаби звена.

Ако има неразбрали, ще го опиша и в новата тема, но правилата на Обиталището са:
Всяка седмица ще има дуел между тях и този, който го спечели ще има правото да се върне в играта на мястото на отпаднал участник от останалите три племена (след добре познатите ни елиминационни дуели). Останалите в Обиталището ще имат племенен съвет на който директно ще изгонят един човек. И така докато не останат хора. Явно това Обиталище няма да го гледаме твърде дълго. Най-много до края на първата фаза от играта - с трите племена, а може да приключи и преди това. Просто се дава още един последен шанс на тези хора.

# 849
Фермата я повтарят сега по Бтв лейди от 13.30ч,
та е най- добре да си гледа Игрите, после и Фермата на другия ден, ако има желание.

Бе, през интернет платформите на двете телвизии на смарт телевизри може да се гледа още след края на другото предаване, ако някой има желание.

Да не говорим, че вече може да се връща с час назад канали, може да се записва през pvr  и т.н.

Не случайно уточних че питам за възрастен човек на 82 години той със смарт телевизор е закърмен сякаш, не е до желанието а до възможността. Благодаря на Трънка Бодливкова за изчерпателния отговор и да разбирането!!!

В нас и аз си връщам!!!

# 850
  • Другата България
Е как Елица да не изглежда на годините си!?
Напротив, изглежда си точно на тях, сега, заради сълзите и снощното фиаско, което съм убедена, че е с намесата на продукцията, дай да ѝ намерим още недостатъци. Въпреки, че емоционалността не е недостатък, дразнещо беше, защото два епизода се говори само за това от нейна страна, и реването сложи "шапката", но пак казвам, че това е по сценарий, да не говорим и за нуждата от уплътняване на ефирно време докато по конкурентната ТВ върви старта на друг формат.
Но за възрастта си Елица си е нормално момиче, младо, без джуки, силикон, блейдинг, и всякакви други екстри.
Изтлеждащо съвсем нормално за възрастта си.
Яд ме е , че заради Алекса негативите ще са върху нея, никой няма да се сети за спортния ѝ талант и титлите.
Ще се помни като Елица с реването. Дано да греша.

# 851
Много нападнахте Елица за рева Grinning Вярно, че както ни го представиха, изглеждаше все едно с часове е ревала, но според мен тази случка беше ненужно преекспонирана Grinning

Може би Елица можеше да го отиграе като пич и вместо да реве, да му каже нещо като "Ами като толкова си можеш, ще се видим навън", да му се накара "Ти това топче къде го пращаше?" или просто да го потупа по рамото съчувствено, но ... реши да си поплаче, защото явно е била с нагласата, че и двамата ще участват, лошо няма.

Само на базата на тази случка не бих я определила като твърде емоционална, но ще видим как ще се представи по-нататък. Ще ми е особено интересно да я видя в битките и дали там ще залита да реве или ще покаже силен и борбен характер.

# 852
  • Където морето целува небето...
На мен ми е чудно как все пишете, че Елица ревала, понеже знаела, че влизат заедно. Колко да е заедно, като Алекса е резерва. Едва ли не са имали договори, които да четат преди това. Това все пак е сериозно предаване и предполагам, че документално са железни. Как ще кажат на някой, че влиза като титуляр, като той е резерва? Чудно ми е как са ги "врътнали" и дали не го изиграха пред нас, че не знаеха, че са Резерви.

# 853
  • Другата България
Ти за Тупаревските договори не се кахъри.
След толкова издънки в първи сезон и вероятно и в другите, вероятно сезон след сезон задобряват.
Тоест, "задобряват".

# 854
За сега , лайк за : Филип; Зорница; Пушката; Парашутиската; Нинджата; Градинара; ..
твърдо съм против Джеферович - вулгарна и т.н. ми е, а и ще я подпират тупарев и сие гледайте Wink

Общи условия

Активация на акаунт