Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Видин
Момичета, крема за лице с мазна формула лие, че се чудя дали да поръчам гуд бокс?
Току-що го тествах. Нанесох го след серума на Руми. Лека, нежна формула, с приятен портокалов аромат, бързо попи, в никакъв случай не е мазен, поне на моята кожа й понесе супер засега.

# 451
И азз 😄
Чудих й се, но след като постнахте я поръчах🫣

# 452
Веднага ще поръчам гб,хареса ми всичко,дано имат бройки❤️

# 453
Чудих й се, но след като постнахте я поръчах🫣
И аз така 🫣  (а си бях обещала поне 2 месеца до Коледа никакви кутии повече)

# 454
  • София
Много съм доволна от Good Box! Всичко ще влезе в употреба. Курабийката е вече изядена. Опаковката на серумът е чудна.

# 455
  • София
Големи сте подстрекателки Grinning И аз я поръчах Simple Smile

# 456
  • Бургас
И на мен ми е слаб ангелът.
Поръчах.
Много я мислих спиралката,но видя ли серум,очите ми стават на палачинки и не мога да устоя.

# 457
Писах им ще ми пратят и на мен 🥳

# 458
Тъй, тъй и аз си я поръчах. Само спиралата вероятно няма да ползвам, защото се гримирам веднъж на високосна. Тъкмо ми трябваше крем и серум. От кремът на Мизон от корейската кутия ми излязоха пъпки, които още не мога да оправя.. Sad И точно си викам, по-добре да си купувам някакви кремове за 5-6 лв, егати,  глей хората какви добри отзиви оставят и бааааам "Гледайте каква хубава кутия има тук". Ох.... Ама поне ще ги започна сравнително бързо всички неща(особено бисквитата, не ѝ давам и 5 мин живот след отваряне на кутията). На Фигс имах крем от Кибрит преди и беше добър, предполагам и серумът ще е.
Сега ме е страх да отворя темата за сайтовете за парфюми....

# 459
Междудругото, ГуудБокс ми я достави техен куриер до адрес, напълно безплатно.
Не видях да е обсъждано и се изненадах.
Серумите на Фигс са хубави, сега тъкмо приключвам един и имах нужда от нов.
Най-големи очаквания имам от крема с вит.С, да видим.
Единственото, което не ми е по вкус е скрабът. Имам поне 2 неотворени опаковки на други марки и няма да ми влезе много скоро в употреба.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 13:58 от Tropic

# 460
  • София
И аз ще поръчам. Обожавам скрабове. А сега в този сезон портокалът е точно в десятката.

Само серумът ми се дублира, че го имам от Glossybox. Ама...

# 461
И аз поръчах GB
Доставката до адрес пише ,че е 4,99лв. Tropic ,да не би да сте платили предварително.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 13:47 от mama irina

# 462
Добре че е темата😃май доста хора се навиха след като видяхме всички продукти
Моята в петък 🥳

# 463
  • София
Момичета, някоя успя ли да поръча Хей Беа за ноември? опитвам и не мога да добавя в количката, много им е смотан сайта :/

Взех Кибрит, Белбокс, Хей Беа и в понеделник ще си взема и Гуд Бокс, много зле този месец Grinning

# 464
  • Видин
Момичета, някоя успя ли да поръча Хей Беа за ноември? опитвам и не мога да добавя в количката, много им е смотан сайта :/

Взех Кибрит, Белбокс, Хей Беа и в понеделник ще си взема и Гуд Бокс, много зле този месец Grinning
Аз този месец съм на Чарли, Гуудбокс, Белбокс, Кибрит,  Лейби бокс, you are worth it и сладката абонаментна кутия. Трябва да спра!! Обмислям дали да не остана на сладката кутия, Кибрит и евентуално Гуудбокс. Тези от Белбокс ме дразнят вече с тия хайлайтери през кутия...
Пробвах преди малко глинената маска с папая. Мммм мирише уникалнооооо.

Общи условия

Активация на акаунт