Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • SF
По описание на продуктите на EOLIА, всичко ми харесва и ще купя кутията.

# 586
Хей беа пуснаха коледно издание. Много й се чудя на тази кутия, но пък досега не съм поръчвала нищо от тях. Вие доволни ли сте от кутиите им?

https://heybea.com/index.php?route=product/product&product_id=227
Аз поръчах коледната. Последните кутии им бяха страхотни, а тази за ноември изпуснах и много ме е яд, защото има пачове за очи голяма кутия.

# 587
И аз поръчах Хей бея, кремът ми изглежда доста добър продукт и подходящ за зимата. Надявам се и останалите продукти да си струват.

# 588
Цените в сайта на Bat and Body са наистина страхотни. Големите свещи са по 12-13$. Но май няма начин да се поръча до България, дори с превозвач. В полето “държава” има опции само САЩ и Канада.🤷🏻♀ А в сайта на Лейди Бокс са по 30лв продуктите, така че кутията е добра опция.

# 589
Тук продават също неща на Bath&Body Works Simple Smile

# 590
Тук продават също неща на Bath&Body Works Simple Smile

Да, но цените са си като в Лейди Бокс.

# 591
Поръчах си един лосион на BBW за проба, ако вземе че ми хареса ще си купя и коледното издание с техни продукти. Така поне ще знам дали си струва или не 🤷🏻‍♀️

# 592
Пуснаха два от продуктите в Bellebox. Аз съм фенка на Pixie, имам едно червило от NL beauty, не е лошо. Какво е вашето мнение?

# 593
Поръчах кутията, искам да пробвам Пикси, а за молива бил бестселър … ще видим 😀
Пуснаха два от продуктите в Bellebox. Аз съм фенка на Pixie, имам едно червило от NL beauty, не е лошо. Какво е вашето мнение?

# 594
Ако погледнете официалните сайтове на BBW в Италия или Турция, то ще видите че и там цените не са по-ниски от тези на ladybox. А когато пуснат намаление , са си супер. Аз от ladybox съм купувала свещ с три фитила за 30 лв….(купена през пролетта и още има восък, а я паля редовно)

# 595
Ако погледнете официалните сайтове на BBW в Италия или Турция, то ще видите че и там цените не са по-ниски от тези на ladybox. А когато пуснат намаление , са си супер. Аз от ladybox съм купувала свещ с три фитила за 30 лв….(купена през пролетта и още има восък, а я паля редовно)
Ооо, свещите им са несравними за мен! Да, имаше промоция с -50%, но я изпуснах тогава😔

# 596
  • Видин
Бях си прекратила абонамента, но заради Пикси поръчах Белбокс 😁

# 597
Искам да само да кажа, че проверих състава на продукта УЖ с ретинол от новата кутия на Good Box с Eolia. Няма по никакъв начин ретинол и ме издразни, че го рекламират по този начин понеже е лъжа.
Това е наистина странно. Ще проспусна кутията….

# 598
И мен разминаването в състава ме притеснява. Иначе обмислям да поръчам кутията на Еолия за майка ми, която много харесва Апивита, а виждам, че и двата бранда наблягат на маслата.  Жалко, че никой няма впечатления от продуктите за лице.

# 599
Само че, линкнатото от съфорумката съдържание изобщо не е за същият продукт.

Това е съдържанието на продукта с вит. А + C, а на сайта на Goodbox e Retinol + Е, C и F.

Общи условия

Активация на акаунт