Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Не съм казала, че хитрея, или че ще поръчам кутията. Стана ми любопитно просто, от къде идва тази ценова разлика.  Защото 10лв е висока разлика за този тип кутии между еднократна поръчка и хипотетичен абонамент Wink
Да не говорим, че може да се поръча с абонамент и допълнително да се уведоми, че се отказва от него човек, след първата поръчка.

# 631
10лв е голяма разлика, така е.
Но обикновено абонаменти, които излизат по-изгодно, се предплащат за 3/6/12 месеца напред. Нещо не са го измислили в случая.
При такива условия е нормално всеки да се възползва от по-ниската цена.

# 632
Момичета, аз ли пропуснах нещо? Не разбрах кои са книгите в Чарли за октомври и ноември?

# 633
Този месец се олях...но останах много доволна😊- взех Хей бея октомври и започнах да използвам тонера на Мизон и балсамът за устни+ кремът на Мизон от септемврийската им кутия-чудесно паснаха на кожата ми!
Получих си Good box coffe и октомврийската им кутия-шампоана и балсамът им наистина да чудесни- миришат страхотно и косата се усеща по-плътна,а за блясъкът да не говоря-определено ще търся тези продукти и след като ги изхабя или бих взела още една кутия.Балсамът за устни и той влезе в употреба, пяната за лице мирише на какаови бисквитки и се усеща много мека кожата след измиване. Нощният крем ще чака ред,защото сега ползвам кремът на Д-р. Х от предишна тяхна кутия. Естествено, бисквитката им се оползотвори веднага😋. Кутията на Ралица Генчева и този месец е чудесна за мен- много си харесах персонализираната торбичка за книги и дървото, книгата чака ред,че завършвам друга,но изглежда интересна,а за следващата й вече нямам търпение!
За следващия месец поръчах Кибрит- заради шампоанът и балсамът- надявам се да си паснем и да ги въртя с тези от good box-а. Имам питане относно лейди бокса-по Коледа пускат лимитирана и редовна или е само редовна? И какво е имало в миналогодишните им кутии,ако може да ме ориентирате-любопитна съм за техните неща и тази марка BBW.

# 634
  • SF
Имате ли мнение за EOLIA?
Имам много започната козметика и се чудя дали да ги купя. Ако са супер, ще ги купя и ще чакат да свърша това, което ползвам в момента.

# 635
Този месец се олях...но останах много доволна😊- взех Хей бея октомври и започнах да използвам тонера на Мизон и балсамът за устни+ кремът на Мизон от септемврийската им кутия-чудесно паснаха на кожата ми!
Получих си Good box coffe и октомврийската им кутия-шампоана и балсамът им наистина да чудесни- миришат страхотно и косата се усеща по-плътна,а за блясъкът да не говоря-определено ще търся тези продукти и след като ги изхабя или бих взела още една кутия.Балсамът за устни и той влезе в употреба, пяната за лице мирише на какаови бисквитки и се усеща много мека кожата след измиване. Нощният крем ще чака ред,защото сега ползвам кремът на Д-р. Х от предишна тяхна кутия. Естествено, бисквитката им се оползотвори веднага😋. Кутията на Ралица Генчева и този месец е чудесна за мен- много си харесах персонализираната торбичка за книги и дървото, книгата чака ред,че завършвам друга,но изглежда интересна,а за следващата й вече нямам търпение!
За следващия месец поръчах Кибрит- заради шампоанът и балсамът- надявам се да си паснем и да ги въртя с тези от good box-а. Имам питане относно лейди бокса-по Коледа пускат лимитирана и редовна или е само редовна? И какво е имало в миналогодишните им кутии,ако може да ме ориентирате-любопитна съм за техните неща и тази марка BBW.
Може ли снимка на съдържанието на книжната кутия? Знае ли се каква ще е книгата в следващата- описанието ме заинтригува с тези фолклорни мотиви или нещо такова…
Лейди бокс поне миналата година имаха специална коледна кутия с BBW . Не си спомням точното съдържание, но аз съм голям фен на марката и си взимам всички специални кутии. Беше със страхотни коледни/зимни аромати. Редовните им пък не ги харесвам особено.

# 636
  • София
Коледната кутия на hey bea дали съдържа нещо с коледна тематика? Искам да поръчам една за подарък, но ми се иска да има и нещо коледно в нея. Как са били коледните издания предходните години?

# 637
  • Пловдив
На EOLIA съфорумка ми подари ароматния лосион в червената опаковка /беше в някаква кутия миналата година/. Много ми хареса и консистенция, и аромат, и попиване.

# 638
Имам скраба на Eolia от коледната кутия на гуд бокс и го обожавам - миризмата е страхотна,а кожата след него остава много мека.

# 639
Да, бяха страхотни продуктите за тяло на Еолиа и много ме е яд, че не са в кутията. Дано пък да има в някоя от редовните. Хей Беа изчерпаха коледните кутии. Явно подготвят малко бройки, ноември съм се изчерпа светкавично.

# 640
  • SF
Сега има цяла кутия с тях. Значи да купувам.

# 641
  • София
Някой има ли кутията Beauty rituals на Кибрит? Всички продукти ми се струват хубави и се колебая с Eolia. Имам нужда от козметика за лице по принцип. 🙂

# 642
  • SF
Трябва ли да имам регистрация в Good box, за да поръчам кутията?

# 643
Някой има ли кутията Beauty rituals на Кибрит? Всички продукти ми се струват хубави и се колебая с Eolia. Имам нужда от козметика за лице по принцип. 🙂
Аз си я купих скоро. Единствено с очния  крем на Saff имам опит, защото си го купувам и директно от тях. Харесва ми, хидратира добре. С изявени бръчки едва ли ще успее да се пребори. Сега започнах маската за коса. Приятна е, малко странна като консистенция.... Не знам дали моята е такава или по принцип си е такава- като пухкава сметана. За резултати е рано да се каже:) На Jorgobe съм фен по принцип така, че вероятно и този крем няма да ме разочарова. Картите са ми малко излишни, но ще ги видя... Може да ме изненадат:)

# 644
  • SF
Аз имам тази кутия. Още не съм ползвала крема за очи. Останалите продукти са супер.
Маската за коса ми е любима. Да, като мус е консистенцията. Много ми харесва като усещане докато я нанасям, но дали прави нещо със структурата на косъма, не мога да кажа, защото не съм го изследвала.
Аз правя кератинова терапия, която променя структуата на косата за около 4 седмици, може 5, зависи колко често я миете. Заради терапията, която определено променя косата на пипане, не мога да дам кажа какви са резултатите само за маската. Но след маската нанасям термозащита и тя също е от значение за усещането при допира. Изсушаването също. От скоро съм с нов сешоар с йони. Няма как да знам коя от всички грижи как ми се отразява.
Но самата маска е много приятна. Свършва за съжаление и ще ми липсва много.
В началото не харесах как мирише дневния крем в кутията, но сега вече не ми прави никакво впечатление. Мирише ми на прополис. Свикнах му. И той свършва.
Скрабът за тяло ми харесва също. Ползвам го, особено след моретата и тена, имах нужда.
Много добра кутия! Вземете си я.

Аз ще пробвам с Еолия на Гуд бокс, но ми кажете дали непременно трябва да правя регистрция или може като гост да пазарувам от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт