Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Нямам търпение за кутията на Good box в колаборация с EOLIA. Дано да е тя Simple Smile

# 511
Бих се радвала на гръцка марка като Кorres, може и Apivita, но те нямат нужда от реклама и съм сигурна, че няма да са. За съжаление.

# 512
И аз много бих искала кутия с Korres, но едва ли.

# 513
  • Варна
🎃 Пакост или лакомство?! 🎃HALLOWEEN MYSTERY BOX 🎃
👉 https://---shoretner923-HALLOWEEN-MYSTERY-BOX
От нас лакомство ... Грабни 8 продукта само за 49 лв. и се забавлявай 🎃 По-късно ще ни благодариш! Стойност на продуктите 395 лв.!
в Мистериозната кутия Хелоуин ще откриеш нови продукти, като ХИДРАТИРАЩА ЕСЕНЦИЯ СПРЕЙ от PAESE, СКРАБ ЗА ТЯЛО BUBBLE SALT ORANGE 200 гр, МАСЛО ЗА ТЯЛО FRUITY FESTIVAL и още 5 пълноразмерни продукта за грижа за кожата, тялото и косата, както и грим, разбира се!  🎃🎃🎃

# 514
Good box разкриха кутия с Еолиа. Какво мислите, че ще има?

# 515
Дано има някой як лосион за тяло. Миналата година, декември месец мисля, бяха сложили един червен лосион, зимен аромат. Толкова ми беше любим, направо бях пристрастена към него. Дано и сега има нещо такова. Също съм голям фен на мистовете им с блстящи частици, но те са по-скоро летни и не мисля, че ще има. Много харесвам марката и ако цената е приемлива задължително ще си я взема.

# 516
Дано има някой як лосион за тяло. Миналата година, декември месец мисля, бяха сложили един червен лосион, зимен аромат. Толкова ми беше любим, направо бях пристрастена към него. Дано и сега има нещо такова. Също съм голям фен на мистовете им с блстящи частици, но те са по-скоро летни и не мисля, че ще има. Много харесвам марката и ако цената е приемлива задължително ще си я взема.
И аз се надявам на същото. Обожавам лосиони със сладък аромат и се надявам на такъв. Не знам дали имат масло за тяло, душ гел също би било супер…

# 517
  • София
Аз ползвам 3та опаковка от този лосион. 😋

# 518
Искам лосион или душ гел🥰

# 519
Какво мислите за Прити бокс за м. Октомври?

# 520
Взех си днес кутията от Good box, но съм малко объркана.
Според мен спиралата е отваряна , ако ли не и използвана, същото се отнася и за серума.
И на двете опаковки отдолу картонът е смачкан, отгоре е ок. Количеството на серума също буди недоумение у мен.
За първи път поръчвам Good box и не зная дали не греша в мението си..? Моля за вашето мнение и съвети?
Разочарована съм

Ето снимки..

Скрит текст:

Отгоре и двете са ОК

# 521
# 522
Поразрових се и мисля, че ще има тези продукти в следващата кутия на Кибрит

https://stonestreetsoap.com/collections/hay-ho/products/hay-ho-wholesome-hair-duo

https://leonia-cosmetiques.com/products/creme-riche-the-blanc-format

Вие какво мислите?

# 523
Тези са.

# 524
Тези са, да, имаше листовка в кутията за октомври със силуетите.

Общи условия

Активация на акаунт