Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 882
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Серумът от Гуд Бокс бих го взела

# 526
  • София
Много им се изнервих на Хей Беа....не знам колко бройки са имали, но всеки ден проверявах за кутии от миналата седмица и все пишеше 2-3 дни, изведнъж стана изчерпана!
От предишната им кутия пяната е разкошна! Frudia веднъж ме разочароваха с един крем за лице, но този продукт е топ за моята кожа Simple Smile

# 527
  • Бургас
Хубави изглеждат на Кибрит продуктите.
Сама няма да се наканя да купя Kerastase или друга професионална козметика за коса,но на Mades от pick n dazzle и на шампоаните от good box с кафе много им се радвам.
Даже повторих кутията,защото много ми харесаха шампоанът,маската и измината пяна,а и кремът за лице с кафе е хубав.

И да,кремовете на Dr.H(ама много ги харесах точно техните), Dr.Derm, rumi и т.н.няма да мога да си купя на реални цени,но са много хубави и съм много доволна,че имам шанс да ги ползвам.
И околоочните ползвам за цялото лице,също са хубави от кутиите.
И много, много лекият на Авант също хидратира,макар че много бързо свърши за моята суха кожа.За серум го ползвах,добре се отрази.

# 528
  • Варна
Абонирах се за Pich N Dazzle, имат нови продукти и марки, заредили са любими мои продукти. Подаръкът е на неизвестна, но интересна за мен българска марка. Всичко ми е ново в кутийката и нямам търпение да пристигне за да тествам нещата си❤❤❤
Някои продукти са с увеличена цена.

# 529
Много им се изнервих на Хей Беа....не знам колко бройки са имали, но всеки ден проверявах за кутии от миналата седмица и все пишеше 2-3 дни, изведнъж стана изчерпана!
От предишната им кутия пяната е разкошна! Frudia веднъж ме разочароваха с един крем за лице, но този продукт е топ за моята кожа Simple Smile
И аз се разочаровах, че така се получи. И съм на същото мнение за пяната- уникална е! Определено пак бих си я купила. Много харесах и една пяна на Миша, пак от тяхна кутия.

# 530
Може ли някой да сподели от кутията на гуд бокс дали е пробвал спиралата,аз съм с чувствителни очи и се чудя въобще дали да е отварям,а като гледам не е залепена така,че да става за продажба.И крема за лице попива ли добре,или оставя мазен филм?

# 531
И аз се разочаровах, че така се получи. И съм на същото мнение за пяната- уникална е! Определено пак бих си я купила. Много харесах и една пяна на Миша, пак от тяхна кутия.
Извинявам се за спама, но за коя пяна става въпрос? И дали е ОК за суха, чувствителна кожа? В сайта на Хей Беа не намерих никакво описание на каквото и да е....

# 532
Извинявам се за спама, но за коя пяна става въпрос? И дали е ОК за суха, чувствителна кожа? В сайта на Хей Беа не намерих никакво описание на каквото и да е....
[/quote]
Не е спам, съвсем на място ти е коментарът.

# 533
Може ли някой да сподели от кутията на гуд бокс дали е пробвал спиралата,аз съм с чувствителни очи и се чудя въобще дали да е отварям,а като гледам не е залепена така,че да става за продажба.И крема за лице попива ли добре,или оставя мазен филм?
Кремчето с вит.ц попива чудесно ❤️

# 534
  • Бургас
С чувствителни очи съм,от кремове със слънцезащита сълзят,от спирали сълзят,от околоочни кремове и почистващи продукти парят,сълзят...
Не ми дразни спиралата от good box,но не е гаранция,че и при теб ще е ок.

# 535
  • София

Според мен няма да ти пасне, тя е за стягане на порите, по-скоро е за нормална към мазна кожа. Моята лесно се зачервява, но пък е една идея мазна в Т-зоната, така че ми пасна добре. Но ми трябва крем след това, иначе леко ми опъва.

# 536

Ако случайно пуснат още бройки и някой види, моля, споделете, за да поръчам.
Миналата година КИБРИТ спряха коледните и пуснаха още допълнителни бройки, може и да е било някакъв маркетинг.

# 537
  • Видин
Шийт маската от последния ГБ е меко казано отвратителна. Мирише на лекарства, ама буквално като че си в болница. Не прилепва добре, абе отврат. Не съм фен на тоя тип маска, едва дотрайвам да ги махна по принцип, но това е безумие. 7th heaven, друг път! По-скоро седми ад 🤣🤣
Някой друг има ли впечатления от нея?
И друго да питам - ползвам капките за съвършена кожа на Руми от ден 1 на пристигане на кутията. Нямам кой знае какви петна по лицето, но засега не виждам видим ефект от тях? При вас как е?

# 538
Шийт маската от последния ГБ е меко казано отвратителна. Мирише на лекарства, ама буквално като че си в болница. Не прилепва добре, абе отврат. Не съм фен на тоя тип маска, едва дотрайвам да ги махна по принцип, но това е безумие. 7th heaven, друг път! По-скоро седми ад 🤣🤣
Някой друг има ли впечатления от нея?
И друго да питам - ползвам капките за съвършена кожа на Руми от ден 1 на пристигане на кутията. Нямам кой знае какви петна по лицето, но засега не виждам видим ефект от тях? При вас как е?
Аз също не виждам никакъв ефект, и имам странното чувство, че пъпките ми се умножиха от този серум.. и го спрях, сега ползвам този от ГБ, определено мирише в пъти по-добре и поне мисля, че кожата ми го понася повече Simple Smile

# 539
Някой има ли лични впечатления от продуктите на двете разкрити от Кибрит марки за месец ноември?

Общи условия

Активация на акаунт