Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
И аз не съм доволна от капките на Руми,освен че не виждам ефект,и аз мисля,че се сдобих с  малко повече пъпки(рядко ми излизат) но и май ми изсушава кожата ,а харесвам нейните продукти и очаквах повече.

# 541
И аз не съм доволна от капките на Руми,освен че не виждам ефект,и аз мисля,че се сдобих с  малко повече пъпки(рядко ми излизат) но и май ми изсушава кожата ,а харесвам нейните продукти и очаквах повече.
Ами какво да се прави “българска работа” , като се е наложило да ги дадат даром или за жълти стотинки.. явно освен от цялостната опаковка са спестили и от тук-там някоя друга съставка, поразредили са с вода и хайде 😁 Дано поне и чуждите марки не работят по тази схема.. ✌🏻

# 542
И при мен няма и минимален ефект от капките на Руми. И аз станах в пъпки, каквито по принцип нямам( освен по една около цикъл). Третирам ги както винаги и обикновено се махат на втория ден, а сега не се махат и се чудех какво да правя...въобще не ми дойде на акъла, че е от серума и продължих да си се мажа с него...Изключително разочарована съм! Аз си взех кутията заради капките...

# 543
На мен много лесно ми излизат пъпки, така че редувам серума на Руми с този против акне на ecoocing и положението е овладяно.
Имам едно по-ясно изразено петно, което наблюдавам и е избледняло - дали е заради капките, обаче, или заради маската от hey bea yuja niacin, не знам

# 544
  • Бургас
Аз ползвам крема на Руми,на него му дойде редът.Капките не съм отворила,казвате,че не миришат на нищо,което е добре.
Ами не е лош,прави мека кожата и не я дразни.Ама не искам козметиката за лице да мирише.Нито на прах за пране, нито на най-скъп аромат,нито на естествени съставки.
Деликатно ароматизиран крем като DrH ми допада.(Ами влюбих се,това е положението,но не ми е във възможностите)

# 545
  • София
Аз пък обожавам козметиката ми да мирише. Прострастена съм към аромата на Биотрейд крема с спф 50. Не понасям обаче например мизиризмата на Nuxe. 😏

# 546
Аз също обожавам всичко от козметиката да мирише. Даже това ми е най- определящото дали харесвам нещо или не. Просто така ги усещам нещата🤷🏻♀ Аз обожавам един нощен крем- маска на Виши как мирише например. А лосион за тяло и душ гел пък, ако не миришат, напълно отпадат за мен. Колкото до капките на Руми- може би една идея изсушавам съвсем леко, но определено ми изравниха тена, имам две пигментни петна, които избледняха доста, а и ми беше много комфортен серума като усещане. Въобще съм голям фен на нейните продукти. Нощният крем също направо го обожавах и си взех втора опаковка. Една приятелка също.

# 547
  • SF

Аз също обожавам козметиката ми да ухае.
Аз харесвам как ухаят NUXE.

# 548
  • Бургас
Явно затова всичко ароматизират.
Шампоанът и маската от goodbox миришат на кафе,капучино...
Пасват или с крем с лек аромат или с крема с кафе от същата кутия.
И с толкова кафе по мен няма как да сложа някакъв лек парфюм,слагам Black Opium,мирише и той на кафе.
И дезодоранти със силна миризма не харесвам.

# 549
  • Видин
Разкриха ГБ с Еолиа. Ще пропусна.

# 550
И аз ще пропусна,чакам коледните

# 551
  • София
И аз. Надявах се на продукти за тяло и такива с SPF.

# 552
Oooo, голямо разочарование е тази кутия с Еолия. Ще я пропусна. Така се надявах на лосиони за тяло и мистове...Жалко

# 553
  • Бургас
Хубава си е кутията,ама във всяка има кремове и продукти за грижа за лице.
Просто в момента не ми трябват.

# 554
Взех си днес кутията от Good box, но съм малко объркана.
Според мен спиралата е отваряна , ако ли не и използвана, същото се отнася и за серума.
И на двете опаковки отдолу картонът е смачкан, отгоре е ок. Количеството на серума също буди недоумение у мен.
За първи път поръчвам Good box и не зная дали не греша в мението си..? Моля за вашето мнение и съвети?
Разочарована съм

Ето снимки..

Скрит текст:

Отгоре и двете са ОК

По моя казус Simple Smile
Още същата вечер написах мейл до GoodBox със снимките.
Вчера ми се обади техен представител, с когото коментирахме случката. Той твърди, че не е възможно да са отваряни, но според мен подобни смачквания и пречупвания и то точно на капака, където се отваря, просто няма как да са причинени от транспортирането. Както и да е , господинът ми се извини ми се и като компенсация ми изпратиха тази комплиментна кутия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт