Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Взимам повод от vipkris. Допреди година, когато някой имаше празник, за да се хареса подаръкът решихме в службата да си кажем желанията за подарък. Жените се обединихме около маркова козметика, а мъжете около „първа вноска за нов автомобил“. Тази година  разочаровахме мъжете с реплики от рода: „Ох, затрупана съм!“, и вече получаваме подарък „Първа вноска за лифтинг.“ Така че имат бъдеще кутиите и  явно се харесват от жени с вкус към качествена козметика.

# 646
Момичета, идвам да похваля маската за коса от последната кутия на Гуд бокс. Косата ми е обезцветена и изтощена, маската много я омекоти и заглади и ухае страхотно, като аромата се задържа и след сешоар

# 647
Момичета, идвам да похваля маската за коса от последната кутия на Гуд бокс. Косата ми е обезцветена и изтощена, маската много я омекоти и заглади и ухае страхотно, като аромата се задържа и след сешоар
И аз много я харесвам, но за мойта коса ще стигна за около 5-6 пъти 😁😟

# 648
  • София
Супер! Благодаря! Най-вече заради маската взех кутията и нямам търпение да стигна до неяи тези дни,

# 649
Тази маска как я ползвате, преди измиване на косата или след това, като стандартните маски?

# 650
+1 за маската. Имам си нацор от продукти и реших да я използвам преди къпане. Намазах се, сресах косата, след няколко минутки измих и косата ми е прекрасна. Единствено миризмата не ми понася, ама няма две добрини.

# 651
От 2-3 дни използвам елексира на EOLIA вечер, приятен е, но днес използвах ексфолиращата скраб за лице от кутията и МНОГО ми хареса Heart Exl

# 652
Тази маска как я ползвате, преди измиване на косата или след това, като стандартните маски?
Преди измиване е маската, и на листчето в кутията го пишеше. 😊

# 653
Качен е съставът на продуктите на Еолия,  за което адмирации за Гудбокс.  За част от клиентите реалният състав на продуктите е по-важен, отколкото помпозните описания колко върхът е даденият продукт .

# 654
  • SF
Поръчах я. С доставката общо 49,99. Ще ви разказвам, когато я получа и отворя.

# 655
  • Видин
Да разбирам, че няма да има ноемврийска месечна кутия на Гуудбокс?
Зарязах капките на Руми засега, а може да ги слагам само вечер. Много ми харесва серума на Фигс&Руж. Предишният, който имах ми правеше кир ефект и го продадох, а този не. Явно много зависи от типа кожа и от това какво ще се нанесе след него. Аз много обичам глинени маски за коса, които се слагат преди къпане. Не мога да кажа дали има ефект все още.

# 656
 След голяма пауза от всякакви кутии....Туко що си получих кутията на Good box Eolia, нямам търпение довечера да тествам продуктите. Получих и кутията на Charly Wilde - много е сладурска, с внимание към детайла и лично отношение.

# 657
A защо няма да има ноемврийска кутия на Гудбокс?

# 658
Ще има Ноемврийска кутия на GoodBox 😊

# 659
Какво мислите за серума от кутията за Ноември на Lady box? Дали ще е хубав?

Общи условия

Активация на акаунт