Любители на котки - Тема 176

• 28 629
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Брей тоз е големичък!
Аз днес хванах вече ултра мега мързеливата поза:

Тоз е тази (британска дама) - Елизабет, на кратко Тути.

# 391
  • София
Здравейте. 3 годишния ни котарак беше с диария, която започна преди 10 дена. След антибиотици и инжекции се оправи за седмица. Но остана летаргичен и днес го забелязох, че не иска или по-скоро не може да яде гранули. Само ги ближе и сякаш не може да ги глътне. Яде пауч. Правиха му кръвни изследвания и биохимия и всичко е нормално там. Отхвърлиха глисти и гиардия с изследвания. Той е домашен и няма досег с други животни. Утре пак ще го водя на вет, но ми е много притеснено от това поведение. Някой имал ли е подобен случай?

# 392
Ей тука,едни котки

# 393
Не мога да запомня толкова много котки Simple Smile особено такива, които за първи път виждам на снимка 😊

# 394
Здравейте. 3 годишния ни котарак беше с диария, която започна преди 10 дена. След антибиотици и инжекции се оправи за седмица. Но остана летаргичен и днес го забелязох, че не иска или по-скоро не може да яде гранули. Само ги ближе и сякаш не може да ги глътне. Яде пауч. Правиха му кръвни изследвания и биохимия и всичко е нормално там. Отхвърлиха глисти и гиардия с изследвания. Той е домашен и няма досег с други животни. Утре пак ще го водя на вет, но ми е много притеснено от това поведение. Някой имал ли е подобен случай?
Хубаво е, че са оправили диарията, много гуш на котето, такъв стрес! Simple Smile
Може да е от зъби? Тях гледаха ли ги? Може да е просто съвпадение и да няма нищо общо едното с другото.
Паучовете са мекички и им е лесно да ги ядат, а гранулите са твърди и трудни за дъвчене при проблеми със зъбите...
Пробвай друг ветеринар.

# 395

Моя Памук,пак си изтръгна катетара днес,утре сме пак на ветеринар😓
Нищо не се случва и в тоалетната,тези струвити кристали,явно още не са се разтворили😔
Много ми е тъжно

# 396
Валентинче, защо не пробваш друг вет какво ще ти каже… Sad мъчно ми е и на мен… вип вет работят по няколко часа събота, за неделя не съм сигурна, и други ветове препоръчаха в темата

# 397
Отчитам се за малката котка, за която ви питах. Живнала е и е хапнала, може би наистина да се е натровила нещо.

Зак и Сакура са страхотни!
Pandoina, дано намериш решение за Франки, много трудна ситуация

# 398
  • Стара Загора
Ани, как е Блеки?

# 399
  • София
Оправя се. Благодаря, BarbieDi! 🤗
От вчера хапва, а днес яде нормално.
Вече имаме нормални резултати в тоалетната (стискаше и пишкаше по веднъж на ден- по много обаче) и за пръв път от 3 дни кубчета.
Стъпва по- спокойно и стабилно на задните крачета днес.
Поддържа и хигиената си вече.
Трябва му покой още 2- 3 седмици.
Само не знам как ще го озаптя да не излиза навън толкова време... той може да се нарани при опитите да отваря вратите, за да се "спаси".

Скрит текст:
Вчера като се прибрах и го потърсих да ходим на инжекция, се оказа, че ММ е забравил вратата отворена и Блеки го нямаше. Ходих по гората, търсих го, виках го...
Притесних се, че няма да може да се прибере като го боли и няма сила и т.н. и т.н.
Показа се по- късно- беше се сврял зад едни кашони в двора.

Лежи предимно в тази поза

Ясно се вижда вдлъбнатината в края на гръбчето (или подутината в началото на опашката)... не знам кое е правилно... знам, че като го видя ме смушва сърцето 😥

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 22:47 от AnyHr

# 400
Сиромашки скиталец. Хем се опари, хем пак напира.

# 401
  • София
Сиромашки скиталец. Хем се опари, хем пак напира.

Блеки не скита, не ходи надалече, а се бие за територия в гората около нас (нищо, че е кастриран).
Вет каза, че не си вземат поука ... 😥
А котакът, с който "спорят" за територията, вече е "кацнал" на оградата... (до вчера не припарваше- забравяла съм храна навън и беше непокътната, а сутринта всички кофи бяха обърнати и преровени).
Ще трябва аз да ходя да се бия с него. Само страшното "ольо- ольо" как ще докарам незнам 😹

# 402
  • Бургас
Днес в petmall има -20% намаление на всичко.
Малко попрекалих,купих си му чувалче Брит sensitive 8kg,Роял Канин sterilised 37 2 kg,Hills 1,5 kg sensitive и един Hills urinary,който разтваря камъни.За профилактика,дано го яде.Хилс сензитив яде,надявам се и този да хареса.
И драскалка с някакво топче,голяма е,дано я хареса.И купички с поставка...

# 403
  • София
Днес в petmall има -20% намаление на всичко.
Малко попрекалих,купих си му чувалче Брит sensitive 8kg,Роял Канин sterilised 37 2 kg,Hills 1,5 kg sensitive и един Hills urinary,който разтваря камъни.За профилактика,дано го яде.Хилс сензитив яде,надявам се и този да хареса.
И драскалка с някакво топче,голяма е,дано я хареса.И купички с поставка...
Тази с насекомите ли? Joy  Майтапя се. Видях, че тя е 7 кг. И все пак какво ѝ е толкова хубаво, че е много по-скъпа от другата Sensitive? Освен това забелязах, че разликата в цената между синята и бялата серия доста се е стопила. На какво ли се дължи това? Може би тази, която свършва по-бързо идва с нова цена?

Не знам дали сте си вписали любимците в сайта им. Изпращат кодове за рожден ден. Wink И аз поръчах един чувал Брит и смъкнах цената с още 10%. Simple Smile 

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 15:03 от Тaня67

# 404
Като казахте Brit. Отскоро има в зооолюс паучове Brit care, две кутии са на цена 28,50, а тук една кутия я продават за 20-21

Общи условия

Активация на акаунт