RYANAIR - 21

• 43 735
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Milano
На 01.10.2022г. ще има стачка на персонала на Раянеър, Малта еър, Изиджет и Волотея в Италия.

# 76
Реджи, дано стачката е само за Италия. Ние на 1.10 пътуваме от Барселона към София.

# 77
  • София
Виж на резервацията от кое поделение се изпълнява полета.
Ако е Малта еър - ясно е. Но пък може да се договорят до тогава и да я отменят.

# 78
Полетът се изпълнява от buzz. Надявам се, че всичко ще е наред.

# 79
  • Milano
Iki70, ти си следиш за стачки в Испания.

Нищо не е "ясно" щом е Малта еър.

Когато през август стачкуваха служителите на Раянеър в Испания, в Италия не са.

# 80
Извинявам се за глупавия въпрос, но как се разбира от кое подразделение се изпълнява полета? Това пише в моята резервация FR3623.

# 81
  • Milano
Напр. в процеса на резервация:

Когато не пише нищо се изпълнява от Раянеър, както във вашият случай.

# 82
Напр. в процеса на резервация:

Когато не пише нищо се изпълнява от Раянеър, както във вашият случай.

Благодаря!

# 83
Здравейте!

Искам да попитам майка ми се регистрира за полета си, но латинското изписване на името на бордната карта и това на личната карта не съвпадат тя се казва Антония , но на борднара карта излиза ANTONIIA a пък по лична карта е ANTONIYA със Y.
Въпросът ми е дали ще има проблем на летището като се качва на полета сии ще лети със компания Ryanair

# 84
Здравейте!

Искам да попитам майка ми се регистрира за полета си, но латинското изписване на името на бордната карта и това на личната карта не съвпадат тя се казва Антония , но на борднара карта излиза ANTONIIA a пък по лична карта е ANTONIYA със Y.
Въпросът ми е дали ще има проблем на летището като се качва на полета сии ще лети със компания Ryanair
В 20 поста назад е коментирано поне 6 пъти. Няма проблем за 1 буква.

# 85
  • София
Припомнете ми моля аерозоли / дезодоранти под налягане разрешени ли са в чекиран багаж? Веднъж намирам информация, че са, но също и че избухливи / запалими, каквито те са, не са разрешени.
Ако има пътуващи често до Айндховен, имате ли наблюдения коя компания принципно поддържа по-ниски цени за базов билет. Не за конкретна дата.

# 86
  • На планетата Земя
Няма проблем за аерозоли в чекиран багаж.

# 87
А стои въпросът с дезодорант, когато си с приорити багаж от 10 кг. и малка раница?

# 88
  • СОФИЯ
Малък, до 100 милилитра.

# 89
Благодаря ,сега остава да си намерия такъв:)

Общи условия

Активация на акаунт