Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 569
  • 885
  •   1
Отговори
# 150
  • Под Сините камъни
Пепински не живея в България, а са от физически магазин. Ако живеете в Дания ще споделя веднага от кой магазин са ☹️
В България живея Frowning1

# 151
Привет!
В брошурата на Лидл видях че тази седмица има светещи къщички, по 3 или по 5, свързани с кабел помежду си. Красиви са.
Още малко и започвам с украсата. Много искам да си направим бяла камина, но трябва да се включи и мъжа ми, защото с негова помощ ще стане много по-добре, но той не е по тия неща.

# 152
Може да си купиш рамка за камина има готови. Вярно сигурно по-скъпо излиза, но когато човек не може да се справи със собствени сили има решение Simple Smile

# 153
# 154
  • Някъде там
В кой магазин се намират тези красоти?

# 155
Таман щях и аз да питам, за съжаление не очаквам да са в БГ. Толкова много видове и размери. Много са хубави.

# 156
Буквално се изгубих в този сайт, а какви елхи видях 😍
https://mydepot.bg/bg/%D0%9A%D0%9E%D0%9B%D0%95%D0%94A-c858

# 157
Искрица,  магазинът е Galeria Kaufhof, в Германия е. Има и онлайн магазин,  но нямам представа дали доставят до България. Пуснах ги, защото повечето от пишещите тук ги харесват.
https://www.galeria.de/weihnachten/weihnachtsfest/weihnachtsdeko … tikel-art=figuren

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 16:35 от Pipi_

# 158
Цоп в темата. Забърсах от Пепко два чифта лампи с батерии. Едните вече сложих на дърво н двора, а другите са тип завеса с висящи снежинки. Миналата седмица взех и един гном. Навън е 25 грАдуса, но започва да ми се иска да украсявам.

# 159
В къщи имаме традиция да украсяваме прозорците ,като ги превръщаме в коледна витрина.
Скрит текст:

Някой миналата година ме попита за къщичките и сега споделям ,че отново се запасих с тях и ето това представляват. Купувам ги от амазон, но ги има и в ибей, алиекспрес и т.н.

Скрит текст:

# 160
Цоп в темата. Забърсах от Пепко два чифта лампи с батерии. Едните вече сложих на дърво н двора, а другите са тип завеса с висящи снежинки. Миналата седмица взех и един гном. Навън е 25 грАдуса, но започва да ми се иска да украсявам.
И аз си взех гном. Гледах и тези лампички със снежинките, но не видях колко са дълги, дали стават за прозорец?
Имаше и много сладки феички, малки и големи.
Сега се оглеждам също и за покривка за масата и калъфки за малките възглавнички на дивана. Обичам да ми е Коледно, уютно 😊

# 161
Лампите тип завеса от Пепко са над 2 метра. Аз мисля да украсявам отвън една постройка. Хубавото е, че се дават и за навън, което значи, че батериите няма да се скапят от студа. Днес пак ходих, ама в Пепко в мола - имаше много калъфки за възглавници, взех свещ - елха с дънер и две керамични еленчета. Имаше гномове, голям Дядо Коледа, голяма фея. Голяма краста 😁

# 162
И аз се разписвам с първи коледни покупки. 🎄

Взех коледния календар на ДМ с чай и нямам търпение да го пробвам. 😍

# 163
Миналата година бях взела чая. Всеки ден е различен, хареса ми. Тази година обаче е същия, само опаковката е различна и ще пропусна, не ми е интересно сега 😊 А и не съм толкова по чая.

# 164
  • Deutschland/HE
Едните ни съседи вчера сложиха коледната украса пред къщата. Малко рано ми се струва, защото тук има да се отбелязва и св. Мартин след 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт