Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 560
  • 885
  •   1
Отговори
# 165
  • Карлово
Миналата година бях взела чая. Всеки ден е различен, хареса ми. Тази година обаче е същия, само опаковката е различна и ще пропусна, не ми е интересно сега 😊 А и не съм толкова по чая.
Oт Амазон ли?

# 166
  • София
Записвам се в темата с малко снимки от миналогодишната ми коледна украса Simple Smile

Скрит текст:

# 167
Да се присъединя и аз към вас, с пожелания за много реализирани идеи!

Любимите ми снимки от миналата година са къщичките, които направихме с малката щерка и коледния венец, който изработих аз.

В Интернет страницата на Юск видях хубави гномчета, но ги продават само във физическите магазини. Ако не ми мине котка път, мисля през почивните дни да отида да разгледам.

# 168
За календара с чай от Дм става на въпрос.

Аз миналата година не взех, така че тази ще ми е интересно. Simple Smile

# 169
  • София/Севлиево
Аз си взех и миналата и по миналата година от чая на ДМ.Тази година пак ще взема,но аз обожавам чай,тъй че няма да е излишен.
В Пепко има много коледни неща,но аз търсех две конкретни и поне в единия магазин при нас ги нямаше.Казаха че всеки ден получават нови неща и се надявам да се появят...

# 170
Коледните клипчета на влогърите започнаха.
Обожавам да ги гледам, става ми много уютно и празнично. 😍🎄

# 171
# 172
Официално открих сезона на коледните филми. 🙈
Тази вечер си пуснах Вълшебният сладкиш по HBO. Понякога са ми малко сладникави, но са ми толкова разтоварващи и уютни тези филми. 🎄

# 173
  • под тепетата
Вече два часа пека на вентилатор с 50 градуса едни филийки портокал, лимон и лайм. Като гледам поне още два часа ще отидат. На колко градуса ги печете? Пробвах на 50 без вентилатор, ама то все едно  нищо не правя.

# 174
Те се сушат,не се пекат.
Най-добре ми станаха годината,когато ги сложих върху парното

# 175
  • под тепетата
Да, права си, грешно се изразих. И на мен ми се получават най-добре над парното, но още не сме го пуснали с тия летни температури навън. Искам да се подготвя по-отрано, че много задачи се задават.

# 176
Биляна, red soul, издайте моля технологията за сушене върху парно.

# 177
Ако технологията на сушенето е като тази с която аз суша смокини, значи: пека на около 70-80 градуса (зависи от фурната, не трябва да се опичат), без вентилатор. За да е леко отворена вратата на фурната слагам една дървена лъжица. Обикновенно цяла нощ заминава.

# 178
Пробвала съм фурна и еърфрайер.Не стават.Ако прекалиш с градусите,почерняват.
За парното технология няма.Като в доброто старо време-хартия за печене и наредени резенчета върху нея.За ден стават готови,а и къщата ухае невероятно.

# 179
  • под тепетата
На нашето парно има отгоре плоскост с дупки. Нареждам върху хартия. и завъртам по някое време. Преди две години суших във фурната, но не помня на колко градуса. Ще видим сега как ще ги докарам.
Скрит текст:
Цитат
 Тогава ми се наложи да правим с внука картички - от нищо нещо, че нямах материали никакви на вилата за такива дейности по време на локдауна. Бялото е коректор, че нямах бяла боя. Сега обаче ефектът ще е търсен и съм си набавила туй- онуй. Ще участвам в благотворителен  базар.

/quote]

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:10 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт