Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 563
  • 885
  •   1
Отговори
# 180
Вкъщи заради кучето не става по парното, та ги накачих около лампите миналата година, но пак някои почерняха. Тази година ще ги суша на сушилня, дано успея да им запазя цвета!

# 181
Аз имам 2 бр котки 😊 и портокалите са конкуренция за парното,ама пак се получава.

# 182
  • Някъде там
Къщичките ми от синсай Simple SmileВълшебни са ми

# 183
Прекрасни са тези къщички!

Някоя от вас да има преспапие от Лидл? Вчера видях, че в нашия Лидл има останали от миналата седмица, много хубави ми се видяха, но много големи. Аз бързах и не отворих кутия да проверя за какво точно става въпрос.

# 184

Някоя от вас да има преспапие от Лидл? Вчера видях, че в нашия Лидл има останали от миналата седмица, много хубави ми се видяха, но много големи. Аз бързах и не отворих кутия да проверя за какво точно става въпрос.

# 185
Качвам малко снимки от Бриколаж, че ходих за лепило и наснимах. Имаше много венци и Дядо Коледовци в различни размери. Снимала съм и цените, ако на някой нещо му хареса да се ориентира.
Скрит текст:

Не са ми много качествени снимките, че ръцете ми бяха заети.

# 186
  • Пловдив
Ох, страхотни са им фигурките Heart Ще мина тази седмица и през "нашия", да допълня колекцията Flushed

# 187
  • под тепетата
Ето изпечени, пардон - изсушени портокали. Лимоните и лаймът потъмняха и станах един мърляв цвят.

Нахвърляла съм елементите върху основите, но още ги умувам. Едната панделка е много широка, но при разполовяване се разрънчва. Мене не ме дразни, но ще потърся и нещо друго. Забравих да купя звездовиден анасон.

# 188
Много е красиво. Това тип картичка ли е? Със селикон ли е залепен портокала?

# 189
Биляна, страхотни са!

# 190
  • под тепетата
Да, картички за базар подготвям. Не съм го залепила портокала още, но или силикон, или с панделка/зебло ще го прикрепя.
Благодаря, Pipi_, Реа!

# 191
Утре ще сложа един портокал и един лимон да пробвам и аз, пък!

# 192
  • под тепетата
Ако мъжът ми разбере колко часа съм го сушила, сигурно ще ми го сложи на златно колие Sweat Smile Като пуснат парното ще заложа пак, но и мандарини!

# 193
Аз не си пазя скимки,но това намерих.

Така се получиха от сушене във фурна и фрайер,преди година.

Така,сушени на парно.Миналата години и розичките от корите сушах на парното.

# 194
Биляна, от няколко дни сме на парно, ще заложа утре една серия, да видим какво ще стане. Дано имам повод да се хваля, макар, че съм с двете леви и едва ли ще измайсторя нещо хубаво като теб. Но поне за аромат в къщата да ги имам.

Общи условия

Активация на акаунт