Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Също ако се втрива много енергично продуктът.

# 361
Колко често използвате гелове с плодови киселини?
Взех си гел с плодова киселина от портокал на It's skin. Мислех да я използвам всеки ден, но след първото използване чувствам кожата си леко суха, опъната и много излющена. 😀😀 А на опаковката пише, че може да се използва всеки ден ...

# 362
  • София
През 2-3 вечери.

# 363
Използвам 2 пъти седмично, но само през месеците между ноември и март.

# 364
С плодови киселини имам ексфолиант на Конопка от Лили. на влажна кожа се втрива и отмива. Колкото пъти си слагах, толкова пъти ми избиваха пъпки. Слагах и само на челото си известно време и пак реагираше кожата там с пъпки. Сега го ползвам за черни точки на носа. Усеща се, че добре ексфолира, моята кожа не реагира добре на никакви киселини за съжаление.

Днес от Лили реших да си купя нагревател и кола маска. Досега карах с епилатор, но реших да мина на кола маска. Още не съм тествала как ще е с нагреватела и тази рол он кола маска, но се надявам да свърши работа.

# 365
Понеже си начинаеща с кола маската, ще си позволя да дам съвет като човек, продавал кола маска 😀 купила си титаниева, тя е  най-подходящата за чувствителна кожа, няма да имаш никакви следи след употреба. Но с титаниевите се работи много бързо, защото изсъхва светкавично. Лентата на тази мярка не е уау, има и по-тънки. Намери си олио зя почистване, става и с бебешко олио, но все пак вземи за почистване на остатъци.
Тихо ще похваля този течен пилинг на Балея:

Кожата ми е чувствителна и определено ме е страх от активни съставки, но салициловата киселина ми влияе добре и реших да го тествам. Тествах го 2 пъти, нямам реакция засега, оставя мазен слой, изчаквам да попие и нанасям нощен крем.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 16:32 от Хелия

# 366
Доволни ли сте от адвент календарите? Никога не съм взимала, гледам са пуснали в сайта на Лили на Essence, Catrice и Revolution, а в сайта на DM има Trend !t up, Alverde, Nivea, някакъв вегански явно с храни, има и за мъже

# 367
Доволни ли сте от адвент календарите? Никога не съм взимала, гледам са пуснали в сайта на Лили на Essence, Catrice и Revolution, а в сайта на DM има Trend !t up, Alverde, Nivea, някакъв вегански явно с храни, има и за мъже

Гледам видеата на Антоанет Попова за тях. Показва голяма част и може да видиш съдържанието.

# 368
Обмислям да си взема календара на Trend it up и/или Alverde. Хваща ме яд, че понякога много харесвам нещо от календара, но са лимитирани само за календарите.

# 369
  • София
Мисля, че някой беше писал, че Веган календара на DM е хубав или съм запомнила грешно? Нямам нужда от козметика, но някакви сладки нещица с удоволствие бих опитала Simple Smile.

# 370
Здравейте,
не съм чела последните постове, защото още не съм изпълнила последния списък с препоръчани продукти Simple Smile Да си призная, ако не е темата не зная какво да си купя като вляза в тези магазини Simple Smile))
Влизам с молба за шампоан за тийнейджърката, която има мазен скалп само, но и "пърхот", вследствие на чесане, лош навик. Та не знам дали е пърхот точно..

# 371
На мен лично преди време точно за това ми помагаха много шампоаните на Дева и на Арома с коприва, изобщо такива с коприва, Евтерпа също имат.

[/b]
Здравейте,
не съм чела последните постове, защото още не съм изпълнила последния списък с препоръчани продукти Simple Smile Да си призная, ако не е темата не зная какво да си купя като вляза в тези магазини Simple Smile))
Влизам с молба за шампоан за тийнейджърката, която има мазен скалп само, но и "пърхот", вследствие на чесане, лош навик. Та не знам дали е пърхот точно..

# 372
А като си чеше главата дали не я сърби скалпът, може да има чувствителен скалп и шампоаните за мазна коса само ще го провокират.

# 373
  • София
Здравейте,

Същият проблем имаше и моята дъщеря, с този шампоан се оправи и вече 2-ра година не иска да го сменя:

# 374
  • Сливен
Може да пробвате и шампоаните на Сенсун блу.
https://apteka.framar.bg/30006825/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE … D0%BE%D1%81%D0%B0
Аз си го купувам от Марешки .При мен се получава от време на време на нервна почва сърбеж и след 2-3 ползвания се успокоява.

Общи условия

Активация на акаунт