Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 298
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Deutschland
Благодаря. Моят цвят също е светлорус, ще мина да ги погледна

# 61
  • Сливен
Маските на тресеме в ДМ са 12.55 четири вида

# 62
ДМ имат ли онлайн поръчки? Бях харесала един молив за устни, ама не видях опция за купуване Confused

# 63
Само през glovo, но не всичко има

# 64
Някои сайтове продават от асортимента на ДМ, зависи коя е марката...

# 65
Ясно, значи не съм пропуснала нещо Blush S.H.E. (не съм сигурна дали съм го изписала правилно).

# 66
S-he май се пише. Не знам дали марката я има в Пандата или някъде по сайтовете. Сега ще погледна.
Май няма. Това мисля, че е марка, произведена само за ДМ.

# 67
Много благодаря, Азалия.

# 68
s-he е марка на dm и се намира само в техните магазини. Аз имам един техен молив за устни, мноооого е мек, лятото направо се топи, но пък е траен, не се разтича и не изсушава.

# 69
Лошото е, че не ги виждам никъде вече, а тези специално са като молив - червило.

# 70
Отзиви за този?

# 71
  • Бургас
Маските на тресеме в ДМ са 12.55 четири вида
Ама аз последно взех една за около 7 лв...
Как 12.55
Ужас

# 72
  • Deutschland
12.55 лв. са оцветяващите. 7 лв. обикновените.

# 73
  • Сливен
Извинявам се,че не уточних,но нали писах по-нагоре за кои става дума,Имам и снимка,обаче не ми дава да я кача.

# 74
Ще ми препоръчате ли хубав шампоан?
Не ми се омазнява чак толкова бързо.

И имате ли отзиви за някой от тези:
Скрит текст:

За увредена от боядисване, агресивно сушене и химическо третиране коса. Само след едно измиване косата има 10 пъти по-силни и 10 пъти по-малко заплитащи се краища. Поправя 1 година повреда за 3 дни.

Подходящ за силно изтощени коси и превенция срещу косопада. Стимулира и активизира растежа. Хидратира и регулира омазняването. Успокоява, облекчава сърбежа и балансира рН на скалпа, като същевременно придава на косата мекота и здравословен блясък.

Кофеинов шампоан против косопад. Включеният кофеин подпомага растежа на косата и е доказано, че забавя дори наследствения косопад. Благодарение на шампоана, тази активна съставка може да се приложи до корените на косата, по време на измиване. Включеният кофеин прониква, дори след отмиване на шампоана. За кратко време (около 120 секунди) активната съставка преминава по дължината на косъма, директно до космения фоликул. Ако шампоана се остави за по-дълго време, кофеинът ще проникне и в скалпа. Той активира корените на косата, като удължава растежната фаза и подобрява израстването. Елементите Цинк и Ниацин са важни растежни фактори за здрави корени на косата. Шампоанът не съдържа омекотители (като напр. силикон за коса), поради което, само след няколко измивания, той подпомага и заздравяването на космената структура.

Има почистващ и хидратиращ ефект. Оставя косата мека, гладка и бляскава. Перфектен е за ежедневно ползване.

Шампоан Gliss ULTIMATE REPAIR с ТЕЧЕН КЕРАТИН и ЧЕРНИ ПЕРЛИ за много
увредена суха коса.

Шампоан Gliss OIL NUTRITIVE с ОЛЕИНОВА КИСЕЛИНА и МАСЛО ОТ МАРУЛА
за изтощена и суха като слама коса. Подхранва и осигурява грижа.
За чувствена мекота и блясък.

ЗА МНОГО СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА Формулата на Fructis комбинира масло от ший с 3 подхранващи масла: жожоба, макадамия и бадем, както и 3-глицерид. РЕЗУЛТАТ: косата е по-силна*, по-мека и по-блестяща от корените до върховете.

TOTAL REPAIR с ХИДРОЛИЗИРАН КЕРАТИН и ЦВЕТЕН НЕКТАР за суха стресирана
коса. За еластичност и блясък. До 85% по-малко накъсване*.
* в сравнение с нетретирана увредена коса.

БИОТИНОВ КОМПЛЕКС и БОЖУР за дълга коса, склонна към
увреждане и мазни корени. Моментално заглажда от корените до
краищата и предпазва от накъсване.

ШАМПОАН ЗА КОСА НУЖДАЕЩА СЕ ОТ ХИДРАТАЦИЯ Серия обогатена с хидратиращ гел алое вера и глицерин от естествен произход. РЕЗУЛТАТ: Косата е хидратирана, мека и лека в продължение на 3 дни*

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 19:27 от fsyyy

Общи условия

Активация на акаунт