Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 264
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Флорални води ползвам на Богатина, много леко се усеща аромата при тях. Преди това ползвах на Agiva с лавандула ужасна ми беше, направо задушаваща миризма

# 46
  • Deutschland
Мавина...,
За серума Хиалуроник голд не знам, но крема е много, много добър. Единствените кремове, които ползвам с удоволствие и винаги се зареждам на тръгване от България.
Обаче, крем 16 лева и серум 20 не ми се вижда нормално.

# 47
Мавина...,
За серума Хиалуроник голд не знам, но крема е много, много добър. Единствените кремове, които ползвам с удоволствие и винаги се зареждам на тръгване от България.
Обаче, крем 16 лева и серум 20 не ми се вижда нормално.
Фрау ,серума го купих от Кауфланд за 15 лв. и ми се видя много добра цена ,макар че на Виктория Бюти са още по-бюджетни серумите.
Друго е вече каква работа вършат и изобщо вършат ли нещо.
В момента използвам серум за лице на Клоран ,който купих на промоция за 40 лв. и съжалявам ,че дадох тези пари.
Смесвам го със серума на Balea с Ниацинамид 10 % и цинк 1% ,който пак не мисля ,че върши кой знае какво.
Купен е за 8 лв. от ДМ.
Относно кремовете за лице в момента използвам на Avène Cleanance матираща емулсия за смесена към мазна кожа с разширени пори.
Много съм доволна ,наистина матира добре за няколко часа ,без аромат.

Значи когато започна серума на Биотен ,ще споделям впечатления!

# 48
  • Deutschland
Ние с теб сме на една и съща възраст, доколкото разбрах от поста ти. Значи за мен Биотен хиалурон, колаген и хиалурон голд са мега добри, но моята кожа е нормална към суха. Ползвала съм и други марки и скъпи и дрогерийни, понякога купувам ей така за спорта  и после връчвам на майка ми, но от Биотен ценя всяка капка. Егати рекламата им дръпнах, искам си хонорар 🤣.
Освен тях, харесвам и Лореал red creme, но незнам има ли го този вариант в България.
Серуми имам на Катрис, на Себамед, на на Лореал, но засега не откривам фаворит.

# 49
Фрау ,специално за серумите и аз нямам фаворит!
Купувала съм и евтини и скъпи ,но до сега любов сред серумите нямам.
Околоочен крем ,крем за лице ,мицеларна вода ,измиващ гел си имам любимци и си ги използвам редовно.
Ама пусти му и серуми ,май само си хвърляме парите напразно.🙄

# 50
Аз не го харесах серума на bioten Gold, ефект от него не видях, отделно тези златисти сфери седяха на бели парцалчета върху лицето, отвратително. Леко лепнеше и не го усещах хидратирах, кремовете от тази серия също не ме впечатлиха, за мен bioten Collagen е най-добрата им серия, особено комбинацията серум + нощен крем. Сега видях, че ще лансират нова серия с калций, за зряла кожа.

# 51
Аз не го харесах серума на bioten Gold, ефект от него не видях, отделно тези златисти сфери седяха на бели парцалчета върху лицето, отвратително. Леко лепнеше и не го усещах хидратирах, кремовете от тази серия също не ме впечатлиха, за мен bioten Collagen е най-добрата им серия, особено комбинацията серум + нощен крем. Сега видях, че ще лансират нова серия с калций, за зряла кожа.
А аз се набутах като купих цели два. 🙄
Ще ги изразходя ,пенят се не пенят ,ще ги изразходя ,пари се е давало.
Накрая като спра да купувам серуми и ще си реша проблема. 😆
Тъкмо по-малко харч.
А аз имам един серум на Avène Cleanance Women ,води се корективен серум за лице ,който свива порите и изглажда кожата. Поне това пише на опаковката.
С гликолова и млечна киселина е и чакам да стане октомври месец за да го започна. Но се нанася един път на ден ,защото си мисля ,че два пъти вече е много.
Но за ежедневна употреба серум до сега не ме е впечатлявал.
Сестра ми подари на Estée Lauder нощния серум за лице ,който освен че попиваше добре и беше изключително лек ,друг ефект не видях.
Май ще се отказвам от серумите. 😔

# 52
Аз не знам какво очаквате от серумите.Аз слагам и просто гледам кожата ми дали е в добро състояние.Само от избелващи серуми виждам някаква промяна.Другите просто подпомагат състоянието на кожата съчетани с крем.Иначе нещо очевадно и аз не съм видяла.

# 53
Лили дали ще правят и тази година черен петък  с 50% намаление.Ще е много яко

# 54
Препоръчайте ми дрогериен двойник на душ пяните (не гелове) на Rituals, демек излизащи на гъста, мека пяна, неизсушаващи и най вече - трайни като аромат. Че 20 лв за душ гел почна да ми идва множко. Без Тесорито, че тях хич не ги харесвам.

# 55
  • Deutschland
От един немски блог знам за тези, че са двойници на Ритуалс, но не мога да гарантирам. Обаче цената им е около 9€, което си е цената на Ритуалс. Предполагам, че могат да бъдат намерени и на по-ниска цена

# 56
Лили дали ще правят и тази година черен петък  с 50% намаление.Ще е много яко
Кое му беше якото, че половината поръчки не можаха да изпълнят и стопиха нервите на потребителите.  В тази криза не вярвам да направят такова намаление, а и нямат ресурс да изпълнят заявките

# 57
  • Сливен
някой пробва ли вече оцветяващите маски на тресеме?

# 58
  • Deutschland
Аз бих пробвала, но незнам къде да ги търся. Още три дена съм в България, имам време да се огледам.

# 59
  • Сливен
в Лили са ги пуснали според каталога на 12.99лв по спомен.По обяд ще ходя ,ще проверя дали ги има и в ДМ и ще пиша.Мисля да взема този цвят https://www.aptekapromahon.com/tresemme-colouring-mask-light-blo … 00ml-p-40778.html

Общи условия

Активация на акаунт