Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Препоръчайте някой тоник за лице. Имаше един на Билка много добре се отразяваше на кожата.
Също сякаш я хидратираше, а от хидратиращите кремове получавам  комедони.

И този мицеларен измиващ гел или мицеларната вода някой ползвал ли ги е?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 10:36 от fsyyy

# 31
Ползвала съм гела, както и този гел с краставица почистващия. Премахват грима, но след този с краставица кожата ми се изсушаваше, от този с гроздето не толкова. Но ако сложите крем веднага след баня, не виждам проблем. Но да заменят крема за лице е невъзможно, колкото и да са хидратиращи.

# 32
Здравейте,какво е мнението ви за продуктите на wet 'n'wind ?фон дьо тен и BB крем ме интересуват.заглеждам и друга серия има в ДМ,за алергична и чувствителна кожа(не се сещам в мочента името) ,а може и към други плодукти да ме насочите .Благодаря
За Wet n' Wild аз мога да кажа само хубави неща. Ползвам в момента Photo Focus ФДТена, dewy версията за суха кожа - нанася се равномерно, покритието е средно, завършекът е сочен, но не мазен. Издръжлив е и без пудра, и в горещините също се държеше. За хипоалергенната серия на Bell, която вероятно имате предвид, не мога да дам мнение.

# 33
От Bell серията съм пробвала коректора, но имаше cake ефект, този на ессенс е по-добър за сравнение. Имат glow пудра, която изглежда много добре, някой има ли отзиви за нея?

Здравейте,какво е мнението ви за продуктите на wet 'n'wind ?фон дьо тен и BB крем ме интересуват.заглеждам и друга серия има в ДМ,за алергична и чувствителна кожа(не се сещам в мочента името) ,а може и към други плодукти да ме насочите .Благодаря
За Wet n' Wild аз мога да кажа само хубави неща. Ползвам в момента Photo Focus ФДТена, dewy версията за суха кожа - нанася се равномерно, покритието е средно, завършекът е сочен, но не мазен. Издръжлив е и без пудра, и в горещините също се държеше. За хипоалергенната серия на Bell, която вероятно имате предвид, не мога да дам мнение.

# 34
Цените наистина са до тавана. От това, което чета и гледам, очертава се само да става все по-зле. Както каза съфорумка, скоро ще стигнат тези на профи продуктите.
Но цените са се вдигнали и на по-скъпите продукти, за съжаление.
Както съм споделяла използвам продуктите на Доори за коса. Купувам само от Ремедиум вече и то на намаление. Вчера си поръчах от Moятакозметика балсам, който беше на -40%.  В Лили също се намират продуктите им, но цените им са много високи. Миналата година на черния петък в Лили бях поръчала няколко неща от тях, защото всичко беше на -50% и цените им бяха супер.
За лосион за лице използвам на Nuxe и на Uriage, които са по-висок клас, от аптеката. Техните цени също са +3-5лв. затова вече купувам само от makeup.bg. За сравнение лосион на Nuxe Aquabella в Ремедиум на намаление (там цените са най-изгодни)
Бях загледала един на Алверде в немския сайт на ДМ, но на място не го намерих.
А преди седмица отидох в ДМ (за момичетата от Варна в Grandmall) и да ви призная почти бях решила, че ще го затварят. Всички щандове бяха ошушкани и нямаше дори най-елементарна панделка за баня на Ебелин. Рафтовете бяха празни, нямаше нищо от това, което търсех. Все продукти, които винаги са били налични.
В момента гледам основно брошурите и сайтовете, за да намеря най-изгодните цени.

# 35
Препоръчайте някой тоник за лице. Имаше един на Билка много добре се отразяваше на кожата.

Аз ползвам като тоник розовата вода на агива. Не мицеларната, а само розова вода се води. Кожата ми стои като ...напомпана после, супер става. Ползвам сутрин, преди да сложа крем( не мия лицето с вода) и вечер, след като почистя с тоалетно мляко.

# 36
И аз ползвам флоралните на Агива като тоник:

# 37
Кои са любимите ви флорални води?

# 38
  • София
Ето тази:

Купувам я от ДМ. Има и други аромати. Пробвала съм всякакви флорални води, но тази ми е безапелационен фаворит.

# 39
Аз си взех една от лайка, но мирише толкова силно и натрапчиво гадно, че я ползвам с голяма мъка само и само да свърши.

# 40
  • София
Аз си взех една от лайка, но мирише толкова силно и натрапчиво гадно, че я ползвам с голяма мъка само и само да свърши.

Да, флоралните води от лайка имат странен аромат, но са полезни. Имат силно успокояващо действие върху кожата. Ароматите на водите на Армина Био не са толкова натрапчиви. На други производители съм пробвала и са ми идвали в повече.

# 41
На Ина имам розова вода, мирише ужасно! Лавандулова и от бял бор също имам, боровата е най-приятна.

# 42
Винаги, след като измия лицето си нанасям флорална вода и чак след това преминавам към серум и крем.
Сутрин нанасям розова, а вечер лавандулова.
Флоралните води купувам от марката на Зоя (Zoya goes pretty).

# 43
Здравейте ,момичета!
Някоя може ли да сподели мнение за серума на Bioten Hyaluronic Gold?
Или да препоръчате серум за лице бюджетен вариант за склонна към омазняване кожа на 42 г.

Относно нанасянето на тоник или някаква флорална вода ,не използвам такива.
Рядко пръскам след измиване на лицето термалната вода на Avène.
После нанасям серум за лице ,околоочен крем и крем за лице.
Това е за вечер.
През деня просто добавям накрая слънцезащита 50+.

# 44
  • София
На флоралните води ме дразни аромата.

Общи условия

Активация на акаунт